En erken hamilelik belirtileri

aa senin geçikmiş belkim hamişsindir benim 3 şubat ama hesaplayıcılar 2 şubatı gösteriyor

küsme kuzum hamile kalında yanıma gelin demek istedim......:)))))))

nazyaz slm cnmm hamişsin galıba hayrlı olsun.kaç aylık.
birde belirtilerınde bahsedermısın özellıklede adet olcak gibi belirtilerın oldumu sancı ates vss. birde idrar testyle örendın hemen 2çizği cıktımı acilen cevappp:1ninca:[/QUOTE]

evet canım daha 5 haftalık hamileyim.....adet olacakmış gibi oldu....ateş bastı benide özellikle akşamları ayaklarım ve göğüslerim yandı resmen.....ilk idrar testiyle öğrendim.testi yaptım 5 dk bekledim çıkmadı çöpe attım....sonra birşey dürttü sanki çöpten 30-40 dk sonra çıkarttım silik 2.çizgi....sonra kan testi yaptırdım canım...

anladım cnmm goncam sen ben aynıyız demek senın son adet ne zamandır kuzucuk goncamın ne zmandı 26 aralı:sm_confused:ktı benım

3 ocaktı bebişim bir iki gün erken oldu malesef ama üzüldüm bu sefer yaa değişik oldum ilk defa galba bekliodum bu ay:1no2:

KAÇ GÜN SONRA 112 OLDU CANIM ÇOK SORDUM DEMİ:)) BENİM DÜN AKŞM 633,47 ÇIKTIDA BU AKŞAM DOKTORA GİDİCEM MERAK EDİYORUM KESE GÖRÜNÜRMÜ DİE:CüvCüv:

adetimin 4.günü 112 çıktı doktorum 5000 olunca görülebilir dedi ve yarına randevu verdi...

kızlarrr acı bi haber aldım şimdiii ((((((

annemlerin mahallesinde bi komşu vardı gencecik çocuk 28 yaşındaa, vurmuşlarr ölmüşşş... offffffff çok üzüldümmmmmmm allah rahmet eylesin yaaa ((

benimde erken gelecek galiba ya kasıklarım yerinden fırlayacak sanki

yani 19 ocakta değerim30çıktı 21 ocakta 112 çıktı....30 ocakta ancak görürüz dedi..

YareNaz daha adetime 5 gün var. bende hamilelik belirtileri gibi belirtiler vardı. ben sabırsız da gittim test yaptım. çünkü adetime kadar sinirlerim gerilirdi.o da doğal olarak negatif çıktı ama ben yine de ümitliyim.

ayy çok üzüldüm ya ne kadar çogaldı bu aralar böle şeyler ya bizim apt da sapık varmış kimi bulursa sıkıştırıyomuş kapıcıda görevini yapmıyor bitişikteki cafe de çene çalıp duruyo gövenlik te yok korkuyom açıkcası

annemlerin mahallesinde bi komşu vardı gencecik çocuk 28 yaşındaa, vurmuşlarr ölmüşşş... offffffff çok üzüldümmmmmmm allah rahmet eylesin yaaa ((

allah rahmet eylesin....evlerden uzak olsun böyle olaylar.....

yazık yaaa nasıl vurmuslar hayrety bişey allah rahmet eylesın
goncam sen en son 3ocakta oldun tekrar genemı oldun benım 26aralıktı hala olmadım.
nazyaz bende aynısı var ama dun test yaptım ben 2dakka bekeldım sadece tek çizgi cıkınca attım .sonra akşma çöpten aldım baktım kabak gibi hala tek çizğiylı umutlanmıyım değilmı:asigim:

hii.. ay allah rahmet eylesin.. alla korusun herkesleri..

bak, atvde müge anlıyı izliyorum şimdi.. hemen hemen her gün.
o kadar çok varki bu tip şeyler...

bugün de.. sanal manyaklıklar var konu olarak... kocişler boşuna söylemiyorlar yani, 'aman dikkat'' diye...

bilmiyorum ki tatlım...kaç gün gecikti adetin?

geç göllenme de olmuş olabilir derya002 yi hatırlasana canım onda da silik 2 çizgi çıkmıştı ama hamiş değil belli olmuyo gövenmeyin testlere yani

canım testi bu sabah yaptım.adet tarihim 3 subat olması gerek. silikti ama guvenemiorum ki

evet canım aynen ölee 28 günde adet olurum hep 26 günde oldum yani bu sefer 2 gün erken geldi bi halt var gibi....

adet düzensizlikleri hamileliğin 2-3 ay içinde olacağının habercisiymiş.....öyle diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…