En erken hamilelik belirtileri

nasıl yanı sen hala kızmısın kız:)))
belkı yırtılar ya ne amelıyatı cok sasrdım doğrusu kaç yıllık evlisin cnmmm şakkıdı

yok be güzelim 2,5 senedir olsa olurdu pek istikrarlı çıktı tık demio
doktor duvar gibi demişti alınabilir istenirse dedi biz aldırmadık ama bu gidişle alınacak gibi gelio bana bence tutuo o uyuz şey başımın belası.....

inşallah mantıklı bi açıklması da vardır..yalell gün geçmioo..çok sabırsızımm delikafadulden

sabret bekle nolursun. sakin sakin :)

bi dizi var.. küçük kadınlar.
geçen hafta bi liseli kız tes yaptı.. şak diye kıpkırmızı çizgi çıktı.
bu hafta, heralde çok tepki aldılar... o işler öyle olmuyor diye..
bu bölümde, testin yanlış olduğu iddia edildi :roflol:

ama evde yapılan testleri, doğru yaparsak... negatifse yanlış olabilir-erken dönemde çıkmaz çünkü. ama pozitifse, yanlış olma riski çok düşük..

kediii ne guzel isteee..hemen bugun dr unu ara progesteron hormonuma baksak olur mu de...dollenen yumurta varsa bu hormon cok cok onemli delikafadulden calismalara da devam et.
cay servisini yaptiktan sonra arkadaslarina .."kusura bakmayin 5. dk kocami esir alcam bana vermesi gereken bisey var" de kafamçokkarıştı

misafir gelmeden halletsenize su isiiii

pisi pisine gitmiş çocuk yaa, restorantta çalışıyodu içipp olay çıkaranlar olmuş buda kızmış onlara vurmuşlar kafasından. allah korusunn kızlarrrr rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın kimseyii. kendinize eşlerinize dikkat edinn....

ammmmaaann ya bide bu mu çıktı şimdi uuffff canım çak sıkıldı şimdi

of ya bide kızlık zarı belası çıktı şimdi eşime desem hemen ameliyat ol o zaman der kesin

bir hamile daha geliyor anlaşılann bukettcimm bizi merakta bırakma.......

ne güzel yaa insallah bız de 2 cızgıleri görürüz artık...off cok istiyorum en cok bunu istiyorum...
işten bıle vazgecmiştimmm bakalım...

var tabi doktorum yüzde 70 lik şansın bizim gibilerde yüzde 25 e indiğini söledi zaman alır dedi bana....

zaten, zar yoksa ilk 3 ay içinde gebe kalma ihtimalin %25. zar varsa.. daha da düşüktür elbette.
yavrucum, hemen aldır... turşusunu mu kuracan?

bukettt, silikse, hemen kalk yerinden.. kan testine.. marş marş.. haydi.. haber bekliyoruuzzzz!!!!

Nerkese meraba bence ikinci çizginin silikte çıkması hamile olduğun anlama gelir hiç çıkmazsa ya erken yapmışsındır yada hamile değilsindir ama acıcıkta kırmızı çıktığına göre bence hamilesin

ebru senındemı yırtılmadı.cok yaygın bişey mı bu.
bence söleme birde amelıyatla ugrasma.sankı bizim yırtıldıda noldu :))

ayyy ben ölmüştüm o şeyden .evlendiğimde zor oldu,ne illet bişeymiş bıktırmıştı beni..2 ayda zor düzelmiştim..çok kalınmış demişti doktorum,hatta 1 ay ilişki yasağı koymuştu...

canım yırtılmadı kız olan kızım yani başta güzel gibime gelemişti ama bu haberi alınca yıkıldım resmen bir filim vardı hani kadın düşük yapabilmel için tel askıyı açıp içine sokuyodu bede öle bişe yapsam yırtılmaz mı acepkafamçokkarıştı:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…