inşallah hamıle olursun canım ya..fazla dusunme takma.cok etkısı oluyomus..
inşallah hamıle olursun canım ya..fazla dusunme takma.cok etkısı oluyomus..
şimdı benım hormonlarda guzel cıkarsa kesın rahım fılmı ısteyecek işte esas ben ondan korkuyorummmmmmm
bende hormon testı yaptırmıstım normal deger cıktı.muayenedede ultrasyonla baktılar ondada bısey yok..sebeb ne onu anlamadım
Kızlar muayenede illa alttan mı bakmaları gerekiyor ultrasonla baksalar olmaz mı ya.... korkuyorum.... o şeye nasıl yatacam of.....
karamel senin göğüs ağrın var mıydı adetten önce. benim vardı normelde geçerdi adet olunca benimkiler hala sızlıyor
hadi benbilirim test yap yawww
Kızlar muayenede illa alttan mı bakmaları gerekiyor ultrasonla baksalar olmaz mı ya.... korkuyorum.... o şeye nasıl yatacam of.....
canım benim,benim doktorum erkek uzun süredir tanııyorum..5 ay önce düşük yaptım.. vajinal ultrasn dedi ağladım resmen korktum..ama sonra sağlığını ve birde anneliği düşününce gerisini hiç takmıyorsun rahat ol,hiç stres yapma ve utanma...
Ne bileyim ya ilk defa gidecem ya telaşlanıyorum. Ben kesin bayan doktora gidecem erkek olmaz ahhh utançtan yerin dibine girerirm. Zaten ilk tecrübeyi atlatayım sonrası gelir
kız sen o gun benıde heycanlandırdın test yap test yap.yaptık sılık cıktı 1 saat sonrada kırmızılar geldı...heycana sokma onuda:):roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?