walla canım ben 1. kutu bittii olmadım doktora gittim yumoş war dedi hap vermedi sonra yumoş büzüşünce 2. kutyu verdi bittikden 10 gün sonra olmassan gel dedi 2. kutunun bitesine 1 gün kaldı görcem artık olsamda hemen klomene başlasam
hamilelerin duası kabul olurmus ben burdakıler için hep dua ediyorum allah aratmasın diye sıkıntısız hamilelikleri olsun diye.ama özellikle tanıdığım yakın kişiler için özellikle dua ediyorum canım.beklemenin nasıl birşey olduğunu çok iyi biliyorum çünkü birde hamile kalıp kaybetme korkusu acısı daha beter.şimdilik iyi bebeğim.bu sefer sıkıntısız olacak inşallah sağlıkla kucağıma alacağım allahın izniyle.tani yinede her duruma kendimi hazırlamaya çalışıyorum.yalnız bırakmazsınız inşallah kuzucumu arkadaş getirirsiniz bebeğime.
canım sakın haaaa.bidah aralarsa verme no falan .polis telefonla aramaz direk gelir.biliyorum yapmazsın ama yinede uyaralım ayrıca korkulacak bişi de yok.
ne oldu bebişim ben yoktum arada bişey mi kaçırdım :1shok:
canım ben bu günleri nasıl geçircem bilmiyorum..her şeyden alınır oldum..kasıklarım batıyo..göğüslerim kocaman..daha da var günümeee...offf... :a015::çok üzgünüm:
bişey sorucam kızlar..
valla kafam çok dağınık.. kusura bakmayın, kim yazdı hatırlamıyorum şimdi...
şu rahim filmi meselesi nedir?
ne zaman.. ne maksatla yapılıyor? nasıl çekiliyor? ne işe yarıyor?
biri yardımcı olur mu acep?
bişey sorucam kızlar..
bişey sorucam kızlar..
yelalcim tüpler tıkalımı die bakılıo rahim filminndeee ama normalde ha diyen herkese yapmıolar çünkü acı veren bişiii bukete narkozla yapmışlar meselaa anladın bajımm a.s
hmmm dur bakalım... bitsin de ilaç.. biraz bekle...inşalllah çok bekletmez kırmızılar.
arkadaşlar, sigara kullanan kimler var?
yalel rahm filmi tüplerini incelemek için çekiliyor biraz ağrılı ondan önce yumurta takibi olsa iyi olur ç
Saol rüzgarcım darısı başına , goncam benimde adet belirtilerim vardı adet oclam gibi karın agrısı aşırı kasık agrısı bacaga vuruodu bele vuruodu , ama gögüslerim hiç şişmedi ve acımadı iimdi başladı şişmeye adet gecikeli 4. Gün bugun inş hamişsindir canım belirtlerim adete 2-3 gün kala başladı
laviniacım atlatacağız hiç üzülme alınmak yok seninleyiz hepimiz aynı konuda muzdiribiz..
gelgitcim doktor eşimden istedi de nasıl ikna olacak bilmem yanaşmıyo şimdilik 5şubatta kadar vakti var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?