Peki adetin kaçıncı günü gitmek gerekir. Hazır tatildeyim ben gidicem valla yeter bari içim rahatlar
kızlar bende hamıle değilsem bu ay gitcem her ay aglamaktan iyidir.
adetlıykenmı gitmek gereklı bitincemı birde boşa zaman kaybetmeyelım acıl cevap ben yenıyım benlede konusunnn( artık bende szidenım
kızlar bende hamıle değilsem bu ay gitcem her ay aglamaktan iyidir.
adetlıykenmı gitmek gereklı bitincemı birde boşa zaman kaybetmeyelım acıl cevap ben yenıyım benlede konusunnn( artık bende szidenım
slm kızlarrrr.amın allahım burdakı arkadaslarımızın yuzune baksın...sabır versın hepımıze
bence 2. veya 3.gunu gıt.....bazı haplar adetının 5 gunu baslanıyo kacırmamıs olursun.....ben gecen ay adetım bıttıkten sonra gıtmıstım...bıdakı ay olmazsa adetlıyken gel dedı bastan takıp edeyım dedı
kızlar siz her ayın aynı gunumu adet oluyrsunuz yukarda sormsutum ama görülmedı.benım 31 ekım 27 kasım 26 aralık sizce bu adetımın dusensızlıgınımı gösterır.... üzülmeyın kızlar bu ay olamdı subatta basarcaz.bende yumurtlamaya göre denemıcem belkıde bundan kaybedıyoruzzz.
Teşekkür tatlım ama öyleyken nasıl bakıyo cahilliğimi hoş görün kanlı kanlı kötü olmuyomu akar kız o her yana ııııııyyyyyykaydirigubbakcemile3
Teşekkür tatlım ama öyleyken nasıl bakıyo cahilliğimi hoş görün kanlı kanlı kötü olmuyomu akar kız o her yana ııııııyyyyyykaydirigubbakcemile3
nasılsın canım iyimısın
canım efet biras kötü bi görüntü ama eeğer ozaman gidilmek gerekiosa gidilecek zaten doktorlarda alışkın o görüntüya merak etme canım benim sırnaşık şey
tsk ederım canım.sancıyla ıyı olmaya calısıyorum..sen nasılsın..
Karamelcim nası odun atlattınmı şoku bugünde ben şoktayım sabah hastalandım da
iyiyim bende gun sayıyorum...adetıme tam tamına 28 gun varrrrr:sm_cool:
ayy handan heycanlandım yaaaa ..sımdı saglamsını yaptım 25aralık dedı ben 26 aralıkta olmsutum allahım hemen test yapcammmm eger hamışssem sana duam sonsuzolacak emın ol
canım atlattım o soku hala anlayamadım nasıl oldunu...sendemı hastalandın ay canım ya beklemekten baska caremız yok sanırım sabır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?