En erken hamilelik belirtileri

hakkatten bazen düşünüyorum... hangi dünyaya... bi melek getirmeye çalışıyoruz.. diye.

ben de aynı şeyi düşünüyorum..bebeğim olsun istiyorum ama ya onu koruyamazsam bu dünyadan diyorum..bu ara her şeye ağlıyorumm..hayırdır inşallah senağlama

kizlar ne yapayim calisiyorum iste...
bugun hic ise gelmek istemedim acikcasi ..gun nasil gecer bilemiyorum...
kedy calismalara devam mi...demistim ama 21. gun progesteron tahlili iste canim istersen
dun kendi kendime ohaa didim afedersiniz 9:30 da koltukta uyumus buldum kendimi

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Rabbim herkesi korusun. dünya toptan cinnet geçirmeye başladı. Allah sonumuzu hayır etsin.:çok üzgünüm:

buket 2,çizğinmı silikti öyleyse sen bence kesın hamilesın gunun gelmemiş düşün bence kesın.cunkı ben dun yaptım ve guya gectı benım:))kabak gibi tek çizği cıktı yok kesın hamişssin

ben herhalde ameliyat olmak zorundayımyaa kızlık zarım duruyo hala uırtılma olmadı ve sanırım o tutucu olyo kızlar yaa....

gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
dikicem sonunda ağzını o olcak vallaha yaa ne bu....sırnaşık şey

:)))) mantıklı birde böyle deneyelım.yemın ederım hamile kalmanın ben bu kadar zor oldunu bu ay anladım gulmeyın ama.ben hiç düşünememiştim cevremde herseksınde hemencık oluyrdu ben sandımkı düşünen herkesın hemencık olur ınanın ben önemsemıyordum cevabımı aldım:)))) ne aptalmısım

canım testi bu sabah yaptım.adet tarihim 3 subat olması gerek. silikti ama guvenemiorum ki

buketcim bence var bi şiler sende ama şöle de bir durum var biliyorsun, döllenme olduysa bile eğer sağlıklı değilse regl tarihindeki veya birkaç günlük gecikmeyle gelen kanamayla atılabiliyor, erkenden hamişliğini öğrenip de bunu yaşayan kadınlar maalesef hayak kırıklığına uğruyor, her ihtimale hazır edelim kendimizi de öyle gelsin bebişler di mi şeker?:lepi:

Allah ailesine sabır versin Allah rahmet eylesin ne günlere kaldık valla insan kimseye güvenemicek
ebrucum bugün 21. gün canım. salı günü gittiğimde yumurtam çatlamıştı ama nezaman çatladığını bilmiyoruz tabi. dr gün aşırı devam dedi dün çalışmam gerekiyordu ama bugün misafirim gelcek gece 2,30da yattım dolayısıylada olmadı bugün 3. gün bakalım erken giderlerse çalışırız heralde bu akşam )))))))))))))))

ben herhalde ameliyat olmak zorundayımyaa kızlık zarım duruyo hala uırtılma olmadı ve sanırım o tutucu olyo kızlar yaa....

nasıl yanı sen hala kızmısın kız:)))
belkı yırtılar ya ne amelıyatı cok sasrdım doğrusu kaç yıllık evlisin cnmmm şakkıdı

:) ben de öyle sanıyordum. deli gibi korunmaya çalışıyordum.. tüm dikkatimize rağmen, yine de hemen kalkıp temizleniyordum.. nolur nolmaz diye..
ne bileyim ben bu işin zor olacağını :)

buket 2,çizğinmı silikti öyleyse sen bence kesın hamilesın gunun gelmemiş düşün bence kesın.cunkı ben dun yaptım ve guya gectı benım:))kabak gibi tek çizği cıktı yok kesın hamişssin

evde yapılan testlerden hiç denemedim ben.. ilk defa bu ay denedim de adet günüm 1 şubat..dün denemiştim. önce tek çizgi çıktı sonra baktım 2.çizgi çok ama çok silik bişeydi.. ben o silik çizgiyi.. cihazın kendisinde oyle bir yer var olumlu olursa orası kırmızı olur herhalde diye düşündüm... evde yapılanları çok sağlıklı bulmadığımdan önemsemedim attım..
adetten önce yapılan testler sizce doğru sonuçlar verebilirmi,evde yaptığımız testler yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…