En erken hamilelik belirtileri

canım simdi dısardaydım.yeni geldim ise. bizim is eskisehir yolunda bilen bilir sehir merkezine uzak. yarın yaptırıcam. insallah cıkar yaa. deryanınki gibi olmasından korkuorum:çok üzgünüm:

sakın aman sakın ha... delüüüü

hiç gercekk iki çizgii görmediimm yazık bana...
hep tv de ya da nette görüyorum :) ondan artık 2 cızgı gorunce kilitli kutulaarda saklıcam...

Yalel kızzz elin nasıl olduu

kız delirmeeeeeeeeeeeee, hey allahım yaaa yapayın deme sakın öyle saçma sapan şeylerrrrklava:

doktoruna sor gebe kalmaya sakıncası varmı de, sonuçta farklı yerlerr bence sakıncası olmaz. ama olur derse operasyonla alsınlar canımm...

ebru yaa özeline baktınmı bişi yazdım kendini strese sokmadan bi okusan anliican...

canımmm benim insallah. ozaman pkolulara umut olur. bende pko var.tedavi olmadan 4.ayda kalmıs oluorummmm:CüvCüv:

ayy süperr olurrrrrrrrrrrrr, süperr motive edersin biziiii...

hadi yaa kan testine gitseneeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden

canım simdi dısardaydım.yeni geldim ise. bizim is eskisehir yolunda bilen bilir sehir merkezine uzak. yarın yaptırıcam. insallah cıkar yaa. deryanınki gibi olmasından korkuorum:çok üzgünüm:

canım eskişehir yolunda armada cepa filanmı en son geldiğimde teyzem götürmüştü beni

hiç gercekk iki çizgii görmediimm yazık bana...
hep tv de ya da nette görüyorum :) ondan artık 2 cızgı gorunce kilitli kutulaarda saklıcam...

Yalel kızzz elin nasıl olduu

elim kötü bacım.
ööle kremlerle sıvadım, buz içinde duruyor.
ama dün çok yanıyordu, bugün o kadar yanmıyor. sadece acıyor çok.. su toplamaya başladı. kullanamıyorum hiç.

elim kötü bacım.
ööle kremlerle sıvadım, buz içinde duruyor.
ama dün çok yanıyordu, bugün o kadar yanmıyor. sadece acıyor çok.. su toplamaya başladı. kullanamıyorum hiç.

noldu eline canımmm yandınmı yoksaa ayy geçmiş olsunnn :çok üzgünüm:

noldu eline canımmm yandınmı yoksaa ayy geçmiş olsunnn :çok üzgünüm:

evet ndk'cım.
bugünlerde bi saçmalıklar geliyor başıma..
dün elimi yaktım.. sıcak tepsiyi tuttum dalgınlıkla.. cayır cayır yandım. bütün sol elimin içi..kullaılmaz durumda.

aman dikkat... ev kazaları çok fena :)

ayy süperr olurrrrrrrrrrrrr, süperr motive edersin biziiii...

hadi yaa kan testine gitseneeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden

keske gidebilsem.daha sabah kızılaydaydım.işler birikti rapor yazmam gerek ancak yarın yaptırabilirim. insallah vardır yaa. sonra pesimden siz gelirsiniz insallah teker teker:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…