Baharcım yumurtladıgın için olurudr o zonklamalar tatlım benimde yumurtlama zamanımda oluo ,
severcim sen hhala yumurtluosun zaten canım benim kızlar allah aşkına rahat olun bebişiniz varsa inşallah vardır adet yaklaşınca belirti olur 2. Hamileligim ikisindede öle oldu benim adetime 3-4 gün kala başladı agrılar adet geçmeden test yapmayın heveslenmeyin ben daha da beklicektim ama eşim ısrar etti 4 gün geçti die
İnş. cnm tez zamanda gelsin bebişleriniz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar bilginiz varsa söyler misiniz yumurtlama gününde ilişki olmasına rağmen yumurtanın döllenmemesinin sebebi nedir acaba? Çok moralim bozuk sabah kırmızıları gördüm sabahtan beri gözümün yaşı kurumadı kaç aydır hep aynı
Slm yalelcim öncelikle geçmiş olsun dün pek giremedim gece okudum çok üzüldüm tekrar geçmiş olsun. Az önce bende onu izliyodum duyarduymaz inan aklıma sen geldin neti açtım baktım sende kanal d yi açın diyodun.
Yalel e ne oldu acaba?
adeti 3 subatta olanlar en erken ne zaman test yapacaksınız?
kızlar adetım 2gun kadar gectı ama 4 gundur falanda karnımda agrı var yanı normal adet belirtilerım oluyor dedım hamiş değilim ama adette olmuyor test yapmakta istemıyorum eger hamiş olsaydım bunalr olmazdı dıyorumm hergun olcam dıye uyanıyorum olmuyor sevınemıyorumda cunkı hamıle olsam bunalr olmazdı biliyorum((( eger 31 ocak a kadar olmazsam ozaman test yapacam.basınıza böle bişey geldımı bişliyrmusunuzzz nolur yardımmmm.hayır mdıem bulansa basım dönse oda yok bırde stresten adet dusenımı bozarsammmmm yandımsositososito
tatlım sorunun cevabını bilmiyorum ama ağlama üzülme nolur olucak birgün umudunu kaybetme sakın kıyamam
bizim için dua et olurmu canım yaaa sen hamişsin duan tutar senin
mojiku cum canım güzel anne nolur dua etmeyi unutma bize bebişinede söyle oda dua etsin melek o küçücük kıyamam ona ben
:)
burdayım...
şimdi bursadaki annemin doktorunu arıcam. insanın güvendiği doktorla olması da mühim.
tee istanbuldan gidip görüşücez valla.
Teacher üsülme tatlım doktora göründünmü yumurta geliştirici felan verir belki yumurtlama zamanların senni sandıgın zaman degildir , aslında yumurtlamaya bakmadan gün aşırı yapmayı denesen
Teşekkür canım ama etkileniyorum işte. İyiki varsınız yaaaaaaa:tomato:
Kızlar bilginiz varsa söyler misiniz yumurtlama gününde ilişki olmasına rağmen yumurtanın döllenmemesinin sebebi nedir acaba? Çok moralim bozuk sabah kırmızıları gördüm sabahtan beri gözümün yaşı kurumadı kaç aydır hep aynı
hangimiz etkilenmiyoruzki canım ama olmayınca olmuyo durmadan yeniden çalışmak lazım hemencecik gitsin kırmızılar yeniden baslarsın çalışmaya hem ceylan ne diyo subatta gelicek meleklerimiz
buketcim sabredelim..benim de 4 ya da 5 şubat..5inden önce yapmıcam.. kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?