ooo canımsın benim neden umutlu olmıyalım bak senin için dua ediyorum:Saruboceq::Saruboceq:allahım inşallah baharcan hamiledir:Saruboceq::Saruboceq:
hoş geldin ceylanım ben az kalıcam çıkıcam bugün doktora yumoşlara baktırmaya gidiyorum sende yumurta takibine başlıyoruz yazmışsın anlatsana klomenmi vericek sanada yanlız iyi olmuş yumurta takibine başlaması senle biz bıkmıştık adet düzensizliğinden böyle ne kadar rahatmış yaklaştı bile hemen adet tarihim önceden olsa daha 1 ay bekliycektimBen geldim keyifler nasıl geleceğin en güzel anne adayları nasıllar?????
hoşgeldin canımmm buketle meryemmeryem silik 2. çizgileri gördüler yaaa
yalelcim anlatsana canım yaa benim kafa iyice gitti nasıl oldu ayrıntılı anlat
evet canım benim geçen ayki çizgilerimde hep çok silikti 3 gün geçti hiç koyulaşmadı çizgiler şüphelenmiştim belki benimde öyle oldu bilmiyorum ama olsun allahım tekrar nasib edicekcanım benim sat 2 ocak. beklenen 2 şubat.
daha çok vardı....pazar sabah idrar testi yaptım.. çok silik bi çizgi çıktı. ama yok gibiydi... çok dikkatle bakınca görünüyordu. ben negatif diye yorumladım.
dikkat ediyordum ... belki vardır, zarar vermiyim diye.
pazar günü misafirlerimiz vardı.. ayakta kaldım tabi biraz... az bi kanamam oldu. gece biraz daha oldu.. ama pembe-kırmızı bi lekelenmelerdi..
yerleşmedir diye umdum.
pazartesi sabah hemen doktoru aradım. bugün yat-kalkma.. yarın gel bakalım.. dedi.
salı öğleden sonra gittim.
ultrasonla eşelemeyelim ortamı.. belki yerleşme olabilir... zarar vermeyelim... çok hassassın, dikkat edelim.. dedi. test yaptırdı.
salı akşamı aldım sonucu... aradım doktoru... düşmüş demekki.. üzme kendini.. önümüze bakıcaz.. dedi.
bu tip erken dönem düşükler çok sık oluyormuş.. ama kadınlar genelde farketmiyorlarmış.
öyle dedi..
şimdi sebebine bakıcaz... ama önce kırmızılar geçecek.
canım benim sat 2 ocak. beklenen 2 şubat.
daha çok vardı....pazar sabah idrar testi yaptım.. çok silik bi çizgi çıktı. ama yok gibiydi... çok dikkatle bakınca görünüyordu. ben negatif diye yorumladım.
pazar günü misafirlerimiz vardı.. ayakta kaldım tabi biraz... az bi kanamam oldu. gece biraz daha oldu.. ama pembe-kırmızı bi lekelenmelerdi..
yerleşmedir diye umdum.
pazartesi sabah hemen doktoru aradım. bugün yat-kalkma.. yarın gel bakalım.. dedi.
ultrasonla eşelemeyelim ortamı.. belki yerleşme olabilir... zarar vermeyelim... çok hassassın, dikkat edelim.. dedi. test yaptırdı.
salı akşamı aldım sonucu... aradım doktoru... düşmüş demekki.. üzme kendini.. önümüze bakıcaz.. dedi.
bu tip erken dönem düşükler çok sık oluyormuş.. ama kadınlar genelde farketmiyorlarmış.
öyle dedi..
hadi yaa süper inşallah canım yeni silik çizgi çıkanları kutluyorum
o zaman sanayi bakanlığı dedektif gibiyim dimi...sengözlerimebaksanab
ben çok sık gelirim ankaraya zayten evlenmeden öncede ankaradaydım teyzemde orda
tatlım işyerini filan boşverde b ende çok heyecanlandım silik çizgiye benimde daha 7 gün var ama test yapcam yarın izin filan alsan hamilesindir inşallah ya bi kan verip geliyim de çok heyecanlandım ya:1rolleyes:[/Q
yarın kan verecem zaten. duramam. 2.testte silik cıktı baska bir markaydı. yarını bekliorumhihoyyyt
insallah hepimiz hamileyizdirrrrrdelikafadulden
kaç tane yumurtan oluştu
arkadaşalr merhaba bende her ya yumurtlama sonrası kanama oluyo yoğun bir kanam sonra bir kaç gün sürüyo ve tekrar geçiyo dr sebebini anlamadı sizlerdede böyle şeyler oluyomu bugün yine oldu adet sancısı gibi sancım oluyo nedenini merak ediyorum hatta bazen düşükmü oluyo diyorum
canım benim sat 2 ocak. beklenen 2 şubat.
yerleşmedir diye umdum.
öyle dedi..
evet canım benim geçen ayki çizgilerimde hep çok silikti 3 gün geçti hiç koyulaşmadı çizgiler şüphelenmiştim belki benimde öyle oldu bilmiyorum ama olsun allahım tekrar nasib edicek
buna sesiz düşük deniyor
ceylanımmm deryacımm 2 testtede silik cıktıııııııı. deryacım seninki gibi olmasından korkuorum
o zaman sanayi bakanlığı dedektif gibiyim dimi...sengözlerimebaksanab
ben çok sık gelirim ankaraya zayten evlenmeden öncede ankaradaydım teyzemde orda
tatlım işyerini filan boşverde b ende çok heyecanlandım silik çizgiye benimde daha 7 gün var ama test yapcam yarın izin filan alsan hamilesindir inşallah ya bi kan verip geliyim de çok heyecanlandım ya:1rolleyes:[/Q
yarın kan verecem zaten. duramam. 2.testte silik cıktı baska bir markaydı. yarını bekliorumhihoyyyt
insallah hepimiz hamileyizdirrrrrdelikafadulden
hemen yarın olsun çok merak ediyorum inşallah vardır bebişin gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?