Handancım duydumki yeniden hamileymişsin ne güzel bak geldi bebişin tekrar .duyar duymaz topice yazmaya geldim allahımm herkese yaşatsın bu duyguyu
canım bebişin normal yolla olusması icin tuplerin acık olması gerekmis.hatta gebeligin ilk 1 haftası o tuplerde geciomus ve sonrasında rahimde oluomus. rahim filmindeki amac tupler tıkanıkmı deil mi ona bakmak. ufak tıkanıklar rahim filmi cekilirken acılıomus. dr bana rahim filminden sonra gebe kalma olasılıgı artar demisti
yelalcim tüpler tıkalımı die bakılıo rahim filminndeee ama normalde ha diyen herkese yapmıolar çünkü acı veren bişiii bukete narkozla yapmışlar meselaa anladın bajımm a.s
tecrübeli biri olarak cevap vereyım.kadında sağ ve sol tüpler olmak üzere 2 tüp vardır.vaginadan bir sıvı verilir bu sıvı filmde görünen bir sıvıdır.o ilaç verir ve tüplerden geçerse sorun yok demektir ama eğer kapalıysa sorun var demektir.bazende hafif yapışıklık oluyor.hafif birşeyse rahım filmiyle açılıyor.benim sağ tupüm yapışıktı düşükten sonra oluşmus acıldı filmle beraber.eğer daha ağır bir tıkanıklıksa laproskopiyle açılma yöntemine gidilir.ama bence ilk önce eşiniz sperm ölçtürsün ondan sonra rahim filmi cektirin kızlar.benim biraz sancılı geçmişti.
ben ama kızmayın 1 paket günde ama hamiş olunca bırakcam söz
oo eyvah be.
kadın olmak, her geçen gün daha da zorlaşıyor...
bu sıvının verilişi mi acılı?
filmin çekilişi mi sancılı?
ben çok azalttım. bırakalım kızlar.
biz, bu işi ciddiye alalım.. üstümüze düşeni yapalım. sonra, allaha bırakalım olayı..
bende rahim filmi çektirdim korkulacak bişey yok kızlar evet acı oluyor fakat 5 dk kadar kısa bir acıya dayalınıyor, benim sol tıkanıktı. Açıldı film esnasında..
yalel dediğin gibi yumurtalarım büyüyormu ona bakacak hayırlısı neolacak ne kadar sürer bilmiyorum..
sevedailcimmm açıldıı evett bende çok sevindim, bende pko var sanırım kistler tıkamıştı.
inşallah dediğiniz gibi hemen hamiş kalırızzzzzz, içimiz temizlendi sonuçta kaydirigubbakcemile3 gelsin bebişlerr ohhhhhhhhhh:sm_cool:
merhaba bayanlar ,
hesaplarıma göre bugun adet olmam gerek en son 30 aralıkda olmuştum.. hafif agrılar var ama bişi olmadı bugun. testi yarın yapsam mesela çıkarmı ?
merhaba bayanlar ,
hesaplarıma göre bugun adet olmam gerek en son 30 aralıkda olmuştum.. hafif agrılar var ama bişi olmadı bugun. testi yarın yapsam mesela çıkarmı ?
mavişim saol canım hep çok mutluyum hemde çok korkuyorum dua et nolur :saruboceq: Yarın doktora gitcem sen ilk gittiginde alttanmı baktı canım düşük ilacı alım sende almıştın demi inş bu sefer gitmicek bebegim :saruboceq:
Sen nasılsın bulantılar çokmu kötü canım anlatsana
idrar testinde çıkmaya bilir canım ama kanda çıkar fakat ben beklederimmm
dualarım seninle ve bebiş isteyen herkesle.
Evet canım benim 6..haftaya kadar karından görünmedi ultrasonla alttan baktı şuan 8+2 oldum düşük için progestan adında ilaç verdi ve iki adet iğne verdi progestanı üç aylık olana kadar kullanıcam. Bulantılarım aşırı derecede var işten çıkıcam bi kaç güne kadar yeni eleman gelmesini bekliyorum bulantılarım 5. Haftada başladı halada şiddetli bi şekilde devam ediyor
dualarım seninle ve bebiş isteyen herkesle.
Evet canım benim 6..haftaya kadar karından görünmedi ultrasonla alttan baktı şuan 8+2 oldum düşük için progestan adında ilaç verdi ve iki adet iğne verdi progestanı üç aylık olana kadar kullanıcam. Bulantılarım aşırı derecede var işten çıkıcam bi kaç güne kadar yeni eleman gelmesini bekliyorum bulantılarım 5. Haftada başladı halada şiddetli bi şekilde devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?