Cnm ben geçmişi okuyamadımda. Bişimi oldu sana ya anlamadım :uhm:
canım benımde bugun 2. gunum .....dun bende cok aglamıstım....bıdahakı aya kaldık artık ...sen hıc doktora gıtmısmıydın
2. kez erken dönem gebelik kaybı oldu.
ama ben, şu anda sağlıklı düşünüyorum.. bence öyle bişey olmadı yahu.
ya bilemiyorum..
neyse boşverin, saçmalıyorum.... he he deyip geçin :)
canım bugun yapacaktım nerdeyse zor tuttum kendimi kaydirigubbakcemile3
Teacher canım illa 14.de yumurtlucan die bişe yokki bazı kadınlar erken yada geç yumurtluo hiç belli olmaz o yüzden adet bitince günaşırı ilişki en saglıklısı ilk ayımda bende sadece yumurtlaama zamanlarına odaklandım olmadı sonra yumurta mumurta düşünmeden normal devam ettik oldu hiç belli olmaz ne zaman yumurtlıcanı kestiremeyebilirsin
Yok asucum gitmedim ben doktora ben 4 aydır falan deniyorum o yüzden bi şey yapmaz diye bir de ben korkuyorum doktora gitmeye alttan bakacak diye. Ama sanırım bi gitmeliyim
canım bence gıt korkulacak bısey yok inankı...alttan muayeneye okadar alıstım kı....yumurtana falan baksınlar..hem bence adetlıyken gıt....belkı ufacık bı sorun vardır.bı hap kullanırsın bıdakı aya hamıle kalırsın...sorun yok dersede için rahat olur
canım bence gıt korkulacak bısey yok inankı...alttan muayeneye okadar alıstım kı....yumurtana falan baksınlar..hem bence adetlıyken gıt....belkı ufacık bı sorun vardır.bı hap kullanırsın bıdakı aya hamıle kalırsın...sorun yok dersede için rahat olur
kızlar sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor acaba ben yanlışmı anlıyorum yani olmayan bişeyi var gibi mi hissediyorum anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?