En erken hamilelik belirtileri

Kızlar bilginiz varsa söyler misiniz yumurtlama gününde ilişki olmasına rağmen yumurtanın döllenmemesinin sebebi nedir acaba? Çok moralim bozuk sabah kırmızıları gördüm sabahtan beri gözümün yaşı kurumadı kaç aydır hep aynı

anladım canım o zaman o gece ilişki olduğu iyi olmuş ..:asigim:

tatlım sorunun cevabını bilmiyorum ama ağlama üzülme nolur olucak birgün umudunu kaybetme sakın kıyamam

kızlar adetım 2gun kadar gectı ama 4 gundur falanda karnımda agrı var yanı normal adet belirtilerım oluyor dedım hamiş değilim ama adette olmuyor test yapmakta istemıyorum eger hamiş olsaydım bunalr olmazdı dıyorumm hergun olcam dıye uyanıyorum olmuyor sevınemıyorumda cunkı hamıle olsam bunalr olmazdı biliyorum((( eger 31 ocak a kadar olmazsam ozaman test yapacam.basınıza böle bişey geldımı bişliyrmusunuzzz nolur yardımmmm.hayır mdıem bulansa basım dönse oda yok bırde stresten adet dusenımı bozarsammmmm yandımsositososito

mojiku cum canım güzel anne nolur dua etmeyi unutma bize bebişinede söyle oda dua etsin melek o küçücük kıyamam ona ben

:)

Yalel e ne oldu acaba?

burdayım...
şimdi bursadaki annemin doktorunu arıcam. insanın güvendiği doktorla olması da mühim.
tee istanbuldan gidip görüşücez valla.

Teacher üsülme tatlım doktora göründünmü yumurta geliştirici felan verir belki yumurtlama zamanların senni sandıgın zaman degildir , aslında yumurtlamaya bakmadan gün aşırı yapmayı denesen

canım 2 gün geçmiş bi test yap niye bekliyosun gebeliğin erken belirtileri hamilelik belirtileriyle aynı diye biliyorum böyle stres olcağına yap bi test

Benbilirim 2-3 gün daha dur test yap bence benimde adet olcam gibi karına grım sancım vardı inş hamişsindir canım

bizim için dua et olurmu canım yaaa sen hamişsin duan tutar senin
mojiku cum canım güzel anne nolur dua etmeyi unutma bize bebişinede söyle oda dua etsin melek o küçücük kıyamam ona ben

Hep dua ediyorum kızlar gerçekten. Allahım bu güzel duyguyu sizlerede yaşatsın inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

:)

burdayım...
şimdi bursadaki annemin doktorunu arıcam. insanın güvendiği doktorla olması da mühim.
tee istanbuldan gidip görüşücez valla.

Cnm ben geçmişi okuyamadımda. Bişimi oldu sana ya anlamadım :uhm:

Teacher üsülme tatlım doktora göründünmü yumurta geliştirici felan verir belki yumurtlama zamanların senni sandıgın zaman degildir , aslında yumurtlamaya bakmadan gün aşırı yapmayı denesen

Ah handan doktora gitmeye korkuyorum zaten 4 aydır falan deniyoruz. Kesin bekle diyecek. Yumurtlama günümü biliyorum çünkü bugün 28 14 çıkar 14 ünde yumurtlamışım kaçırmadım o günü yani.

Teşekkür canım ama etkileniyorum işte. İyiki varsınız yaaaaaaa:tomato:

hangimiz etkilenmiyoruzki canım ama olmayınca olmuyo durmadan yeniden çalışmak lazım hemencecik gitsin kırmızılar yeniden baslarsın çalışmaya hem ceylan ne diyo subatta gelicek meleklerimiz

handaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn çok çok çok sevindim. yanımda birileri olmasa ağlıycam valla. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim. bak gördünmü Rabbim hemen verdi bekletmedi seni çok şükür yaa. aman dikkat et kendine sakın üşütme ayaklarını sıcak tut ağır kaldırma bunları sende biliyosun ama heyecan yaptım napim.
kızlar benim bu ayda yok sanırım. kuru günler hemen başladı akıntım iyice azaldı. :-((((((((( çok moralim bozuk ağlamak istiyorum yaaa

haklısın canımmmm ama korkuyorum işteee ya negatif görürüsem dıyeee ((eylulden berdıır beklıyorum ama cok yıprandım.internetten takıp edıyrdum yumurtlama gunumu falan msla ona göre adet gunum 23 ocak sonra ajandama baktım ben ay sonalrı olmusum 26 27 28 gibi .kızlar birde sey sorcam sız her ayın aynı gunumu oluyrsunuz be kontrol hapını nısanmda bırakmıstım 31 ekım 27 kasım 26 aralı adet gunlerım bu dusensız mı oldunu gösteırır..

canım benımde bugun 2. gunum .....dun bende cok aglamıstım....bıdahakı aya kaldık artık ...sen hıc doktora gıtmısmıydın

hangimiz etkilenmiyoruzki canım ama olmayınca olmuyo durmadan yeniden çalışmak lazım hemencecik gitsin kırmızılar yeniden baslarsın çalışmaya hem ceylan ne diyo subatta gelicek meleklerimiz

İnşallah tatlım. Bu 2 oluyor gece rüya görüyorum sabahta hastalanıyorum. Öyle güzel bir bebeğim vardı ki akşam rüyamda sabah neşeyle kalttım sonra hüsran. Neyse elbet bir gün olacak hepimizin allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…