yok canım benimki resmi bi kurum
evet ndk'cım.
bugünlerde bi saçmalıklar geliyor başıma..
dün elimi yaktım.. sıcak tepsiyi tuttum dalgınlıkla.. cayır cayır yandım. bütün sol elimin içi..kullaılmaz durumda.
aman dikkat... ev kazaları çok fena :)
goncam sende özele bakarmısın bebişm
kıyamam sana hala acıyosa çok yandı senin demekki bende dün kocişle tartıştım noluyo sana diyo acayip dalgınım çayı çöpe dökücem diye halıya dökmüşüm anahtarı kapının dışında bırakmışım allahtan eşim geldiğinde gördü
kızlar buketten baska meryemmeryemde silik çizgi gördü dimi meryemcim senin kac gün var adete sende bi kan testi yaptır hadi
toplum içinde fısır fısır konuşulmaaazzzzzz!
noluyo bakim orda heeee???
aman çok dikkat kızlaaarrr
canım 1 şubat benim günümde ..ama ne bileyim hiç umutlanamıyorum korkumdan,boş yere heveslenmeyeyim bekleyeyim diyorum
slm kızlar ben geldim bugün doktoru aradım yarın yumoşlara bakıcaktı ilişki günü vericekti ama yarın yokmuş bugün gelsin demiş çok heyecanlandım elim ayağım titriyo acaba yumoşlarım büyüdümü çok merak ediyorum
deryacım hadi bakem inşallah büyümüştür yumoşların
kimse yokmu herkes geçmişimi okuyo
inşallah büyümüştürler deryacım.. çalış bakalım... şubatta melek bekliyor olucaz hepberaber..
ben de kırmızıları bekliyorum.. sonra ben de gidicem yeniden doktora... şubatta bebek arayan rahimleri doldurucaz..
di mi lavinia?
canım benim kaçta randevun ne zaman geri gelicen
inşallah büyümüştürler deryacım.. çalış bakalım... şubatta melek bekliyor olucaz hepberaber..
ben de kırmızıları bekliyorum.. sonra ben de gidicem yeniden doktora... şubatta bebek arayan rahimleri doldurucaz..
di mi lavinia?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?