En erken hamilelik belirtileri

Cnm ben geçmişi okuyamadımda. Bişimi oldu sana ya anlamadım :uhm:

2. kez erken dönem gebelik kaybı oldu.

ama ben, şu anda sağlıklı düşünüyorum.. bence öyle bişey olmadı yahu.
ya bilemiyorum..
neyse boşverin, saçmalıyorum.... he he deyip geçin :)

ayy handan inş. canım bahar cok saolun eger hamiş olursam bu yıl benım yılımın olacak inş. 2ay sonra işime başlıyorumm cok sıkıntılı gunlerım oldu 1,5yıldrı sansızlıkalr eger birde hamişssem ucarım dua edın kızlarrrrr her adette aglıyrdum evlenınce düşünmemiştim 2,5yıllık evlıyım kendımı suna ınandırmısım isteyınce hemen olcak eylulden berdırı plan yaptım ya o kırmızı görunce dunyam kararıyorrr biraz daha beklıyım

Teacher canım illa 14.de yumurtlucan die bişe yokki bazı kadınlar erken yada geç yumurtluo hiç belli olmaz o yüzden adet bitince günaşırı ilişki en saglıklısı ilk ayımda bende sadece yumurtlaama zamanlarına odaklandım olmadı sonra yumurta mumurta düşünmeden normal devam ettik oldu hiç belli olmaz ne zaman yumurtlıcanı kestiremeyebilirsin

ay mozijiku teyzesi yesin onu büyüsün de teyzesini bebişine arkadaşlık etsin inşallah

vallahi benim adet tarihimde 3 ün de ne zaman test yapacaksın ben de o zaman yapım arkadaşım

canım benımde bugun 2. gunum .....dun bende cok aglamıstım....bıdahakı aya kaldık artık ...sen hıc doktora gıtmısmıydın

Yok asucum gitmedim ben doktora ben 4 aydır falan deniyorum o yüzden bi şey yapmaz diye bir de ben korkuyorum doktora gitmeye alttan bakacak diye. Ama sanırım bi gitmeliyim

Kedi79 allah razı olsun canım çok şükür allahım tekrar gönderdi bana melegimi hep benimle kalır inş , rabbim en kısa zamanda sanada versin inşallahhhhhhh akıntıya bakma canım hiç belli olmaz bende kurumuştum günüm geçince akıntı başladı

Haklısın handancım ama nette öyle yazıyodu. Ama çok doğru yumurtlamaya takılmamak lazım çok teşekkür desteğin için

kızlar sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor acaba ben yanlışmı anlıyorum yani olmayan bişeyi var gibi mi hissediyorum anlamadım

kızlar siz her ayın aynı gunumu adet oluyrsunuz yukarda sormsutum ama görülmedı.benım 31 ekım 27 kasım 26 aralık sizce bu adetımın dusensızlıgınımı gösterır.... üzülmeyın kızlar bu ay olamdı subatta basarcaz.bende yumurtlamaya göre denemıcem belkıde bundan kaybedıyoruzzz.

amiiiinnnnn hamdancım inşallah. herkese banada versin Rabbim hayırlsıyla ben bugün kuruduğumu görünce çok ümitsizliğe düştüm yine yok diye aslında çokta ümit etmek istemiyorum. nasıl gelicek 7 şubat bimiyorum

Yok asucum gitmedim ben doktora ben 4 aydır falan deniyorum o yüzden bi şey yapmaz diye bir de ben korkuyorum doktora gitmeye alttan bakacak diye. Ama sanırım bi gitmeliyim

canım bence gıt korkulacak bısey yok inankı...alttan muayeneye okadar alıstım kı....yumurtana falan baksınlar..hem bence adetlıyken gıt....belkı ufacık bı sorun vardır.bı hap kullanırsın bıdakı aya hamıle kalırsın...sorun yok dersede için rahat olur

Allahım hepinize hayırlı evlatlar versin en hayırlı zamanda versin inşallah ne kadar şanslılar böle onları dörtgözle bekleyen çok isteyen anneleri olacak

Peki adetin kaçıncı günü gitmek gerekir. Hazır tatildeyim ben gidicem valla yeter bari içim rahatlar

ben yarın yıne gıtcem doktora hormonlarıma bakacak....bıde baska doktora daha gıtmeyı dusunuyorum...belkı degısık bıseyler der dıyeeeee.....

handancım cok sevindim. insallah saglıklı bir sekilde bebisini kucagına alırsın:Saruboceq:
hamilelik belirtisinde illaki akıntı mı oluo? yani akıntı artması yoksa hamile kalınmadıgını mı gosterio bu durum

kızlar bende hamıle değilsem bu ay gitcem her ay aglamaktan iyidir.
adetlıykenmı gitmek gereklı bitincemı birde boşa zaman kaybetmeyelım acıl cevap ben yenıyım benlede konusunnn( artık bende szidenım

kızlar sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor acaba ben yanlışmı anlıyorum yani olmayan bişeyi var gibi mi hissediyorum anlamadım

ebru1987 bendede var 2 gündür ve bugün belim ağrıyarak uyandım..acaba dedim bu hafta çalışmalar sürüyorda birşeylermi oluyor..bu kadar erken belirti verirmi arkadaşlar..bilenler lütfen yardımcı olsun..:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…