En erken hamilelik belirtileri

aslında evli bir bayanın yılda bir defa yaptırması gerekiyor patolojiye gidiyor canım sonucun rahim kanseri için falan...

anladım. nasıl bişey bu? nereden ne alıyorlar? nasıl oluyor? acıtıyor mu? :)

ADA_32, benbilirim, ebru1987, handan2546, kedi79+, lavinia, ndk, SAYGIN, sevedail, TIFF, yalel, zeyno55

herkese gunaydinnnnn

günaydın ebrubu'cum. nasılsın?

günaaaydıııın....hamişleri bekliyorum......

küstüm nazyaz.. biz gelmeyelim mi yani? laelaelaelaelae
:)

canım cım önce ranhmi açabilmek için spekulum denen bir alet yerlectiriliyor daha sonra rahim içinden süpürgeye benzer bir fırça ile içinden bişiler alıyorlar bunu cam üzerine çekiyorlar sonrada tahlile gönderiyorlar sadece rahmi açarken acı hissediyorsun başka acı yok

ay kızlar bir sessizlik hakim neden acep güne kötü haberlerle başladığımız için mi yoksam

:)[/QUOTE]

küsme kuzum hamile kalında yanıma gelin demek istedim......:)))))))

of ya of.. valla ben neden erkek olmamışım yahu?
ne varsa ödümü kopartan... onların hepsi, kadınların başında yaaa...

ay kızlar bir sessizlik hakim neden acep güne kötü haberlerle başladığımız için mi yoksam

selam kızlarrrr.
selam ebrucumm arada baska başlıklara bakıyorum görmemişim:))
nedne kötu gunun cnmm kırmızılarmı geldı kı öyleyse takma bak ben olamadım streslendım ates basıyor sabah sancıyla uyanıyorum tamam dıyorum olcam tık yok atesler basıyor yarabbım napcammm-tatlicadiarzu-

küsme kuzum hamile kalında yanıma gelin demek istedim......:)))))))[/QUOTE]

:))) bekle yavrucum, önümüzdeki ay, topluca yanındayız... :sm_cool:
seni yalnız bırakmak istemeyiz....

di mi kızlaaaarrrrrrrrr?????

küsme kuzum hamile kalında yanıma gelin demek istedim......:)))))))[/QUOTE]

nazyaz slm cnmm hamişsin galıba hayrlı olsun.kaç aylık.
birde belirtilerınde bahsedermısın özellıklede adet olcak gibi belirtilerın oldumu sancı ates vss. birde idrar testyle örendın hemen 2çizği cıktımı acilen cevappp:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…