inşallah canım..ben sanki dolu gibi hissediyorum..umarım yanılmıyorumdur :1hug:
akşam 6 buçüğa verdi yarın doktor burda olmadığı için bugüne sıkışmış herkes ama olsun gün versinde önemli değil 8 e kadar anca gelirim heralde
inşallah canım sana yumurta takibi yapılmışmıydı canım önce gittiğinde nasıl tedavi uyguladı doktor
inşallah canım..ben sanki dolu gibi hissediyorum..umarım yanılmıyorumdur :1hug:
ben bu ay takip edildim. olgunlaştı-çatladı-atıldı-gerisi kaldı... izledik..çalıştık..
sonucunu da aldık :1shok:
ama pes etmek yok.
ben de senden umutluyum lavinia... bekliyoruz meleğini... :CüvCüv:
gelir gelmez haber ver ama
klava:
inşallah canım benim allah hepimizin kucaklarını doldurucak ben size diyorum şubatta gümbür gümbür gelicez
mrb kızlar hamişler yardım etsinler bana şuanda aneanem hasta yoğun bakımda kalp krizi geçirdi oyüzden test yaptıramıyorum sıralıyorum günüm geçti kasıklarım belim çok ağrıyor boşluğuma ağrı giriyor arada bir idrarım koyu bazende kokuyor göğüslerimin uçları acıyor kendimi kandırmıyorum bunları yaşıyorum ve birkaçgündür sudan sebep şeylerden ağlıyorum sizce hamiş olabilirmiyim kimseyede soramıyorum çünkü beni anlayabilecek kimse yok kim bizim halimizden anlar kim bizim kadar evlat diye yanar oçocukları dövenleri gördükçe içim parçalanıyor neçabuk vermiş rabbim sizede kıymet bilmiyorsunuz
nasıl sonucu aldın hamilemisin sen yani delikafadulden
ben bu ay takip edildim. olgunlaştı-çatladı-atıldı-gerisi kaldı... izledik..çalıştık..
sonucunu da aldık :1shok:
ama pes etmek yok.
ben de senden umutluyum lavinia... bekliyoruz meleğini... :CüvCüv:
inşallah canımm...kasıklarım çok batıyoo .. böyle olmazdı hiçç..
tamam canım vermemmi hiç vericem tabi gelince açıcam hemen ama bugünlerde gece takılamayabilirim çalışmalar başlıyo :)))))
yok deryacım, erken dönem düşük oldu.
şimdi.. bu erken dönemde yaptığım düşüklerin sebebini araştırıp.. sonra denemeye karar verdik.
bu ay heralde, biz meleklenemeyiz. araştırmayla geçer muhtemelen.
Ben geldim keyifler nasıl geleceğin en güzel anne adayları nasıllar?????
sen haberleri ver çalışmaları aksatma yeter tatlım
yalel ya niye bendende umutlu değilsiniz ya kıskanıyorum bak çok fena
inşallah canım yaa..
sabret biraz, günün geçsin... hemen bakalım hepberaber :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?