En erken hamilelik belirtileri

Mojıku , asu ama ablam bugun gitti onunla aramızda 2 gün var sadece 5+2 demiş doktor ve karından ultrasonlar bakmış keseyi görmüş benimkide görünür die ümitlendim bende onun sat : 26 aralık benim sat : 28 aralık alttan bakmamaış doktor kafam karıştı

Aslında haklısın canım ben bikere gitmiştim başka bi şey için kadın banada aynısını yaptı bende alttan bakmasak falan diyecek oldum falına mı bakcam senin alttan bakmıycam da mı dedi şok oldum insan bi sakinleştirir sinir etti beni bende bir sürü laf söyledim vurdum kapıyı çıktım

Sat a göre bakarsan ablanında 4+5 olması lazım. 4 gün fazla söylemiş doktoru. Ama herkesin farklı olabilir cnm. Belki sende görürsün doktora gittiğinde.

Evet 4 gün fazla sölemiş acaba kesenin boyutuna göremi anlıolar kaç haftalık oldugunu ? Ben bi gidim bakım çok merak ediyorum ya bide agdamı cumartesi yaptırıcam agdasız gidicem o yüzden alttan bakmaz inş die ümit ediyorum ablamla doktorumuz aynı çünkü

hatice okuyunca inanamadım canım 2 ay nasıl dayandın canım bence hemen bir test yap daha da bişi yoksa dr git hiç durma

kizlar merhaba...
bugun cok isim vardi..okuyamadim bi turlu gecmisi
hamis varsa tebrik ederimmm
keyifler de ii ola ins.

hatce su bence hemen bi test yap sonuç eksi yada artı doktora git sonuçta adet olman gerekiyor...

kızlar 2yıldır doktora verdiğim paraları birben bilirim birde allah her ay testler hem maddi hem manevi çok kötüyüm artık eşimde bıktı sabret olur diyo onun için gitmiyorum doktora size açıldım acaba hamile olabilirmiyim aranızda bunu yaşayan varsa lütfen benimle paylaşsın ihtiyacım varbuna

canım ama bu farklı bi durum..hemen test yap ve dr.a git lütfen :teselli:

bütün hormanlarım iyi çıkıyor ama adet olamıyorum menopoz hormonum bile normalden daha iyi 4.3 biraz prolaktin yüksek çıkıyor arkadaşım heray düzenli adet görmesine rağmen menopoz sınırını aşmış bu nasıl birşeyya

canım benim seni anlayabiliyorum ama lütfen bence tahminle felan olacak şey değil bu ..belirtiyi felan boşver.. en azından bir sağlık ocağında bile kan testi yaptırabilirsin. ve sonu ne olursa olsun hemen doktoruna git.. rahat ol.. sağlık bu elbette hepimiz her konuda biçok sorunlar yazıyoruz ne yapalım mecburen doktorlara gidiyoruz... bunlar doğamızın gerekleri canım...
şimdiden hayırlı haberler dilerim sana

haticesu bende seninle synı durumdayım en son 16 aralıkta adet oldum hala bekliyorum ama benim hep böyle gecikiyor çok doktor gezdim hepsi aynı şeyi söylüyor vücüdun kendi özeelliğiymiş yani bir problem yokmuş.ben ilk çocuğuma hamile kaldığımda 4 ay adet olmamıştım ve adet olmadan dördüncü ayın sonunda tesadüfen yeni hamile olduğumu öğrenmiştin anlıyacağın başaka bir sorundan doktora gitmesem hamile olduğumu bilmiyecektim.içini rahat tut bir problem yoktur.alt komşu yılda iki üç defa adet olur geçen ay üçüncü çocuğu doğurdu.

canım, önerilebilecek en mantıklı şey, hemen koşarak doktora gitmen gerekliliğidir.

ve nasıl bu kadar ihmal ettin, merak etmedin... bilemedim ben..

iyiyim güzelcim, sen nasılsın?

bahtsız bedevi gibi... bugün de elimi yaktım... buzla oturuyorum sabahtan beri.

ahhh yawrum yaaa çok geçmiş olsun bende iyiyim valla oturmuş bekliorum şubat 3 ü çok merak ediyorum yaa yalel az kaldı acaba hamiş miyim içimde öle olduğuna dair hisler var ama...bide ilk defa hiç hastalanacağım belirtisi yok yaw.karnım çok şiş sadece ve midem göbeğim ve kasıklarımda hareketlenmeler ama ilk defa böle oluyor cnm yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…