En erken hamilelik belirtileri

Yok ndk doktor korunmana gerek yok demişti , adetim 4 gün gecikince idrar testi yaptım iki çizgi çıktı kan testi yaptırmadım daha yarın direk doktora gidicem hayırlısı artık

hmmm dur bakalım... bitsin de ilaç.. biraz bekle...inşalllah çok bekletmez kırmızılar.

arkadaşlar, sigara kullanan kimler var?

canimm naberrr... ne guzel senden haber almak :lepi: nasil gidiyor bebis nasilll

yalel rahm filmi tüplerini incelemek için çekiliyor biraz ağrılı ondan önce yumurta takibi olsa iyi olur ç

canım sakın haaaa.bidah aralarsa verme no falan .polis telefonla aramaz direk gelir.biliyorum yapmazsın ama yinede uyaralım ayrıca korkulacak bişi de yok.

canım biliyorum da o an korktum asayiş falan deyince elim ayağım buz oldu o sırada müzik indiriyodum ay dedim bundan mı arıyolar lülülülülülü

canım bebişin normal yolla olusması icin tuplerin acık olması gerekmis.hatta gebeligin ilk 1 haftası o tuplerde geciomus ve sonrasında rahimde oluomus. rahim filmindeki amac tupler tıkanıkmı deil mi ona bakmak. ufak tıkanıklar rahim filmi cekilirken acılıomus. dr bana rahim filminden sonra gebe kalma olasılıgı artar demisti

yelalcim tüpler tıkalımı die bakılıo rahim filminndeee ama normalde ha diyen herkese yapmıolar çünkü acı veren bişiii bukete narkozla yapmışlar meselaa anladın bajımm a.s

tecrübeli biri olarak cevap vereyım.kadında sağ ve sol tüpler olmak üzere 2 tüp vardır.vaginadan bir sıvı verilir bu sıvı filmde görünen bir sıvıdır.o ilaç verir ve tüplerden geçerse sorun yok demektir ama eğer kapalıysa sorun var demektir.bazende hafif yapışıklık oluyor.hafif birşeyse rahım filmiyle açılıyor.benim sağ tupüm yapışıktı düşükten sonra oluşmus acıldı filmle beraber.eğer daha ağır bir tıkanıklıksa laproskopiyle açılma yöntemine gidilir.ama bence ilk önce eşiniz sperm ölçtürsün ondan sonra rahim filmi cektirin kızlar.benim biraz sancılı geçmişti.

yelalcim tüpler tıkalımı die bakılıo rahim filminndeee ama normalde ha diyen herkese yapmıolar çünkü acı veren bişiii bukete narkozla yapmışlar meselaa anladın bajımm a.s

daha yapmadılar tatlım yaa adet olunca aricam dr yi.beklenen adet tarihimde 3 subat. tabii pko olunca emin deilim ama dahada sarkabilir şakkıdı

Handancım duydumki yeniden hamileymişsin ne güzel bak geldi bebişin tekrar .duyar duymaz topice yazmaya geldim allahımm herkese yaşatsın bu duyguyu

yalel rahm filmi tüplerini incelemek için çekiliyor biraz ağrılı ondan önce yumurta takibi olsa iyi olur ç

yumurta takibi dediğimiz şey, yumurta büyüdü mü..çatladı mı.. atıldı mı.. ne zaman oldu bunlar... gibi bakmaktır... değil mi?
yoksa başka bişey mi?
kaç ay takipte olmak lazım?

laviniacım atlatacağız hiç üzülme alınmak yok seninleyiz hepimiz aynı konuda muzdiribiz..
gelgitcim doktor eşimden istedi de nasıl ikna olacak bilmem yanaşmıyo şimdilik 5şubatta kadar vakti var....

yalel dediğin gibi yumurtalarım büyüyormu ona bakacak hayırlısı neolacak ne kadar sürer bilmiyorum..

ben de tecrubemi konusturayim arkadaslar....hsg den hic cekinmeyin...aklinizdan cikiyo en azindan..benim tupler normal cikti...umarim herkesin oyledir....subatin ilk haftasi 2. ay olacak cektireli...umarim denilen gibi olur da kolaylastirmis olur
tek dikkat edilmesi gereken sey makinanin dijital olmasi..o acitmiyo
ve cok kisa suruyor

saol aşkım ii dileklerin için haberiniz olur zatan bi kaç güne belirtilerim var die umutlanmiim dedim ama sorun yokmuş şimdilik galba:))))))

laviniacım atlatacağız hiç üzülme alınmak yok seninleyiz hepimiz aynı konuda muzdiribiz..
gelgitcim doktor eşimden istedi de nasıl ikna olacak bilmem yanaşmıyo şimdilik 5şubatta kadar vakti var....

canım saol :1hug: ben bu ay çok üzülmeyecektim güya..ama bi sürü değişiklik olunca ümitlenmeye başladım iyice..olmazsa çok üzülcem sanırım senağlama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…