En erken hamilelik belirtileri

ya derya bu ne azim ya ne güzel ben dün bi toz aldım süpürge açtım canım çıktı hayran oldum valla

neden biliyonmu gülüm doktor iki ay içinde kontrolüm altında hamile kalıcaksın hiçbir problem yok dedi bende düşündüm hamile kalırsam bidaha uzanıp duvar silemem canım istedi işte bebişimi temiz temiz karşılıyım dedim :))))

neyse ben kalktım halıyı sileyim gelirim dinlenmeye

hepimiz sakarızzzz . ben de cocukken fırın üsüne düşmüştümm....

belli kızlar neden bebiş olmadıgıı... hepimiz ancak büyüyooruz.. biz büyünce bebişler de gelicek:))

hehe bu da iyi bir yorumdu bak.
bu kocaların da işi zor... anneyi büyüt... bebeği büyüt.. vay vay... zor valla

cok gecmis olsun canım. silverdin iyi gelir yanıga. ben neler cektim bu yanıktan.ama Allaha sukur hic iz kalmadı

benim sağ elim yanmıştı o zaman yağdan. iz falan kalmad. ama düzenli kontrole gittim doktora.. hiç ihmal etmedim.

silverdin mi... bi bakıyım . sağolasın

handan hamileymişşş tebrik ediyorum darısı başımıza diyorumm...belirtiler için handanı bekliyoruzzz... :))

doğru söylüyosun yap bakalım ama ben yine herzaman olduğu gibi belki hamileyimdir diye sallıyorum bu ay çok yordum kendimi zaten annemlerin ev tasıma muhabbetinden

annem aradı... açtım.
hemen size de haber verdim.

konu beni ilgilendiriyordu.
erken gebelik kayıpları...

ay ne güzel evde olanlara bazen imreniyorum ( ben sabah çıkıyorum akşam gidiyorum evime..turizm acentasında çalışıyorum.. ne varmış ki kanal d dee

tek olsun da canım cinsiyeti fark etmez bende imreniyorum bazen ama bu konuda imrenmedim çünkü benim iş yerimde de tv var çok rahatım o yönden

Saol deryacım hatırlıyorum rüyanı canım benim inş allahım sanada versin canım ya:))

adetim 4 gün gecikince test yaptım bu sabah iki çizgi çıktı canım:)) yarın hemen doktora gidicem korkuyorum çnkü önlem alım die dua et nolur bebegim için..

Belirti ; adetime 3 gün felan varken kasık agrılarım başladı ama öle böle degil belime bacaklarıma kadar vuruodu hatta dedim kendi kendime bebegim yerleşiyor inşallah dedim hamile oldugumu hissettim , gögüslerim hiç şişmedi pamuk gibiydi agrıda yoktu bugun 4. Gecikme günü başladı agrılar böle işte

erken dönemde kayıp olan gebeliklerde... döllenme neticesi oluşan şey, sağlıklı değildir.. doğal seleksiyonla vücut onu atar.
sorun değildir.
2-3 kez gerçekleşirse.. eşlerde genetik inceleme yapılmalıdır. embriyoda genetik dizilimde sorun oluşturacak bi sorun vardır belki, bu tedavi edilmelidir.. diyor.

ben bu kadarını dinledim. başını kaçırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…