En erken hamilelik belirtileri

Evet ceylancım tekrar hamile kaldım dua et benim için canım ben hepinize ediyorum..mavişin mide bulanıtısı başladı demek ayy çalışamıcak kadar kötümü ya

handancım allah yardımcın olsun bu meleği sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin canımm :Saruboceq:

umutsuz ben ilk hamile kaldığımda özelden yazmıstı sanırım moral bozmamk için girmiyor.aspirinle görüşüyoruz özelden.zaten birde senle görüşüyoruz eskilerden.suzan kızı olacak demek.sevindim bak kız cocuklarını cok severim tabi sağlıklı olması önemli önce.şimdi iyi olmasına sevindim.ndk ile ayrıa görüşüyorsun sanırım sende slm söyle canım.

selam kızlar nasılsınızz, varmı mutlu haberlerr... yalel ne olduuu kan testi sonucunu yazdımı?

Allah razı olsun daima diyorum sizlerin duasıyla kalacağız sizi öpüyorum kocaman :1hug:

eğer yeni başadık dersen sana diyecekki git 6 ay dene olmassa gel ha 6-7 aydır denioz olmuo dersen hemen seni gözetim altına alıyorlar ve doktorla birlikde herşeyi takip ediyorsunnn

Duymuştum aslında bunu ama yanlış bilgi vererekte hata yapmayım dedim ama haklısın galiba. Desene ben sallayım:dance:

olsun bakalım bulansın midesi izin alsın her gun bebeşi hatırlatsın onla beraber olduğunu.bana hatırlatıyor hergun heran.inşallah en kısa zamanda hepiniz sizde bulantıyla lavoboya koşarsınız kızlar.inşallah gun sayarsınız.bebeğiniz için.

yumurta takibinnden once rahim filmi cekilmesi daha mantıklı deil mi? olası bi tup tıkanıklıgında hamile kalınamıo.dr bana ilk asamada rahim filmi dedi de

canım rahim filmi zahmetli acı veren bişey bu yüzden doktorlar bi kaç ay gözetim altına alıyorlar yumurtlamanı ve o süreci inceliyorlar bi kaç ay eğer yumurtlaman normalse çatlaman normalse yani gebe kalmanı engelleyecek bişey olmadığı halde gebe kalamıyorsan işde ozaman ayrıntılı incelemeye başlıyorlar!! açıkcası bende istemem kendi adıma yeni çalışmalara başladım ahni 8-9 ay geçse olmasa eyvallah ama şimdiden yaptırmam yani :1shok:

Süperrrrrrrrrrrr handan allah bu sefer kucağına lmak nasip etsin
bukettcim yumurtalık takibiyle başlıyor martta film

ceylan ndk adet oldunuz mu canlarım nerlerdesiniz ya sizleri çok özledik siz yoktunuz da belirtimi deilmi soracak başını şişirtecek tecrübeli kişi sayısı da azaldı saolsun arkadaşlarıda baya rahatsız ettim ama neyse kendinizden bahsetseiz

handan hamilemisinnnn inanmıyorum yaaa maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh delikafaduldendelikafadulden

Ceylancım biz seninle pek konuşamadık ama inşallah tedavin hayırlı olur seninde bizimde bebişlerimiz olur hayırlısıyla

Allah razı olsun dularınıza kızlar saol ceylancım aminnnnnnnnnn ALLAHIM HEPMİZE VERSİN İNŞ BEBEGİM BENİMLE KALSIN İNŞALLAH YARIN DOKTORA GİDİYORUM DÜŞÜK OLMASIN DİE İLAÇ ALIM BU SEFER

tebrik ederim handan sorunsuz bir dönem olur inşallah senin ve bebeğin için stresten uzak durmaya bak.
ceylancım seninde sabır gerektiren bir dönemin başlıyor sende rahat olmalısın biliyorsun.hayırlısıyla gelsin bebişleriniz.

Allah razı olsun dularınıza kızlar saol ceylancım aminnnnnnnnnn ALLAHIM HEPMİZE VERSİN İNŞ BEBEGİM BENİMLE KALSIN İNŞALLAH YARIN DOKTORA GİDİYORUM DÜŞÜK OLMASIN DİE İLAÇ ALIM BU SEFER

canım hiç kötü şeyler düşünmee olurmuu sadece çokk dikkat et kendine ama ii olacağını düşün ve iiye konsantre ol a.s.

Efet ya ndkcım bende inanamıom keseyi görmeden hamile olduguma inanmıcam çok kaptırmıom kendimi allahım inş inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…