adet düzensizlikleri hamileliğin 2-3 ay içinde olacağının habercisiymiş.....öyle diyorlar..
evet canım aynen ölee 28 günde adet olurum hep 26 günde oldum yani bu sefer 2 gün erken geldi bi halt var gibi....
hakkatten bazen düşünüyorum... hangi dünyaya... bi melek getirmeye çalışıyoruz.. diye.
canım benim bence kan testi yaptır emin ol
:))) ilahıgncam güldürdün.benımde gec oldu sankı bir halt var gibikötükedihüso
adet düzensizlikleri hamileliğin 2-3 ay içinde olacağının habercisiymiş.....öyle diyorlar..
dikicem sonunda ağzını o olcak vallaha yaa ne bu....sırnaşık şey
dikicem sonunda ağzını o olcak vallaha yaa ne bu....sırnaşık şey
ben de duydum canım..benim geçen ay 5 gün gecikti düzenim bosuldu..bi tanıdık rahmin bebek arıyo dedi delikafadulden
canım testi bu sabah yaptım.adet tarihim 3 subat olması gerek. silikti ama guvenemiorum ki
ben herhalde ameliyat olmak zorundayımyaa kızlık zarım duruyo hala uırtılma olmadı ve sanırım o tutucu olyo kızlar yaa....
hahaha topluca dikelim kız ağızlarını :))
anaaaaa çok hoşmuş o inanış :) haydi hayırlısı..
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
:)))) mantıklı birde böyle deneyelım.yemın ederım hamile kalmanın ben bu kadar zor oldunu bu ay anladım gulmeyın ama.ben hiç düşünememiştim cevremde herseksınde hemencık oluyrdu ben sandımkı düşünen herkesın hemencık olur ınanın ben önemsemıyordum cevabımı aldım:)))) ne aptalmısım
buket 2,çizğinmı silikti öyleyse sen bence kesın hamilesın gunun gelmemiş düşün bence kesın.cunkı ben dun yaptım ve guya gectı benım:))kabak gibi tek çizği cıktı yok kesın hamişssin
bencede kan testi yaptıır
ben herhalde ameliyat olmak zorundayımyaa kızlık zarım duruyo hala uırtılma olmadı ve sanırım o tutucu olyo kızlar yaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?