En erken hamilelik belirtileri

ebrubuu canım bugün çıkamamki işten bide şimdi dr a sölesem bilmiş olcam çekiniyorum ben sanırım dr umdan birde ben bu ayda nedense beklemiyorum ondanda içim gitmiyor. Allah razı olsun arkadaşım ne işe yarıyor bu test bunları not alıyorum birdahaki ay uygularım inşallah

yok canım benimki resmi bi kurum

o zaman sanayi bakanlığı dedektif gibiyim dimi...sengözlerimebaksanab
ben çok sık gelirim ankaraya zayten evlenmeden öncede ankaradaydım teyzemde orda
tatlım işyerini filan boşverde b ende çok heyecanlandım silik çizgiye benimde daha 7 gün var ama test yapcam yarın izin filan alsan hamilesindir inşallah ya bi kan verip geliyim de çok heyecanlandım ya:1rolleyes:

kızlar buketten baska meryemmeryemde silik çizgi gördü dimi meryemcim senin kac gün var adete sende bi kan testi yaptır hadi

kıyamam sana hala acıyosa çok yandı senin demekki bende dün kocişle tartıştım noluyo sana diyo acayip dalgınım çayı çöpe dökücem diye halıya dökmüşüm anahtarı kapının dışında bırakmışım allahtan eşim geldiğinde gördü

goncam sende özele bakarmısın bebişm

toplum içinde fısır fısır konuşulmaaazzzzzz!
noluyo bakim orda heeee???

aman çok dikkat kızlaaarrr

slm kızlar ben geldim bugün doktoru aradım yarın yumoşlara bakıcaktı ilişki günü vericekti ama yarın yokmuş bugün gelsin demiş çok heyecanlandım elim ayağım titriyo acaba yumoşlarım büyüdümü çok merak ediyorum

ndk cım burdasın noldu canım haber alamadım senden merak ettim adet oldunmu kan testi yaptırıcaktın o zamandan beri bulamadım seni

inşallah büyümüştürler deryacım.. çalış bakalım... şubatta melek bekliyor olucaz hepberaber..

ben de kırmızıları bekliyorum.. sonra ben de gidicem yeniden doktora... şubatta bebek arayan rahimleri doldurucaz..
di mi lavinia?

deryacım hadi bakem inşallah büyümüştür yumoşların

inşallah canım benim hazırlanmadımda bugün deyince birden telaş yaptım bugün temizlenip yarın gidicektim şimdi acil temizlik yapmam lazım ):))) o yüzden fazla duramıycam topikte hem kendi durumumu bildirmek için hemde sizlerdeki haberleri almak için girdim birazdan çıkıcam sizlerde durumlar ne

inşallah canım sana yumurta takibi yapılmışmıydı canım önce gittiğinde nasıl tedavi uyguladı doktor

hadi o zaman canım sen de yap o zaman temizliğini bizede sonuçları bildir saat kaçta gidiyon

inşallah canım..ben sanki dolu gibi hissediyorum..umarım yanılmıyorumdur :1hug:

akşamdan beri sol kasığım batıyo arada belkide yumoşlardan çatlayan bile olmuştur doktordaki kız yumurta takibini bilmediği için pazartesi gel dedi ben dedim olmaz yumurta takibim var allah korusun pazartesiye kadar gereğinden fazla büyüyebilirler o zaman bugün akşam gel sen dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…