ebru senındemı yırtılmadı.cok yaygın bişey mı bu.
bence söleme birde amelıyatla ugrasma.sankı bizim yırtıldıda noldu :))
bukettt çizgi silik miiii, hamilesindir canımmmmmmmmmmmmm, ayyy inşallaahhhh kan testine gitsene be gülüm yaa
zaten, zar yoksa ilk 3 ay içinde gebe kalma ihtimalin %25. zar varsa.. daha da düşüktür elbette.
yavrucum, hemen aldır... turşusunu mu kuracan?
bukettt, silikse, hemen kalk yerinden.. kan testine.. marş marş.. haydi.. haber bekliyoruuzzzz!!!!
canım yırtılmadı kız olan kızım yani başta güzel gibime gelemişti ama bu haberi alınca yıkıldım resmen bir filim vardı hani kadın düşük yapabilmel için tel askıyı açıp içine sokuyodu bede öle bişe yapsam yırtılmaz mı acepkafamçokkarıştı:dilcikar:
canım yırtılmadı kız olan kızım yani başta güzel gibime gelemişti ama bu haberi alınca yıkıldım resmen bir filim vardı hani kadın düşük yapabilmel için tel askıyı açıp içine sokuyodu bede öle bişe yapsam yırtılmaz mı acepkafamçokkarıştı:dilcikar:
sakın aman sakın ha... delüüüü
canımmm benim insallah. ozaman pkolulara umut olur. bende pko var.tedavi olmadan 4.ayda kalmıs oluorummmm:CüvCüv:
canım simdi dısardaydım.yeni geldim ise. bizim is eskisehir yolunda bilen bilir sehir merkezine uzak. yarın yaptırıcam. insallah cıkar yaa. deryanınki gibi olmasından korkuorum:çok üzgünüm:
hiç gercekk iki çizgii görmediimm yazık bana...
hep tv de ya da nette görüyorum :) ondan artık 2 cızgı gorunce kilitli kutulaarda saklıcam...
Yalel kızzz elin nasıl olduu
elim kötü bacım.
ööle kremlerle sıvadım, buz içinde duruyor.
ama dün çok yanıyordu, bugün o kadar yanmıyor. sadece acıyor çok.. su toplamaya başladı. kullanamıyorum hiç.
noldu eline canımmm yandınmı yoksaa ayy geçmiş olsunnn :çok üzgünüm:
ayy süperr olurrrrrrrrrrrrr, süperr motive edersin biziiii...
hadi yaa kan testine gitseneeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
canım eskişehir yolunda armada cepa filanmı en son geldiğimde teyzem götürmüştü beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?