En erken hamilelik belirtileri

handancım allahım kucagına da almanı nasip etsin kızlar sizlerede teşekkür ederim gncam inşallah bu teori sende tutar canım

mozijiku depresyondayım canım ya adetim geldi kapıya dayandı kendimi sıkmaktan bacaklarıma ağrı girdi sıkarsam belki gelmez diyorum ya yerçekimine ne kadar dayanabilirim bilmiyorum

çok teşekkür ederim amin amin amin amin amin amin .... amin belki 40 defa dersem olur

Günaydın kızlar ,

jasmincin buradamısın canım beta hcg degerim 633,47 çıktı akşam yaptırdım keseyi görebilirmiyim sence canım ?

Senin bebiş nasıl:)

handan bu konu hakkında hiç bir bilgim yok canım ya bende 4 haftalıkken gitmiştim bana çok küçük dedi emin olmak için aşağıdan baktı ve keseyi gördük

hayırlı olsun canım bu arada Allah analı babalı büyütsün

benimde bebiş iyi haftaya cinsiyetini öğrenmeye gidicez bebişim kendini gösterirse

Anladım canım, kan degerini hatırlamıomusun ? Benimde 4+4 oluo şuan alttan bakarsa görebilir sanırım inşallah allahım..

Ayy çok heyecanlı bebişin cinsiyetini gösterir inş hayırlısı olsun

kızlar allahım tamamına erdirsin onlarla beraber mutlu bir ömür sürün inşaşşah darısıda bizim başımıza

Amin ebrucum kusura bakmayın eger böle konuşmalarımız sizi üzüyorsa özür dilerim çok meraktayım o yüzden allahım hepinize versin inş hayırlı evlatlar canlarım

olurmu hiç öle şey aksine mutlu oluyorum kendimi hayal ediyorum acaba bende ne gibi belirtiler olacan ne zaman kese yi görcem ne zaman kalp atışını duycam diye inanıyorum benim de duyacagım gün yakın allahın izni ile

Ben 633,47 ile göremem sanırım ya dimi ama hergün 2 katına çıkıo die biliyorum yükselmişte olabilir dimi

tabı canım gorebılırsın sen doktora git . benımde pembemsı akıntım geldı vallahı doktor gel demedıgı halde ıkı hafta ust uste doktorıuma gıtttım. sımdılık bır problem yok ıkı hafta sonra gıdecegım. yanı hamıs olmakla ıs bıtmıyor arkadasım onlara ıyı bakmalıyız kı onlarda ıcımızde sorunsuz buyusunler. kendıne dıkkat et

Yakın tabiki allahın izniyle hepimiz yaşıcaz annelik duygusunu inş , hepimiz duyucaz pıt pıt kalp atışlarını allahım bizlere bagışlarsın meleklerimizi inş

Aman dikakt et adacım inş saglıkla dogururuz meleklerimizi bu benim 2.hamileligim 1.düştü içimde hep koru o yüzen bir an önce kesemi görüm istiyorum ne bilim görmesem düşcek sanki saçma sapan şeyler düşünüyorum ya degerlerim yükselmezde düşerse diorum paranoyak oldum rahat olmam lazım ya off bi gitseydim akşam doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…