gecmıs olsun canım
ahhh yawrum yaaa çok geçmiş olsun bende iyiyim valla oturmuş bekliorum şubat 3 ü çok merak ediyorum yaa yalel az kaldı acaba hamiş miyim içimde öle olduğuna dair hisler var ama...bide ilk defa hiç hastalanacağım belirtisi yok yaw.karnım çok şiş sadece ve midem göbeğim ve kasıklarımda hareketlenmeler ama ilk defa böle oluyor cnm yaaa...
kızlar mrb.nasılsınız bakalım bugün.bugün 1 e kadar yattım valla tatilin tadını çıkarıyorum ama bölede insan sıkılıyo.
geçmişi çok fazla okuyamadım hamişler varsa tebrikler.bişi sorcam size.pazar günü regl günüm ama şimdi o kadar çok sancım varki sanki oldu olucam böle bişi yaşıyan varmı benim ilk defa başıma geliyo.acaba hamilelik belirtisi olabilirmi.
yeni üyelere hoşgeldiniz giyorum.inş.bu topk sizade banada uğur getirir
kıslarr vallahaa adet oluommmm ağrılarım başladııı ay ne olur hasta olayım kıslarr dua edin yaaaaaaa
kıslarr vallahaa adet oluommmm ağrılarım başladııı ay ne olur hasta olayım kıslarr dua edin yaaaaaaa
kızlar 2yıldır doktora verdiğim paraları birben bilirim birde allah her ay testler hem maddi hem manevi çok kötüyüm artık eşimde bıktı sabret olur diyo onun için gitmiyorum doktora size açıldım acaba hamile olabilirmiyim aranızda bunu yaşayan varsa lütfen benimle paylaşsın ihtiyacım varbuna
gözün aydın canımcım senin adına sevindim hadi bakem hayırlısı ile ol da sonra ki ay hamiş ol inşallah
sağol güzelcim.
inşallah burcup, meleğin göbişindedir umarım.
varmış gibi, dikkat et sen kendine. sabret-bekle.. günün geçer inşallah.. hemen test yaparız sana da :)
ayy canım arkadaşım,inşallah hastalanmazsın...ben hamile kaldığımda bilmiyodum,günüm hergün geciktikçe nerdeyse her 5 dk tuvalete gidip konrtol ederdim bişey görmeyince dua ederdim.....inşallah sende hiçbi kırmızıyla karşılaşmazsın...
dikkat et kendini sıcak tut,üşüme sakın
[QUOTE
canım yaaa pardon ben yanlış anladım seniii.allah sağlıklı günler versin ..hemen adet olasın şimdiiiii
yok canım ben 2 aydır adet olamıorum geçen hafta yumoşum vardı 26 mm oda çatlamadı kiste dönüştü adet olup onu atmam gerekioooo senağlama canım bende aynıyım bunuda yeni öğrendim sağ yumurtam büyükmüşbenneyaptımkibenneyaptımki
mereyemmeryemcim ne güzel olur dimi pazartesiye hamişiz diye çığlık atarız inş.kafaya takmayım diyorum olmuyo hesaplamayım diyorum olmuyo yapamıyorum.yine bu ay diğer aylardan daha rahattım ama sona yaklaşırkeninsanı bi heyecan kaplıyo.
ben adet olacağımı böleeee adete 10 gün kala anlıyodum neden dersen.o günlerde yapılan ilşkiden sonra dışarı çıkan meninin içinde küçük küçük kırmızı lekeler oluyodu.o bu ay olmadı inş.olmaz.allahım inş. şu topikteki herkes bu ay hamile kalır.televizyona çıkarız vallaaaa:)
Sevedail neoldu adet olamadın mı sen
hoş geldin ceylan misafirin gittimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?