En erken hamilelik belirtileri

severcım saol hepınız sağolun kızlar sevıncem ama bu karın agrısı belirtisi her an olcakmısım gibi izlenım verıyor korkudan sevınemıyorumda.sabırla 2 gun daha beklıyım bakalımmm.cok cok saolun kızlar eger kırmızı görürüisem bırlıkte aglarız(((((((((

Kızlar muayenede illa alttan mı bakmaları gerekiyor ultrasonla baksalar olmaz mı ya.... korkuyorum.... o şeye nasıl yatacam of.....

ben zaten acıların kadınıyım....napalım çekılecek derlerse çektırcez....korkunun ecele faydası yok....bakalım artık doktor ne dıyecek...baska doktorada gıdecegım....sonucları yarın yazarım artık

Benbilirim canım benim ablamda hamile onunla son adet tarihleriniz aynı sizin ablamında 26 aralıktı bugun doktora gitti 5+2 hamile hadi darısı başına:)) benimde son adet tarihim 28 aralıktı 2 gün farkımız var kıs

Kızlar muayenede illa alttan mı bakmaları gerekiyor ultrasonla baksalar olmaz mı ya.... korkuyorum.... o şeye nasıl yatacam of.....

olmazzzzzzz illa kı attan...gecıyosun dıger odaya hazırlan dıyorlar yatıyosun gelıyo doktor....kendını sıkma yeterkı...derın nefes dıyo okadar...baska bısey yok.sonrasını hıssetmıyeceksın bıle

lavına yapcam kız gaza getrsınız:)))
ayy handan cok sevdım alem kıssın belli.ama olursam bu ay daha koycak bana:))) okadar heveslendımkı ama karnımdakı acıalr canımı sıkıyorrr.bakarsın ablanla doğururuzzzz

canım benim,benim doktorum erkek uzun süredir tanııyorum..5 ay önce düşük yaptım.. vajinal ultrasn dedi ağladım resmen korktum..ama sonra sağlığını ve birde anneliği düşününce gerisini hiç takmıyorsun rahat ol,hiç stres yapma ve utanma...

Ne bileyim ya ilk defa gidecem ya telaşlanıyorum. Ben kesin bayan doktora gidecem erkek olmaz ahhh utançtan yerin dibine girerirm. Zaten ilk tecrübeyi atlatayım sonrası gelir

Ne bileyim ya ilk defa gidecem ya telaşlanıyorum. Ben kesin bayan doktora gidecem erkek olmaz ahhh utançtan yerin dibine girerirm. Zaten ilk tecrübeyi atlatayım sonrası gelir

kız sen neden utanıyosun dr utanmamış bunu okumuş sen açıncamı utanıyosun canım artık erkeğide kadınıda bir hangisi iyiyse o dktra git tamamyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…