ooouuuuuuufffffffff sıkılıyoummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kıslar nerdesiniz ya off ceylannnnnnnnn ndkkkkkkkkkkk
canimm hemen hemen senle ayniyizz benimkide 18 bakalimm bende sabirsizimm ama idrarda hemen cikmiyo diyolarr sen yine benimle beraberr bekle canimjmm .. sende degisik biseyler varmiimirmirmirmirkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bişi sorcamm benim normalde 19 yada en geç 21 aralıkta hastalanmam lazım bugün test yaptım ama negatif çıktı çokta düzenli çalışamadık bu ay sizce durum nedir?
canimyaaaa:1hug:biliyonmuu benimmde hemen gozlerimm doluyoo cokk hassaslastimm bu konuda senii cokk iyi anliyorumm buu hesapliyicilara takilip kalmiyalimm egerr bu ay hamis olursamm tek nedenii varr oda hesapliyicalara bakmadimm benn tabikii allahu teala izin vermezzse istedigin kadar hesapla ama birde bu ay ben boyle denedimm . canimm cokk uzme kendinii bakk biz varizz burda olmadii bidakii ayaa tamam mii a.s.kızlar bugünde işlerin yoğunluğundan giremedim dışarıdaydık bir babanın sevincini paylaştık eşi 7 haftalık hamileymiş yüzü gülüyor harika bir duygu diyip durdu bize sordu..eşim gözlerimin içine baktı sıktım sıktım asansöre bindim gözyaşlarım sel oldu çok kötüyüm büroya kendimi zor attım
zaten usuyomm disariasi - 9 derecee bu sozlerinnn tumm tuylerimii kaldirdi ayagi kizz ne kadar duygulu yazmisinn:1hug:Canım Arkadaşlarım ben de bugün kırmızı kartlıyım... Ama bu yeni ay da çok umutluyum.
Rabbim BİZE sağlıklı ,çok akıllı ,hayırlı evlatları verecek....
Sadece onların kıymetini bilelim diye hayırlı zamanda gönderiyor meleklerimizi...
Kırmızı yı görenler Üzülmemek zor ama imkansız değil...
Yalnız değilsiniz.. Hepimiz birlikte bekliyoruz...
Birgün Hamile kalsak ( inşallah hepimiz en tez zamanda ) da BEBEK isteyenler için hep dualarım olacak....:enbuyukkk:
canimyaaaa:1hug:biliyonmuu benimmde hemen gozlerimm doluyoo cokk hassaslastimm bu konuda senii cokk iyi anliyorumm buu hesapliyicilara takilip kalmiyalimm egerr bu ay hamis olursamm tek nedenii varr oda hesapliyicalara bakmadimm benn tabikii allahu teala izin vermezzse istedigin kadar hesapla ama birde bu ay ben boyle denedimm . canimm cokk uzme kendinii bakk biz varizz burda olmadii bidakii ayaa tamam mii a.s.
canim yaaaa dunnn karbonatt testii yaptimm bugunde sarimsakmii yapiimmmm... bilemiyomm o testt nasilmiss kizz yaparim valla yeterkii onceden bilimm hamismiyimmm:asigim:kızlar merhaba sarımsakla gebelik testini duydynuzmu nasıl yapılıyor
canimm demin den berii geziniyomm yine bu sayfa yageliyomm kimse yokk bende bunaldimm vallahii su 2 gunn gecmek bilmiyoo seninn ne kadarr gunun kaldii velisteyii yenilermisinn beni ve derya yii yazmamisin caniimm dun bizz yaziyoduk ceylann yazyo dedilerr biraktikk sen daha iyi yaparsin diyeneden kimse yok sizlere ihtiyaçım varken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?