En erken hamilelik belirtileri

bak işte alınganım belirtiiiii..çok umutluyum çok..zaten hamile değilsemde kırmızılar gelirse siz avutacaksınız beni..:enbuyukkk:

canım bence iyi bir doktor git çünkü ilk defa senden duyuyorum kşke bilgimiz olsada yardımcı olabilseydik :1hug:

teşekkür ederim
ama baktırdım dah önce bir akç dr gittim farklı şeyler söylediler testler yapıldı ama sorun yok sebep yok analamdılar bilmiyorum işde

deryacım görmedim kuşum seni atlarmıyım hiççççççç

ndk yada noldu diye soruyorum hiç yazmıyo

neyse bidaha sorucam :))))) yumurta takibi demişsin canım benim çok sevindim klomenmi vericek yumurta takibi yapmasına çok sevindim çünkü senle ben her ay 40 45 gün beklemekten bıkmıştık belirsizliklerle yaşamaktansa doktor kontrolü altında herşey çok güzel olucak bu ay benim adetim ilk defa 28 günde gelicek ne kadar güzel bişeymiş hemencecik geliveriyo tarih önceden olsa daha 1 ay bekliycektim inşallah seninde yumurta takibinden sonra herşey daha güzel olucak

deryaaa..
benim melek geldiğinde, senin oğlanı emanet alıcam bikaç gün...
beraber vuralım poposuna poposuna :)

deryaaa..
benim melek geldiğinde, senin oğlanı emanet alıcam bikaç gün...
beraber vuralım poposuna poposuna :)

heheh bizim ahtımız var oğluşumla vurucaz sanada geliriz vurmaya bakalım bizi niye bu kadar üzdüler
deryaaa bende de var mıııı???:CüvCüv:

inşallah canım:lepi: bu ay hepimiz birden patlıycaz yaza koca koca göbişlerle gezicez inşallah

bak alınganlıkta belirtidir bunu unutma sendede var bebiş gibi geliyo bana :))))

yaa zaten bütün belirtileri önce kafamdan geçiriyorum ertesi gün otomatikman vücuduma yerlesiyo ahhh ahhh insan umut ettiği sürece yasarmış misali kırmızılar gelene kadar yasamak istiyorum bütün belirtileri psikolojikte olsa insanın kendisini hamiş gibi hissetmesi çok güzel Allahtan alıştı bünyem adet düzenimi etkilemiyo kırmızılar gelincede siz varsınız nasılsa 1-2 saat zırlarım sonra sizle konusur rahatlarım napıyımkaydirigubbakcemile5

kızlar ben çıkmak zorundayım bu doktor işi bugün ani olunca hazırlanmam lazım şimdi akşama geç gelirim heralde 8 i bulur gelince haber vericem sizede öpüyorum hepinizi

heheh bizim ahtımız var oğluşumla vurucaz sanada geliriz vurmaya bakalım bizi niye bu kadar üzdüler

inşallah canım:lepi: bu ay hepimiz birden patlıycaz yaza koca koca göbişlerle gezicez inşallah

evlendiğimizden beri zaten bi sürü kilo aldım hamilelikte 90 kilo olurum herhaldeee :CüvCüv: aman olsunnndelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…