nerdesinn kizz patriciaa ndk vallahii bende sikildim belirti bisey yokkkkk offfffffgııııı noldu niye canın sıkıldı şimdi ay kıyamam ben sana yaaaaaaaaaaaaaaaaaa, istersen özelde msn vereyim canım o hep açık benim.
patricia bende afeedersinn okuz gibii yiyorumm ne olcak bilmiyorumcokacimcoook
canimm demin den berii geziniyomm yine bu sayfa yageliyomm kimse yokk bende bunaldimm vallahii su 2 gunn gecmek bilmiyoo seninn ne kadarr gunun kaldii velisteyii yenilermisinn beni ve derya yii yazmamisin caniimm dun bizz yaziyoduk ceylann yazyo dedilerr biraktikk sen daha iyi yaparsin diye
bebis felan yokk kiziyaa gozumm ac sikintidan yiyozz bizz bence kafayi taktik yaagamyoncuiremsu
aman boşverin listeyi kızlar yaw. çok hizli ilerliyoruz sayfalada sonra o liste hep arkada kalıyor. ama ceylancım ben düzenlerim diyorsan sper olur :))))))))))))))))))))))) ben 20 aralık
haaaaaa istee boylee nasilsin canimm simdii biraz iyi oldunmu
kimse bana yazmıyo galiba umutsuz vakayım
:roflol:laelaelaelaelae valla en kırdım kafayı:) daha doğrusu hepimiz kırdık:)))))
du şimdi kızlar hadi ndk ve ceylanın moralini düzeltelim .
ceylannnnnn akşam baktınmı dol yatağın nerde ehueueheuehueheuheueh
ndk sen?:roflol:
canimm hemen hemen senle ayniyizz benimkide 18 bakalimm bende sabirsizimm ama idrarda hemen cikmiyo diyolarr sen yine benimle beraberr bekle canimjmm .. sende degisik biseyler varmiimirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?