En erken hamilelik belirtileri

inşallah canım sana yumurta takibi yapılmışmıydı canım önce gittiğinde nasıl tedavi uyguladı doktor

ben bu ay takip edildim. olgunlaştı-çatladı-atıldı-gerisi kaldı... izledik..çalıştık..
sonucunu da aldık :1shok:

ama pes etmek yok.

inşallah canım..ben sanki dolu gibi hissediyorum..umarım yanılmıyorumdur :1hug:

ben de senden umutluyum lavinia... bekliyoruz meleğini... :CüvCüv:

mrb kızlar hamişler yardım etsinler bana şuanda aneanem hasta yoğun bakımda kalp krizi geçirdi oyüzden test yaptıramıyorum sıralıyorum günüm geçti kasıklarım belim çok ağrıyor boşluğuma ağrı giriyor arada bir idrarım koyu bazende kokuyor göğüslerimin uçları acıyor kendimi kandırmıyorum bunları yaşıyorum ve birkaçgündür sudan sebep şeylerden ağlıyorum sizce hamiş olabilirmiyim kimseyede soramıyorum çünkü beni anlayabilecek kimse yok kim bizim halimizden anlar kim bizim kadar evlat diye yanar oçocukları dövenleri gördükçe içim parçalanıyor neçabuk vermiş rabbim sizede kıymet bilmiyorsunuz

bebek_0001.jpg (

Eklentiler

• $bebek_0001.webp
    914 bayt · Görüntüleme: 18
çok tatlı bir bebiş dimi inşallah benim bebiş böle bişi olur

canım benim öncelikle çok geçmiş olsun anneannene allah acil şifalar versin yarabbim

günün geçmiş bi eczaneden test alsaydın bitane hiç olmazsa belirsiz olmazdın böyle inşallah hamilesindir canım

nasıl sonucu aldın hamilemisin sen yani delikafadulden

yok deryacım, erken dönem düşük oldu.

şimdi.. bu erken dönemde yaptığım düşüklerin sebebini araştırıp.. sonra denemeye karar verdik.
bu ay heralde, biz meleklenemeyiz. araştırmayla geçer muhtemelen.

yalelcim anlatsana canım yaa benim kafa iyice gitti nasıl oldu ayrıntılı anlat

inşallah canım yaa..
sabret biraz, günün geçsin... hemen bakalım hepberaber :)

tam günümde yapıcam 4ü ya da 5i 30 günde bir oluyorum hep aynı tarih oluo normalde..dur bakalım sat 5 ocak..bekliyorum 5 şubata kadar bişey olmazsaaaa yapıcam hemen kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…