En erken hamilelik belirtileri

iki kutu bittiyse inşallah olursun bitanem ilk kutu olmaman ilginç ama yine de süper yumurtalıkların çalışıyor ama o sıkıntıyı çok iyi bilirim bakalım diğer ay ne olacağım offff

inşallah canım yaa,ümitlerimizi yarı yolda bırakmasın allahım.

handancım hamileymişsin tebrikler canım.bizim için de dua et.hamilelerin duası kabul olurmuş.kendinede dikkat et olurmu.adet sancıların oldumu canım.geçişi okuyamadım kusra bakam yazdınmı bilmiyorum

handan yeniden mi hamile mi kaldın hayırlısı
ben çıkıyorum sizleri öpüyorum....

ben iyiyim canım.bi ra burda yazdım ama hepsi tanımadığım kişilerdi.seni görünce atladım şimdi.ne tedavisi tüp bebek falanmı yoksa yumurta takibi mi başlatacaksın.bu arada ndk naptı.maviş83 hamileydi sanırım.listeyede denk gelmedim burda hiç.suzan giriyormu o ne alemde acaba.uzun zamandır giremedim nler değişmiş.

Gelgit meleğin nasıl :)))))teyzesi yani ben merak ediyorum meleğine de arkadaşlarını yollasın bizlere ......hehhehehehehe

Kızlar şimdi ben cuma doktora gitmeye karar verdim ne diyeyim yeni başladık çalışmalara mı diyeeyim yoksa olmuyo uzun zamandır mı diyeyim sizce. Yoksa genel bir kontrole mi geldim diyeyim. Tecrübeliler bilgi verir misiniz

Suzan iyi bir ara pürüz görmüş doktor çok zor bir gün geçirdi ama yaptırdığı tahliler temiz çıkmş kızı olacak
asspirinde arada geliyor eskilerdenpek kimse girmiyor umutsuzda uğramıyor hiç ndk slamı var maviş83 devamlı midesi bulanıyor işten çıkacak bu aralar
arada gel
yumurtalık takibim başlıyor :1hug:

eğer yeni başadık dersen sana diyecekki git 6 ay dene olmassa gel ha 6-7 aydır denioz olmuo dersen hemen seni gözetim altına alıyorlar ve doktorla birlikde herşeyi takip ediyorsunnn

hamilelerin duası kabul olurmus ben burdakıler için hep dua ediyorum allah aratmasın diye sıkıntısız hamilelikleri olsun diye.ama özellikle tanıdığım yakın kişiler için özellikle dua ediyorum canım.beklemenin nasıl birşey olduğunu çok iyi biliyorum çünkü birde hamile kalıp kaybetme korkusu acısı daha beter.şimdilik iyi bebeğim.bu sefer sıkıntısız olacak inşallah sağlıkla kucağıma alacağım allahın izniyle.tani yinede her duruma kendimi hazırlamaya çalışıyorum.yalnız bırakmazsınız inşallah kuzucumu arkadaş getirirsiniz bebeğime.

canım yazılanlaı sürekli takip edemiyorum..işlerim yoğun olsuğundan fırsat buldukça sizlerle bişeyler paylaşıyorum..sen ne kadar süredir bebiş istiyosun ki..

Evet ceylancım tekrar hamile kaldım dua et benim için canım ben hepinize ediyorum..mavişin mide bulanıtısı başladı demek ayy çalışamıcak kadar kötümü ya

yumurta takibinnden once rahim filmi cekilmesi daha mantıklı deil mi? olası bi tup tıkanıklıgında hamile kalınamıo.dr bana ilk asamada rahim filmi dedi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…