ceylanımmm deryacımm 2 testtede silik cıktıııııııı. deryacım seninki gibi olmasından korkuorum
benim bu ay... 1 tane çok güzel yumurtam vardı.. 2-3 tane minicik vardı.
zaten türklerde genelde 1 tane olgunlaşırmış.. zencilerde hep 2-3 tane olgunlaşırmış :)
1 tane oldu-1 tane atıldı. diğerleri kayboldu gitti kendiliğinden.. (herhangi bi ilaç tedavisine girmemiştim ben deryacım)
Baharcan16, kızımcım... alıngan bacımmm... neden umutlu olmayalım...
hepimiz birbirimizden-kendimizden hep umutluyuzzzz :)
:enbuyukkk:
hemen kan testi yaptır canım benim gibi bekleme
ceylanımmm deryacımm 2 testtede silik cıktıııııııı. deryacım seninki gibi olmasından korkuorum
canım bence iyi bir doktor git çünkü ilk defa senden duyuyorum kşke bilgimiz olsada yardımcı olabilseydik :1hug:
deryacım görmedim kuşum seni atlarmıyım hiççççççç
o zaman sanayi bakanlığı dedektif gibiyim dimi...sengözlerimebaksanab
ben çok sık gelirim ankaraya zayten evlenmeden öncede ankaradaydım teyzemde orda
tatlım işyerini filan boşverde b ende çok heyecanlandım silik çizgiye benimde daha 7 gün var ama test yapcam yarın izin filan alsan hamilesindir inşallah ya bi kan verip geliyim de çok heyecanlandım ya:1rolleyes:[/Q
yarın kan verecem zaten. duramam. 2.testte silik cıktı baska bir markaydı. yarını bekliorumhihoyyyt
insallah hepimiz hamileyizdirrrrrdelikafadulden
hadi inşallah....
:teselli:
geçmiş olsun sebeler ne olabilir bazen bazılarında antikor fazlalığı olurmuş vücut dölenen yurtayı yabancı madde sanıp dışarı atarmış arkadaşım ona bir baktırsanız yani antikor oranına
işte bakılacak valla bisürü şeye heralde...bilemiyorum. kırmızıları bekliyorum. çok fena kasıklarım sancıyor. zaten böyle ağır olacağını söyledi doktorum.. bu ay zor olacak biraz..ağrı olabilir.. dedi.
İnşallah buketttttt olmaz o saplantı yapmıştı şebek kaydirigubbakcemile3
git kan tahlilineeeehihoyyythihoyyyt
CANIMMMM İNŞALLAH HADİ BAKILM AMA ÇOK DİKKAT ET KENDİNEEE YAT UZAN DİNLENNN hihoyyyt hihoyyyt
hemen yarın olsun çok merak ediyorum inşallah vardır bebişin gelmiştir
insallah canımm.hepimize saglıklı evlatlar versin Allahım:Saruboceq:
bak işte alınganım belirtiiiii..çok umutluyum çok..zaten hamile değilsemde kırmızılar gelirse siz avutacaksınız beni..:enbuyukkk:
ama yatamazki işyerinde şimdi,hiç kalkmasın yerinden mesai bitene kadar
bak alınganlıkta belirtidir bunu unutma sendede var bebiş gibi geliyo bana :))))
CANIMMMM İNŞALLAH HADİ BAKILM AMA ÇOK DİKKAT ET KENDİNEEE YAT UZAN DİNLENNN hihoyyyt hihoyyyt
deryaaa..
benim melek geldiğinde, senin oğlanı emanet alıcam bikaç gün...
beraber vuralım poposuna poposuna :)
deryaaa bende de var mıııı???:CüvCüv:
bak alınganlıkta belirtidir bunu unutma sendede var bebiş gibi geliyo bana :))))
heheh bizim ahtımız var oğluşumla vurucaz sanada geliriz vurmaya bakalım bizi niye bu kadar üzdüler
inşallah canım:lepi: bu ay hepimiz birden patlıycaz yaza koca koca göbişlerle gezicez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?