En erken hamilelik belirtileri

Ne bileyim ya ilk defa gidecem ya telaşlanıyorum. Ben kesin bayan doktora gidecem erkek olmaz ahhh utançtan yerin dibine girerirm. Zaten ilk tecrübeyi atlatayım sonrası gelir

canım haklısın tabi .. ben bir kere ilk evlendiğimde bayan doktora gittim,uyuz bi kadındı ..gittiğime gideceğime pişman oldum .. şimdiki doktorumu biri tavsiye etmişti..erkek oldugu için çok utandım önce ama o kadar nazik ve yumuşak ki,adam jinekolog lgun dışında sanki psikolog gibi ,herşeyimi kolaylıkla anlatıyorum..ne bileyim ama sonra alışıyosun inanki.. hem anne olmak için herşeye razı olmalıyız napalım

Bende yarın gidicem erkek doktorum mojiku hamileyken ilk gittiginde alttanmı baktılar sana canım

handancım once ultrasonla bakıyo keseyı goruyo.....ben ılk gıttıgımde 6 haftalık olmasına ragmen kalp atıslarını duyamadı....kalp atıslarını duymak ıcın de alttan baktı....senın de daha bebıs kucuk

bende senın gıbı utangacım dıye bayan doktora gıttım...ama erkek doktor daha ıyı dıyolar...

genelleme yapmıyoruz içlerinde elbette iyi bayan doktorda vardır ama dediğin gibi ben bayan doktorları hiç sevmiyorum...bayanın bayana saygısı olmuyo ...

ben bayan doktora gittiğimde odasına girdim..dah ilk defa bir jinekoloğa gitmişim elim ayağım titriyo..doktor eldivenlerini taktı bana çık bakalım şuraya dedi..o çatallı bir masayı gösterdi.. korkudan bişey soramadım.gıcık oldum kadına,ters ters konuştu..

sonra şuanki doktorumu buldum erkek..ilk gittiğimde adam korktuğumu heyecanımı anladı..once tansiyonumu ölçtü,biraz konuştu yüzlerce hastam var ,senin gibi bir sürü sorunlarla uğraşanlar var ...vs vs rahatladım .. şimdi hiç çekinmeden rahatlıkla her sorunumu anlatıyorum çözüm nuluyo...yani ne bileyim ben çok memnunum..

kızlar banada yardım edin çıldıracam artık adeti tam 2ay geçti yani enson 29kasımda adet oldum dahada olmadım neyapacam bilmiyorum ama test yapmadım çükü hep hayal kırıklığı yaşadım 2yıldır bekliyorum 6aydır adetlerim düzensiz şimdi ise hamişmiyim bilmiyorum tepkide yok sadece kasıklarım ağrıyor birde id

idrarım koyu bazende koku oluyor fazla akıntım yok birde göğüs uçlarım acıyor bune şimdi millette hamilesin diyo yok kirpiklerim çiftleşmiş

canım bi dr.a git bence :1hug:

canım benim yanlış mı okuyorum... 2 ay diyosun yaa..benim 2 gün gecikse anında doktorumun yanında olurum..
hiç vakit kaybetmeden bende doktora git..olumlu veya olumsuz neyse ortaya çıkar rahat edersin..
umarım herşey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…