birkaç gun bekleyeyim o zaman . bu ay ilk denemem, bazı belrtiler var ama ümitlenmek istemiyorum şimdiden
idrar testinde adetten kaç gün önce yaparsam sonucu alabilirim kızlar ben çok yapmak istiyorumda
sevedailcimm bende de pkonun hiçbir belirtileri yok ama ilk regl olduğum tarihlerden beri pko savaşı veriyorum geçmiyo melet takma kafana çok önemli bi rahatsızlık değil, sadece gebe kalmayı zorlaştırıyo okadar.. en önemlisi de bu gerçi ama dimi:çok üzgünüm:
alisiacım kanda kesin çıkar da idrarda bir ihtimal ama istersen sabah ilk idrarınla yap canım..
buketcimm kruger ne canımm???
sakına kaptırma canım kendini sonradan yıkılıyorsunn bak daha yeni başlamışsın çıkarsa ne güzel ama çıkmasaa üzülmek yokkk!! bide şimdi sen bekliosun ya reglini oldum olacam olmayayım psikolojik olarakda gecike bilio unutma olurmu
sevedailcimm bende de pkonun hiçbir belirtileri yok ama ilk regl olduğum tarihlerden beri pko savaşı veriyorum geçmiyo melet takma kafana çok önemli bi rahatsızlık değil, sadece gebe kalmayı zorlaştırıyo okadar.. en önemlisi de bu gerçi ama dimi:çok üzgünüm:
alisiacım kanda kesin çıkar da idrarda bir ihtimal ama istersen sabah ilk idrarınla yap canım..
buketcimm kruger ne canımm???
yok ben hayırlı zamanda olacagını düşündüğümden üzülecegimi sanmıorum .. cunku herseyde bir hayır vardır dogru zamanda olacagından eminim .
o zaman birkaç gun bekleyeyim gecikme olursa yaparım a.s
idrar testinde adetten kaç gün önce yaparsam sonucu alabilirim kızlar ben çok yapmak istiyorumda
kızlar ben kaçıyorum yemek falan yapıcam öpüyorum herkesi hamişler dikkat edin kendinize..bol bol dinlenin..
handan ve kızlarrrrrrrrrrr
test yaptım benı gaza getrdınız ılkkes test yaptımm negetıfff cıktı(((( hamiş değilim ozmaan nedne olmuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pkoo küçük kistler dimiii yanlış bilmiorumm
canım allah sağlığıyla kucağına almayıda nasip eder inş. Bişey sorabilirmiyim mide bulantıları genelde sabahtan kalktığın zaman olurmuş seninkinde süreklimi merak ettimde
öle bir cvp verdin ki tatlım buz gibi soğudum testten
Polikistik over sendromu anovulasyon (yumurtlama olmaması) ve buna bağlı olarak ortaya çıkan tüylenme, gecikmeler şeklinde adet düzensizliğiyle ve başka bazı belirtilerle seyreden bir durumdur. Ovulasyon (yumurtlama) çeşitli nedenlerle gerçekleşememekte ve folikülün gelişimi yarıda kalarak her defasında yumurtalıklardan birinde milimetrik boyutlarda bir kist oluşmaktadır.
Polikistik kelime olarak "çok sayıda kist" anlamına gelen ve bu durumu tarif etmek için kullanılan bir kelimedir. Sendrom denmesinin nedeni ise tüylenme, adet düzensizliği ve şişmanlamadan oluşan belirtiler topluluğunun (belirtiler topluluğu=sendrom) beraberce görülmesidir. Polikistik over sendromu, tüm belirtilerin beraberce ve şiddetli olarak görüldüğü bir durumdur ve ender rastlanır. Buna karşın adet düzensizliği, hafif tüylenme ve hafif şişmanlık daha sık görülen belirtilerdir. fisfisfis
canım kruger sistemine gore sperm analizi gerekmis. kısırlıgı olcmek ıcın bakılan en iyi yontem buymus. kruger kriteri azaldıkca spermin yumurtayı dolleme sansı azalırmıs
kızlar bende bişi sorucam cmt dr a gidicem ya 6 aydır korunmuyoruz dicem ilgilensin diye. alttan muayene etcek heralde onu da anladım peki başka ne der ne yapar? ilaç mı verir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?