genelleme yapmıyoruz içlerinde elbette iyi bayan doktorda vardır ama dediğin gibi ben bayan doktorları hiç sevmiyorum...bayanın bayana saygısı olmuyo ...
ben bayan doktora gittiğimde odasına girdim..dah ilk defa bir jinekoloğa gitmişim elim ayağım titriyo..doktor eldivenlerini taktı bana çık bakalım şuraya dedi..o çatallı bir masayı gösterdi.. korkudan bişey soramadım.gıcık oldum kadına,ters ters konuştu..
sonra şuanki doktorumu buldum erkek..ilk gittiğimde adam korktuğumu heyecanımı anladı..once tansiyonumu ölçtü,biraz konuştu yüzlerce hastam var ,senin gibi bir sürü sorunlarla uğraşanlar var ...vs vs rahatladım .. şimdi hiç çekinmeden rahatlıkla her sorunumu anlatıyorum çözüm nuluyo...yani ne bileyim ben çok memnunum..
Mojıku , asu ama ablam bugun gitti onunla aramızda 2 gün var sadece 5+2 demiş doktor ve karından ultrasonlar bakmış keseyi görmüş benimkide görünür die ümitlendim bende onun sat : 26 aralık benim sat : 28 aralık alttan bakmamaış doktor kafam karıştı
kızlar 2yıldır doktora verdiğim paraları birben bilirim birde allah her ay testler hem maddi hem manevi çok kötüyüm artık eşimde bıktı sabret olur diyo onun için gitmiyorum doktora size açıldım acaba hamile olabilirmiyim aranızda bunu yaşayan varsa lütfen benimle paylaşsın ihtiyacım varbuna
kızlar 2yıldır doktora verdiğim paraları birben bilirim birde allah her ay testler hem maddi hem manevi çok kötüyüm artık eşimde bıktı sabret olur diyo onun için gitmiyorum doktora size açıldım acaba hamile olabilirmiyim aranızda bunu yaşayan varsa lütfen benimle paylaşsın ihtiyacım varbuna
kızlar banada yardım edin çıldıracam artık adeti tam 2ay geçti yani enson 29kasımda adet oldum dahada olmadım neyapacam bilmiyorum ama test yapmadım çükü hep hayal kırıklığı yaşadım 2yıldır bekliyorum 6aydır adetlerim düzensiz şimdi ise hamişmiyim bilmiyorum tepkide yok sadece kasıklarım ağrıyor birde id
yalel nasılsın cnm ne var ne yok
iyiyim güzelcim, sen nasılsın?
bahtsız bedevi gibi... bugün de elimi yaktım... buzla oturuyorum sabahtan beri.
iyiyim güzelcim, sen nasılsın?
bahtsız bedevi gibi... bugün de elimi yaktım... buzla oturuyorum sabahtan beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?