En erken hamilelik belirtileri

kızlar mrb.nasılsınız bakalım bugün.bugün 1 e kadar yattım valla tatilin tadını çıkarıyorum ama bölede insan sıkılıyo.

geçmişi çok fazla okuyamadım hamişler varsa tebrikler.bişi sorcam size.pazar günü regl günüm ama şimdi o kadar çok sancım varki sanki oldu olucam böle bişi yaşıyan varmı benim ilk defa başıma geliyo.acaba hamilelik belirtisi olabilirmi.

yeni üyelere hoşgeldiniz giyorum.inş.bu topk sizade banada uğur getirir

gecmıs olsun canım

sağol güzelcim.

inşallah burcup, meleğin göbişindedir umarım.
varmış gibi, dikkat et sen kendine. sabret-bekle.. günün geçer inşallah.. hemen test yaparız sana da :)

kıslarr vallahaa adet oluommmm ağrılarım başladııı ay ne olur hasta olayım kıslarr dua edin yaaaaaaa

merhaba canım..benimde pazar günü adet günüm..inşşalah gecikirde mutlu haberler alırız..
ama biliyoruzki hamileliğin en kesin belirtisi adet gecikmesidir. yani ben kendimi fazla ümitlendirmek istemiyorum...her ay aynı belirtileri yaşıyoruzki.. o yüzden günümüzü bekleyelim en güzeli bu bence.. iki ablamında çocukları var onlarla konuşuyorum..ikiside günlerinin gecikmesiyle anlamış hamileliklerini,hiç belirtisi olmadı diyolar...
o yüzden çok fazla heveslenmeyip adet günümüzü beklemek en mantıklısı ... belirtilere kulak asmamak çok zor elbette ama napalim mecburuz..

canım ya bi idrar testi al yap çıkar yaa

kıslarr vallahaa adet oluommmm ağrılarım başladııı ay ne olur hasta olayım kıslarr dua edin yaaaaaaa

ayy canım arkadaşım,inşallah hastalanmazsın...ben hamile kaldığımda bilmiyodum,günüm hergün geciktikçe nerdeyse her 5 dk tuvalete gidip konrtol ederdim bişey görmeyince dua ederdim.....inşallah sende hiçbi kırmızıyla karşılaşmazsın...
dikkat et kendini sıcak tut,üşüme sakın

hatice su bende 2 aydır adet olmuorum canım biz burda adet olmadan yumurta olmas dioduk bi doktora gittim adet olmak için doktor bana kocaman yumurtan war dedi yani adet olamamak yumurta oluşumuna çok engel değilmiş yani bu hurafe değil doktorun bizzat ağzından duydum

yok canım ben 2 aydır adet olamıorum geçen hafta yumoşum vardı 26 mm oda çatlamadı kiste dönüştü adet olup onu atmam gerekioooo senağlama

[QUOTE

canım yaaa pardon ben yanlış anladım seniii.allah sağlıklı günler versin ..hemen adet olasın şimdiiiii

mereyemmeryemcim ne güzel olur dimi pazartesiye hamişiz diye çığlık atarız inş.kafaya takmayım diyorum olmuyo hesaplamayım diyorum olmuyo yapamıyorum.yine bu ay diğer aylardan daha rahattım ama sona yaklaşırkeninsanı bi heyecan kaplıyo.

ben adet olacağımı böleeee adete 10 gün kala anlıyodum neden dersen.o günlerde yapılan ilşkiden sonra dışarı çıkan meninin içinde küçük küçük kırmızı lekeler oluyodu.o bu ay olmadı inş.olmaz.allahım inş. şu topikteki herkes bu ay hamile kalır.televizyona çıkarız vallaaaa:)

innşallah hayatım allah gönlüne göre versinnnn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…