En erken hamilelik belirtileri

Selam kızlar nabersiniz? Uzun zamandır uğrayamadım buraya.

Handancımmmmmmmmmm çok sevindim yaaaaaaa hihoyyythihoyyyt Tebrik ederim cnm bnm. Meleğin geri geldi gördünmü? Kıyamadı sana annesi. Ayy çok mutluyum :1hug::1hug:

Slm yalelcim öncelikle geçmiş olsun dün pek giremedim gece okudum çok üzüldüm tekrar geçmiş olsun. Az önce bende onu izliyodum duyarduymaz inan aklıma sen geldin neti açtım baktım sende kanal d yi açın diyodun.

handancım canım bi bak bana bende yumurtlama dönemimde rahmimde böyle zonk zonk kasılmalar oldu kasıklarıma iğneler battı ilişkiden 2-3 saat sonra o zaman gelmiş olamazmı meleğim yani daha mı geç yerleşir bide midem çok fena ne yesem ağzıma acı sular geliyo göğüslerimde şişti acıyo uçları filan olabilirmi, sence sen tecrübelisin

Saol mojikucum geri geldi bebegim beni bi daha hiç bırakmaz inşallah allahım bize bagışlar..senin bebiş nasıl canım mide bulantıların başladımı

Slm handan senin adına çok sevindim bu haber güzel geldi bana allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şekerim

canım benimde belim çok ağrıyo ama daha 14 günüm var adetime heyecanlanmıyorum ve test falanda yapmıyacağım az öncede gözüm karardı ama yumurtlama günüm ondandır diye düşünüyorum bakalım neler olucak

mozijikucum sen nasılsın bebişin nasıl bayadır göremiyorum senide

Saol mojikucum geri geldi bebegim beni bi daha hiç bırakmaz inşallah allahım bize bagışlar..senin bebiş nasıl canım mide bulantıların başladımı

İnş. hep seninle kalsın annesi artık. Benim bebişte büyüyor işte mide bulantıları eşliğinde kaydirigubbakcemile3 1-2 haftaya geçer diye düşünüyorum artık inşallah daha uzun sürmez. Allah nazarlardan saklasın cnm seni vallahi çok güzel bir haber

ay kıslar yaaa allah bu yaşadıklarınızıda bize tez zamanda yaşatır inşallah yaa

Baharcım yumurtladıgın için olurudr o zonklamalar tatlım benimde yumurtlama zamanımda oluo ,

severcim sen hhala yumurtluosun zaten canım benim kızlar allah aşkına rahat olun bebişiniz varsa inşallah vardır adet yaklaşınca belirti olur 2. Hamileligim ikisindede öle oldu benim adetime 3-4 gün kala başladı agrılar adet geçmeden test yapmayın heveslenmeyin ben daha da beklicektim ama eşim ısrar etti 4 gün geçti die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…