En erken hamilelik belirtileri

Handancım duydumki yeniden hamileymişsin ne güzel bak geldi bebişin tekrar .duyar duymaz topice yazmaya geldim allahımm herkese yaşatsın bu duyguyu

Mavişim saol canım hep çok mutluyum hemde çok korkuyorum dua et nolur :Saruboceq: yarın doktora gitcem sen ilk gittiginde alttanmı baktı canım düşük ilacı alım sende almıştın demi inş bu sefer gitmicek bebegim :Saruboceq:

sen nasılsın bulantılar çokmu kötü canım anlatsana

yelalcim tüpler tıkalımı die bakılıo rahim filminndeee ama normalde ha diyen herkese yapmıolar çünkü acı veren bişiii bukete narkozla yapmışlar meselaa anladın bajımm a.s

oo eyvah be.
kadın olmak, her geçen gün daha da zorlaşıyor...

bu sıvının verilişi mi acılı?
filmin çekilişi mi sancılı?

ben ama kızmayın 1 paket günde ama hamiş olunca bırakcam söz

ben çok azalttım. bırakalım kızlar.
biz, bu işi ciddiye alalım.. üstümüze düşeni yapalım. sonra, allaha bırakalım olayı..

ben azaltamıyorum bile bırakmayı çok istiyorum denedim olmadı hemde kaç kere başım ağrıyo hiç bişeyi algılayamıyorum sanki içmeden ah keşke bırakabilsek

bende rahim filmi çektirdim korkulacak bişey yok kızlar evet acı oluyor fakat 5 dk kadar kısa bir acıya dayalınıyor, benim sol tıkanıktı. açıldı film esnasında..

yalel dediğin gibi yumurtalarım büyüyormu ona bakacak hayırlısı neolacak ne kadar sürer bilmiyorum..

ceylancım sağol, anladım canım. ben bu ay takip ettim.. gittim baktım.. büyüdü-çatladı-atıldı-o geri kalan şey kaldı...
demek takip buymuş.

hoşçakal. sen bugün epey yordun kendini...dinlen.

sevedailcimmm açıldıı evett bende çok sevindim, bende pko var sanırım kistler tıkamıştı.
inşallah dediğiniz gibi hemen hamiş kalırızzzzzz, içimiz temizlendi sonuçta kaydirigubbakcemile3 gelsin bebişlerr ohhhhhhhhhh:sm_cool:

ay aanamm benim daha temizlenmedi bu arada pko grip giibi herkesde war yaa hormolsal bişeymiş değilmi bugün belirtilerini okudumdaa kendimden korktum tüylerde artış felan oluomuş bende hiç biri yok gibi

merhaba bayanlar ,

hesaplarıma göre bugun adet olmam gerek en son 30 aralıkda olmuştum.. hafif agrılar var ama bişi olmadı bugun. testi yarın yapsam mesela çıkarmı ?

ayrıca arkadaslar esi sperm verecek olanlar kruger e uygun baktırmalıymıs spermlerine. dr ole soledi bize.esimdende istedi

merhaba bayanlar ,

hesaplarıma göre bugun adet olmam gerek en son 30 aralıkda olmuştum.. hafif agrılar var ama bişi olmadı bugun. testi yarın yapsam mesela çıkarmı ?

idrar testinde çıkmaya bilir canım ama kanda çıkar fakat ben beklederimmm

dualarım seninle ve bebiş isteyen herkesle.
Evet canım benim 6..haftaya kadar karından görünmedi ultrasonla alttan baktı şuan 8+2 oldum düşük için progestan adında ilaç verdi ve iki adet iğne verdi progestanı üç aylık olana kadar kullanıcam. Bulantılarım aşırı derecede var işten çıkıcam bi kaç güne kadar yeni eleman gelmesini bekliyorum bulantılarım 5. Haftada başladı halada şiddetli bi şekilde devam ediyor

idrar testinde adetten kaç gün önce yaparsam sonucu alabilirim kızlar ben çok yapmak istiyorumda

kızlar ben kaçıyorum yemek falan yapıcam öpüyorum herkesi hamişler dikkat edin kendinize..bol bol dinlenin..

canım allah sağlığıyla kucağına almayıda nasip eder inş. bişey sorabilirmiyim mide bulantıları genelde sabahtan kalktığın zaman olurmuş seninkinde süreklimi merak ettimde

ayy canım çalışamıcak durumdasın yani , inş ben öle olmam ya çalışmam lazım çünkü:Saruboceq: ya alltan bakmaz die umut ediom inş alttan bakmaz agdamı yaptırmadım daha cumartesi yaptırcam ama bekleyemiom biran önce gidim istiom ya , allah kolaylık versin canım bulantı ii derler bebegin ii olduguna işaret derler dimi:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…