innşallah hayatım allah gönlüne göre versinnnn :Saruboceq:
mereyemmeryemcim ne güzel olur dimi pazartesiye hamişiz diye çığlık atarız inş.kafaya takmayım diyorum olmuyo hesaplamayım diyorum olmuyo yapamıyorum.yine bu ay diğer aylardan daha rahattım ama sona yaklaşırkeninsanı bi heyecan kaplıyo.
ben adet olacağımı böleeee adete 10 gün kala anlıyodum neden dersen.o günlerde yapılan ilşkiden sonra dışarı çıkan meninin içinde küçük küçük kırmızı lekeler oluyodu.o bu ay olmadı inş.olmaz.allahım inş. şu topikteki herkes bu ay hamile kalır.televizyona çıkarız vallaaaa:)
ceylan nasılsın canım.sonunda denk getirebildim seni.ne alemdesin.
ben iyiyim canım.bi ra burda yazdım ama hepsi tanımadığım kişilerdi.seni görünce atladım şimdi.ne tedavisi tüp bebek falanmı yoksa yumurta takibi mi başlatacaksın.bu arada ndk naptı.maviş83 hamileydi sanırım.listeyede denk gelmedim burda hiç.suzan giriyormu o ne alemde acaba.uzun zamandır giremedim nler değişmiş.
Kızlar şimdi ben cuma doktora gitmeye karar verdim ne diyeyim yeni başladık çalışmalara mı diyeeyim yoksa olmuyo uzun zamandır mı diyeyim sizce. Yoksa genel bir kontrole mi geldim diyeyim. Tecrübeliler bilgi verir misiniz
Kızlar şimdi ben cuma doktora gitmeye karar verdim ne diyeyim yeni başladık çalışmalara mı diyeeyim yoksa olmuyo uzun zamandır mı diyeyim sizce. Yoksa genel bir kontrole mi geldim diyeyim. Tecrübeliler bilgi verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?