nasıl yanı sen hala kızmısın kız:)))
belkı yırtılar ya ne amelıyatı cok sasrdım doğrusu kaç yıllık evlisin cnmmm şakkıdı
inşallah mantıklı bi açıklması da vardır..yalell gün geçmioo..çok sabırsızımm delikafadulden
evde yapılan testlerden hiç denemedim ben.. ilk defa bu ay denedim de adet günüm 1 şubat..dün denemiştim. önce tek çizgi çıktı sonra baktım 2.çizgi çok ama çok silik bişeydi.. ben o silik çizgiyi.. cihazın kendisinde oyle bir yer var olumlu olursa orası kırmızı olur herhalde diye düşündüm... evde yapılanları çok sağlıklı bulmadığımdan önemsemedim attım..
adetten önce yapılan testler sizce doğru sonuçlar verebilirmi,evde yaptığımız testler yani
Allah ailesine sabır versin Allah rahmet eylesin ne günlere kaldık valla insan kimseye güvenemicek
ebrucum bugün 21. gün canım. salı günü gittiğimde yumurtam çatlamıştı ama nezaman çatladığını bilmiyoruz tabi. dr gün aşırı devam dedi dün çalışmam gerekiyordu ama bugün misafirim gelcek gece 2,30da yattım dolayısıylada olmadı bugün 3. gün bakalım erken giderlerse çalışırız heralde bu akşam)))))))))))))))
anam bide öle bişi var bim de zar esnek nolcak şimdi
2.cizgi silik evet adetime 5 gun var. ama teste guvenmiorum acıkcası
2.cizgi silik evet adetime 5 gun var. ama teste guvenmiorum acıkcası
of ya bide kızlık zarı belası çıktı şimdi eşime desem hemen ameliyat ol o zaman der kesin
of ya bide kızlık zarı belası çıktı şimdi eşime desem hemen ameliyat ol o zaman der kesin
var tabi doktorum yüzde 70 lik şansın bizim gibilerde yüzde 25 e indiğini söledi zaman alır dedi bana....
ebru senındemı yırtılmadı.cok yaygın bişey mı bu.
bence söleme birde amelıyatla ugrasma.sankı bizim yırtıldıda noldu :))
ebru senındemı yırtılmadı.cok yaygın bişey mı bu.
bence söleme birde amelıyatla ugrasma.sankı bizim yırtıldıda noldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?