Aslında ben bir yıl hap kullandım sonra 3 ay falan eşim korundu yaklaşık 3-4 aydırda bekliyoruz işte
Aslında ben bir yıl hap kullandım sonra 3 ay falan eşim korundu yaklaşık 3-4 aydırda bekliyoruz işte
ceylan ndk adet oldunuz mu canlarım nerlerdesiniz ya sizleri çok özledik siz yoktunuz da belirtimi deilmi soracak başını şişirtecek tecrübeli kişi sayısı da azaldı saolsun arkadaşlarıda baya rahatsız ettim ama neyse kendinizden bahsetseiz
canım yumurtlama döneminde olabilirmisin?? CADIARZU
Efet ya ndkcım bende inanamıom keseyi görmeden hamile olduguma inanmıcam çok kaptırmıom kendimi allahım inş inş
bana sorarsan 6-7 aydır deniyoruz olmuyo de.çünkü ben doktora gittiğimde 4 ayldır istiyoruz demiştimde adam ne acelen var der gibi baktı ve salladı beni.o yüzden sen at kafadan epeydir istiyoruz de.sanki onlara dert.sen işini yapsana.ne zaman isterim isterim gelmişim 30 yaşına daha ne beklicem.kaybettiğim 1 ay bile benim için öemli bundan sonra
canım rahim filmi zahmetli acı veren bişey bu yüzden doktorlar bi kaç ay gözetim altına alıyorlar yumurtlamanı ve o süreci inceliyorlar bi kaç ay eğer yumurtlaman normalse çatlaman normalse yani gebe kalmanı engelleyecek bişey olmadığı halde gebe kalamıyorsan işde ozaman ayrıntılı incelemeye başlıyorlar!! açıkcası bende istemem kendi adıma yeni çalışmalara başladım ahni 8-9 ay geçse olmasa eyvallah ama şimdiden yaptırmam yani :1shok:
yok canım ben 2 aydır adet olamıorum geçen hafta yumoşum vardı 26 mm oda çatlamadı kiste dönüştü adet olup onu atmam gerekioooo senağlama
yalelllllllllllllll hamılemısın
selam kızlar nasılsınız? ben çoook kötüyüm başıma neler geldi. sabah biri aradı polisiz diye. nasıl korktum bişiler bahane edip kredi kart nomu istedi hemen kapadım ama çok irkildim dikkat edin kızlar bilmediğiniz no ları açmayın.
canım dr bana vakit kaybetmeyelim dedi.once rahim filmi cekelim ki tupler acıkmı bakalım dedi.anesteziyle cekecekmişÇok üzgünüm çoook
çok doğru diosun umurlarında değilki ben gittim 3 yıllık ewliyim 30 a geldim dedim tınlamadı bende başka bi doktor buldum dedimki 7 aydır olmuoo hemen takibe başlayalım dedi ama benim şansızlığım 2 aydır adet olamıorum senağlama
ne oldu bebişim ben yoktum arada bişey mi kaçırdım :1shok:aşkolsun size yaaa..
canım annemler geldi işe gelip işleri bitirip eve gitmeye çalışıyorum bu aralar haftaya yine beraberiz listeyi bi hafta maruz görün süper başlayacak uğurlu listeceylan ndk adet oldunuz mu canlarım nerlerdesiniz ya sizleri çok özledik siz yoktunuz da belirtimi deilmi soracak başını şişirtecek tecrübeli kişi sayısı da azaldı saolsun arkadaşlarıda baya rahatsız ettim ama neyse kendinizden bahsetseiz
Ceylancım biz seninle pek konuşamadık ama inşallah tedavin hayırlı olur seninde bizimde bebişlerimiz olur hayırlısıyla
walla canım ben 1. kutu bittii olmadım doktora gittim yumoş war dedi hap vermedi sonra yumoş büzüşünce 2. kutyu verdi bittikden 10 gün sonra olmassan gel dedi 2. kutunun bitesine 1 gün kaldı görcem artık olsamda hemen klomene başlasamcanım, sen 2. kutuyu mu içiyordun şimdi ilaç?
doktorun ne dedi? bu kutu da bitince .. hemen olacakmıymış?
değilim ceylan... değilim... senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?