En erken hamilelik belirtileri

Aslında ben bir yıl hap kullandım sonra 3 ay falan eşim korundu yaklaşık 3-4 aydırda bekliyoruz işte

canım kendi doktorun vardır mutlaka ..kendi doktoruna bence herşeyi rahatlıkla olduğu gibi anlat durumunu söyle...

bazen bizim sakladığımız veya söylemediğimiz en küçük şey bile belki çok önemli olabilir ..o yüzden doktorla sağlık konusunda herşeyi konuşmalıyız bence..

Aslında ben bir yıl hap kullandım sonra 3 ay falan eşim korundu yaklaşık 3-4 aydırda bekliyoruz işte

bana sorarsan 6-7 aydır deniyoruz olmuyo de.çünkü ben doktora gittiğimde 4 ayldır istiyoruz demiştimde adam ne acelen var der gibi baktı ve salladı beni.o yüzden sen at kafadan epeydir istiyoruz de.sanki onlara dert.sen işini yapsana.ne zaman isterim isterim gelmişim 30 yaşına daha ne beklicem.kaybettiğim 1 ay bile benim için öemli bundan sonra

canım benimmm, ben regl olmadım hala bugün 44. günümm adet söktürücü kulllanıyorummm... ceylan oldu bitti bileee:teytey:
ben regl oliim soluğu doktorumda alcam iğnlere devamm... ceylan da tahliller falan yaptırdıı sonuçları doktora gösterecek ona göre yön çizecek tedavisi..

sizde ne var ne yok??

selam kızlar nasılsınız? ben çoook kötüyüm başıma neler geldi. sabah biri aradı polisiz diye. nasıl korktum bişiler bahane edip kredi kart nomu istedi hemen kapadım ama çok irkildim dikkat edin kızlar bilmediğiniz no ları açmayın.

Efet ya ndkcım bende inanamıom keseyi görmeden hamile olduguma inanmıcam çok kaptırmıom kendimi allahım inş inş

inşallah canım tebrik ederin şimdiden sevindim çok adına.....
çiçeği burnunda anne adayı olarak söle bakiim adet belirtilerimi hissediyorum kasık bel herbişi var hala ümitle beklemelimiyim bu son 3 günü....:1no2:

çok doğru diosun umurlarında değilki ben gittim 3 yıllık ewliyim 30 a geldim dedim tınlamadı bende başka bi doktor buldum dedimki 7 aydır olmuoo hemen takibe başlayalım dedi ama benim şansızlığım 2 aydır adet olamıorum senağlama

canım benim benim 3 şubat adet tarihim sabırsızlıkla bekliyom ara sıra kasıklarıma arı giriyor geçiyor sonra dokununca gögsüm ağrıyor başka da bişi yok

canım dr bana vakit kaybetmeyelim dedi.once rahim filmi cekelim ki tupler acıkmı bakalım dedi.anesteziyle cekecekmişÇok üzgünüm çoook

yok canım ben 2 aydır adet olamıorum geçen hafta yumoşum vardı 26 mm oda çatlamadı kiste dönüştü adet olup onu atmam gerekioooo senağlama

canım, sen 2. kutuyu mu içiyordun şimdi ilaç?
doktorun ne dedi? bu kutu da bitince .. hemen olacakmıymış?

yalelllllllllllllll hamılemısın

değilim ceylan... değilim... senağlama

canım sakın haaaa.bidah aralarsa verme no falan .polis telefonla aramaz direk gelir.biliyorum yapmazsın ama yinede uyaralım ayrıca korkulacak bişi de yok.

canım dr bana vakit kaybetmeyelim dedi.once rahim filmi cekelim ki tupler acıkmı bakalım dedi.anesteziyle cekecekmişÇok üzgünüm çoook

walla benimkide öle dedi bi kaç ay normal seyrini izleyelim bebek için her koşul oluşuyor ama tutmuyorsa rahim filmi çekeriz dedi!!değişio işde doktora göre :bbo:

allah başarılı ve iyi doktorlarla karşılaştırsın herkesi..

vallahi allah razı olsun doktorum hiç başından atmadı beni..ben evlendiğim ay gittim yanına...çok ilgilendi.. ben 5 .ayımda hamile kalmıştım(düşük oldu ama) sonrasındada çok iyi takip etti beni..ne bileyim ben şimdi herşeyimi danışabiliyorum ..hiç yalan söylemeye gerek duymadım...

handancım nasıl anladın hamile olduğunu??

korunman gerekmiyomuydu bu aylarda gülümm. çok şaşırdım valla çokta sevindimm inşallah keseyi görürsün.

Saol rüzgarcım darısı başına , goncam benimde adet belirtilerim vardı adet oclam gibi karın agrısı aşırı kasık agrısı bacaga vuruodu bele vuruodu , ama gögüslerim hiç şişmedi ve acımadı iimdi başladı şişmeye adet gecikeli 4. Gün bugun inş hamişsindir canım belirtlerim adete 2-3 gün kala başladı

aşkolsun size yaaa..
ne oldu bebişim ben yoktum arada bişey mi kaçırdım :1shok:
canım annemler geldi işe gelip işleri bitirip eve gitmeye çalışıyorum bu aralar haftaya yine beraberiz listeyi bi hafta maruz görün süper başlayacak uğurlu liste

Ceylancım biz seninle pek konuşamadık ama inşallah tedavin hayırlı olur seninde bizimde bebişlerimiz olur hayırlısıyla

canım çok saol canım İnşallah gelecekler mellekler
evet görüşemedik seninle inşallah haftaya bol bol konuşuruz

Size tek tavsiyem stres yapmayın yeni tahlilerim oldu prolaktin hormonum değerleri yükselmiş

canım, sen 2. kutuyu mu içiyordun şimdi ilaç?
doktorun ne dedi? bu kutu da bitince .. hemen olacakmıymış?

değilim ceylan... değilim... senağlama
walla canım ben 1. kutu bittii olmadım doktora gittim yumoş war dedi hap vermedi sonra yumoş büzüşünce 2. kutyu verdi bittikden 10 gün sonra olmassan gel dedi 2. kutunun bitesine 1 gün kaldı görcem artık olsamda hemen klomene başlasam

bişey sorucam kızlar..
valla kafam çok dağınık.. kusura bakmayın, kim yazdı hatırlamıyorum şimdi...
şu rahim filmi meselesi nedir?
ne zaman.. ne maksatla yapılıyor? nasıl çekiliyor? ne işe yarıyor?

biri yardımcı olur mu acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…