kız allah seni naapmasın..
diş macunu sürülmez yanıklara. sakın sakın asla yapma sende...
Saglik Sorunları , Sağlık , sağlık sorunları,kızlık zarı Yanık tedavisi
Yanık tedavisi…
YANLIŞ:Yanığa yoğurt,salça,diş macunu ve yağ gibi ürünler sürmek.
DOĞRU:Özellikle 1-2 derece yanıklar hiçbir tedavi yapmasanız dahi kendiliğinden iyileşir.Ancak yanıkta en önemli sorun iyileşirken oluşacak doku deformiteleri ve lekelerdir.Yanık,bu konuda eğitim almış tıp elemanlarınca yapılmalıdır.Geçixci olsada sadece yanık tedavisi için üretilen ürünler kullanılmalıdır.
slm kızlar ben geldim temizlik yapıyorum hava bahar havası gibi bi yandan duvar siliyorum bi yandan cam tül halı siliyorum bu ay hamiş kalırsam bidaha yormıyım kendimi diye sizlerde ne var ne yok halıyı silerken bıraktım size bakayım dedim varmı hamiş
slm kızlar ben geldim temizlik yapıyorum hava bahar havası gibi bi yandan duvar siliyorum bi yandan cam tül halı siliyorum bu ay hamiş kalırsam bidaha yormıyım kendimi diye sizlerde ne var ne yok halıyı silerken bıraktım size bakayım dedim varmı hamiş
kimin neresi yandı.yanık benim uzmanlık alanım.sakın diş macunu sürmesin. ne dokulmusdelikafadulden
tatlım fırından yakmış ben az bişey diye düşündüm hani deri kavlamamışsa sadece kızarmıssa acısını alsın diye diş macunu sürsün dedim içim acıyo hemen acısı geçsin istiyorum ben öyle yapıyorum çünkü her hafta bende yafıyorum elimi fırından
derya hadi geçmişi boşverde gel artık bir tek handan inşallah hamile
tatlım benim handan yeniden hamileeeee:CüvCüv::hooray:
kimin neresi yandı.yanık benim uzmanlık alanım.sakın diş macunu sürmesin. ne dokulmusdelikafadulden
tatlım benim derin kavlamışsa sürülmez evet ama ben her fırında yaktığımda kızarır sadece diş macununu sürerim hemen buz gibi olur acısını alır ha bide niye öyle diyolar biliyomusun kuruyunca suyla temizlemek gerekir macunu yoksa soyulur tabi ama canın yanıyo acısı geçsin istiyom o yüzden kendi yöntemimi söylüyorum sana
sağol canım benim birazdan kalkıcam halıya devam ):))kolay gelsiinnn...
tatlım fırından yakmış ben az bişey diye düşündüm hani deri kavlamamışsa sadece kızarmıssa acısını alsın diye diş macunu sürsün dedim içim acıyo hemen acısı geçsin istiyorum ben öyle yapıyorum çünkü her hafta bende yafıyorum elimi fırından
fırında yaktıysa problem yok
bende kaynar bişiler mi dokulmus dedim korktum :1shok:
4 sene once ocaktaki bi caydanlık kaynar su bacagıma boca olmustuda
ben elimi yaktım.
sıcak.. çok sıcak tepsiyi tuttum. olduğu gibi sol elimin içi alev alev...
kabardı azıcık.
ilk anda soğuk suya tuttuk. biraz sonra torbaya buz koyup tuttumelimde.
sonra da bepanten vardı evde... anestol ile karışık sürdüm..
halen kremli ve buz torbalı.. oturuyorum. çok yanıyor.
hee evet evet anladım canım, teşekkürler. minik yanıklarda evet işe yarayabiliyor macun.
fırında yaktıysa problem yok
bende kaynar bişiler mi dokulmus dedim korktum :1shok:
4 sene once ocaktaki bi caydanlık kaynar su bacagıma boca olmustuda
ben de 7-8 sene evvel.. kızgın yağ dökmüştüm elime. hem de nasıl.... patateslerden sonra, elim kızarmıştı :)
çok feci bişeydi.
haftalarca sürdü tedavisi.
geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?