En erken hamilelik belirtileri

slm kızlar ben geldim temizlik yapıyorum hava bahar havası gibi bi yandan duvar siliyorum bi yandan cam tül halı siliyorum bu ay hamiş kalırsam bidaha yormıyım kendimi diye sizlerde ne var ne yok halıyı silerken bıraktım size bakayım dedim varmı hamiş

ben alıştım artık canım sende sinirlenme kız bebişini düşün

tatlım benim derin kavlamışsa sürülmez evet ama ben her fırında yaktığımda kızarır sadece diş macununu sürerim hemen buz gibi olur acısını alır ha bide niye öyle diyolar biliyomusun kuruyunca suyla temizlemek gerekir macunu yoksa soyulur tabi ama canın yanıyo acısı geçsin istiyom o yüzden kendi yöntemimi söylüyorum sana

derya hadi geçmişi boşverde gel artık bir tek handan inşallah hamile

tatlım benim handan yeniden hamileeeee:CüvCüv::hooray:

kolay gelsiinnn...

kimin neresi yandı.yanık benim uzmanlık alanım.sakın diş macunu sürmesin. ne dokulmusdelikafadulden

tatlım fırından yakmış ben az bişey diye düşündüm hani deri kavlamamışsa sadece kızarmıssa acısını alsın diye diş macunu sürsün dedim içim acıyo hemen acısı geçsin istiyorum ben öyle yapıyorum çünkü her hafta bende yafıyorum elimi fırından

fırında yaktıysa problem yok
bende kaynar bişiler mi dokulmus dedim korktum :1shok:
4 sene once ocaktaki bi caydanlık kaynar su bacagıma boca olmustuda

derya hadi geçmişi boşverde gel artık bir tek handan inşallah hamile

tatlım benim handan yeniden hamileeeee:CüvCüv::hooray:

aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaahihoyyythihoyyythihoyyyt çok güzel yaa handanıımmm tebrik ederimmmm canım benim handaann bak şimdi sana saçma gelicek ama rüyam yavaş yavaş yorumlanıyor hatırlıyosun dimi rüyamı babaannem gelmişti sonra o ölmüştü rahmetli halam gelmişti ve ben onun cenazesine geldim demişti bak hemen arkasındangelicekmiş bebişin görüyonmu ayy tüylerim diken diken oldu yaaa allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin yarabbim kendine çok dikkat et olurmu bitanem eee anlat bakalım belirtiler varmıydı nasıl öğrendin ayy çok sevindim yaadelikafadulden

kimin neresi yandı.yanık benim uzmanlık alanım.sakın diş macunu sürmesin. ne dokulmusdelikafadulden

ben elimi yaktım.
sıcak.. çok sıcak tepsiyi tuttum. olduğu gibi sol elimin içi alev alev...
kabardı azıcık.

ilk anda soğuk suya tuttuk. biraz sonra torbaya buz koyup tuttumelimde.
sonra da bepanten vardı evde... anestol ile karışık sürdüm..

halen kremli ve buz torbalı.. oturuyorum. çok yanıyor.

hee evet evet anladım canım, teşekkürler. minik yanıklarda evet işe yarayabiliyor macun.

kolay gelsiinnn...
sağol canım benim birazdan kalkıcam halıya devam ):))

kim yakmış elinimi yakmış :çok üzgünüm: geçmiş olsunn:çok üzgünüm:

ay geçmiş olsun canım yalelde anestol filan sürdü geçmedi acısı o yüzden biran önce gecsin acısı diye diş macunu sür dedim

geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine

ben de 7-8 sene evvel.. kızgın yağ dökmüştüm elime. hem de nasıl.... patateslerden sonra, elim kızarmıştı :)
çok feci bişeydi.

haftalarca sürdü tedavisi.

ben de 7-8 sene evvel.. kızgın yağ dökmüştüm elime. hem de nasıl.... patateslerden sonra, elim kızarmıştı :)
çok feci bişeydi.

haftalarca sürdü tedavisi.

bende yapmıştım onu gülüm hala izi durur ):))))tekrar geçmiş olsun canım

neyse kızlar nickimi burda bırakıyorum ben halıyı silmeye devam arada bakarım siz yazın ok nickimede iyi bakın hee :))))

hepimiz sakarızzzz . ben de cocukken fırın üsüne düşmüştümm....

belli kızlar neden bebiş olmadıgıı... hepimiz ancak büyüyooruz.. biz büyünce bebişler de gelicek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…