En erken hamilelik belirtileri

Peki adetin kaçıncı günü gitmek gerekir. Hazır tatildeyim ben gidicem valla yeter bari içim rahatlar

bence 2. veya 3.gunu gıt.....bazı haplar adetının 5 gunu baslanıyo kacırmamıs olursun.....ben gecen ay adetım bıttıkten sonra gıtmıstım...bıdakı ay olmazsa adetlıyken gel dedı bastan takıp edeyım dedı

Teşekkür ederim bubetcim darısı başına

bence akıntı felanda hikaye hiç belli olmuo geçen hamileligimde akıntım hiç durmamıştı bu seferkinde kuruydum bu bi belirti degil bence

teachercım inan korkulacak bişey yok alttan muayenede zaten ince bişey yani gözünde büyütme adetinin 2. günü git aksilik warsa tedavi olursun erken müdahale iidir biliosun ha bi aksilik yoksa doktorla birlikde yumurtalarını takip ediosun ve ne zaman yumurtlayacağını yumurtanın oluştuğunu birlikdelik günlerini yumurtanın çatladığı zamanı adım adım takip ediosunuz şansa bırakmıosun yanii

kızlar bende hamıle değilsem bu ay gitcem her ay aglamaktan iyidir.
adetlıykenmı gitmek gereklı bitincemı birde boşa zaman kaybetmeyelım acıl cevap ben yenıyım benlede konusunnn( artık bende szidenım

canım adetin 3.gunu hormon testi yapılıomus. genel muayene icin (rahme baktırmak,yumurtalıga baktırmak) adetli olman gerekmio.

Teşekkür tatlım ama öyleyken nasıl bakıyo cahilliğimi hoş görün kanlı kanlı kötü olmuyomu akar kız o her yana ııııııyyyyyykaydirigubbakcemile3

ayy handan heycanlandım yaaaa ..sımdı saglamsını yaptım 25aralık dedı ben 26 aralıkta olmsutum allahım hemen test yapcammmm eger hamışssem sana duam sonsuzolacak emın ol

canım adetlerin bence düzensiz değil senin hatta 3 günün geçmiş eğer bekliyebilirsen 1-2 gün daha beklede testini öyle yaparsın tamam

Teşekkür tatlım ama öyleyken nasıl bakıyo cahilliğimi hoş görün kanlı kanlı kötü olmuyomu akar kız o her yana ııııııyyyyyykaydirigubbakcemile3

canım efet biras kötü bi görüntü ama eeğer ozaman gidilmek gerekiosa gidilecek zaten doktorlarda alışkın o görüntüya merak etme canım benim sırnaşık şey

evet bırazcık igrenc oluyo amaaaaaaaa idaret et artık....ılk defa gecen ay bayan doktora gıttım.gercekten elı cok hafıftı.bıde benı sureklı konusturdu hıc bısey anlamadım....hem canım kanı sen gormuyon kı...sen yatıyon...bos ver doktor gorruyo butun kanları falan. sen rahat ol

ayy handan heycanlandım yaaaa ..sımdı saglamsını yaptım 25aralık dedı ben 26 aralıkta olmsutum allahım hemen test yapcammmm eger hamışssem sana duam sonsuzolacak emın ol

Benbilirim sanırım senin baya geçmiş hadi yap belki güzel hbr alırız hep beraber seviniriz burdakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…