küsme kuzum hamile kalında yanıma gelin demek istedim......:)))))))
anladım cnmm goncam sen ben aynıyız demek senın son adet ne zamandır kuzucuk goncamın ne zmandı 26 aralı:sm_confused:ktı benım
KAÇ GÜN SONRA 112 OLDU CANIM ÇOK SORDUM DEMİ:)) BENİM DÜN AKŞM 633,47 ÇIKTIDA BU AKŞAM DOKTORA GİDİCEM MERAK EDİYORUM KESE GÖRÜNÜRMÜ DİE:CüvCüv:
kızlarrr acı bi haber aldım şimdiii((((((
annemlerin mahallesinde bi komşu vardı gencecik çocuk 28 yaşındaa, vurmuşlarr ölmüşşş... offffffff çok üzüldümmmmmmm allah rahmet eylesin yaaa((
yazık yaaa nasıl vurmuslar hayrety bişey allah rahmet eylesınkızlarrr acı bi haber aldım şimdiii((((((
annemlerin mahallesinde bi komşu vardı gencecik çocuk 28 yaşındaa, vurmuşlarr ölmüşşş... offffffff çok üzüldümmmmmmm allah rahmet eylesin yaaa((
kızlarrr acı bi haber aldım şimdiii((((((
yazık yaaa nasıl vurmuslar hayrety bişey allah rahmet eylesın
goncam sen en son 3ocakta oldun tekrar genemı oldun benım 26aralıktı hala olmadım.
nazyaz bende aynısı var ama dun test yaptım ben 2dakka bekeldım sadece tek çizgi cıkınca attım .sonra akşma çöpten aldım baktım kabak gibi hala tek çizğiylı umutlanmıyım değilmı:asigim:
günaydın kızlar buketcim testi kaç gün önce yapmıştın eger 3-5 gün olmuşsa 2. çizgi koyulaşmıştır ya bir kez daha yap yada kan testine git direkt bende de galiba adet geliyor belirtilerim baş gösterdi gelirse eger erken gelmiş olacak meret 2-3 gibi olmam gerekiyor aslında ama gelecek işte ooooffff
ya nasıl bir zaman oldu böyle...insan gelecekten korkuyo yaa..
yazık yaaa nasıl vurmuslar hayrety bişey allah rahmet eylesın
goncam sen en son 3ocakta oldun tekrar genemı oldun benım 26aralıktı hala olmadım.
nazyaz bende aynısı var ama dun test yaptım ben 2dakka bekeldım sadece tek çizgi cıkınca attım .sonra akşma çöpten aldım baktım kabak gibi hala tek çizğiylı umutlanmıyım değilmı:asigim:
canım testi bu sabah yaptım.adet tarihim 3 subat olması gerek. silikti ama guvenemiorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?