En erken hamilelik belirtileri

günaydın canlarım gncam üzülme sakın canım bende bugün yarım olurum

kızlar günaydın
günaydınnnn arkadaşımmmmmmmmmmmm....................
Nasılsın?giremiyorum internete bir süredir.....
P.tesi doktora gittim.....kasık ağrılarım çok fazlaydı ya hatırlarsın bir de adetim bir gün parça parça çok yoğun oldu,sonra kesilmişti...ağrılarım devam etmişti...neyse gittim işte ...alttan muayene etti arkadaşım,ayy ilk defa çok kötüydü...herşey şu an çok normal görünüyor dedi bebek isteğin var mı dedi var dedim işte smear testi yaptı sonucu bugün dört buçukta,ama bugün gidemicem bakalım yarın göstericem sonucu...bir de kasık ağrılarım için birşey demedi sonucu götürünce söyler herhalde smear sonucunu göstermeye gidicem ya o zaman...bebek isteğim var korunmayı 3 aydır bıraktım dedim ya folik asid verdi günde 3 tane dedi,ama ben sabah akşam içicem.3tane çok geldi ya sen neler yapıyorsun?

merhaba saygın, geçmiş olsun diyim ama, ben anlamadım ... gebe misin?
eğer öyleyse... allah hayırlısıyla kucağında göstersin.

canım benim ben hala regl olmadımm, bende pek giremiyorum topice.. aksattım burayıı :çok üzgünüm:

doktora gittim cumartesi gebelik yok dedi adet söktürücü verdi kullanıyorum ama tık yok hala.. regl olduğun gün gitcem tedaviye devam etcez. bende folic asidi kendim almıştım içiyodum günde 3 defa ama 1 haftadır içmiyorum... sonuç inşallah temiz çıkar canımm, stres yapma genelde temiz çıkıyor smear inşallah gelecek meleklerrrrrrrrrr:1hug:

inşallah arkadaşım anşallahhhhh....

kızlarrrr gunaydınnnn...
sabah sancıyal uyandım hala olamadım artık olayım dıye dua etmeye başladım:)) sıkıntı yaptıııı siz naptınız

ADA_32, benbilirim, ebru1987, handan2546, kedi79+, lavinia, ndk, SAYGIN, sevedail, TIFF, yalel, zeyno55

herkese gunaydinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…