Evet ceylancım tekrar hamile kaldım dua et benim için canım ben hepinize ediyorum..mavişin mide bulanıtısı başladı demek ayy çalışamıcak kadar kötümü ya
hamilelerin duası kabul olurmus ben burdakıler için hep dua ediyorum allah aratmasın diye sıkıntısız hamilelikleri olsun diye.ama özellikle tanıdığım yakın kişiler için özellikle dua ediyorum canım.beklemenin nasıl birşey olduğunu çok iyi biliyorum çünkü birde hamile kalıp kaybetme korkusu acısı daha beter.şimdilik iyi bebeğim.bu sefer sıkıntısız olacak inşallah sağlıkla kucağıma alacağım allahın izniyle.tani yinede her duruma kendimi hazırlamaya çalışıyorum.yalnız bırakmazsınız inşallah kuzucumu arkadaş getirirsiniz bebeğime.
eğer yeni başadık dersen sana diyecekki git 6 ay dene olmassa gel ha 6-7 aydır denioz olmuo dersen hemen seni gözetim altına alıyorlar ve doktorla birlikde herşeyi takip ediyorsunnn
yumurta takibinnden once rahim filmi cekilmesi daha mantıklı deil mi? olası bi tup tıkanıklıgında hamile kalınamıo.dr bana ilk asamada rahim filmi dedi de
Duymuştum aslında bunu ama yanlış bilgi vererekte hata yapmayım dedim ama haklısın galiba. Desene ben sallayım:dance:
canım ne kadar süredir istiyorsunuz.
aşkolsun size yaaa..
Allah razı olsun dularınıza kızlar saol ceylancım aminnnnnnnnnn ALLAHIM HEPMİZE VERSİN İNŞ BEBEGİM BENİMLE KALSIN İNŞALLAH YARIN DOKTORA GİDİYORUM DÜŞÜK OLMASIN DİE İLAÇ ALIM BU SEFER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?