kızlar ben çıkmak zorundayım bu doktor işi bugün ani olunca hazırlanmam lazım şimdi akşama geç gelirim heralde 8 i bulur gelince haber vericem sizede öpüyorum hepinizi
evlendiğimizden beri zaten bi sürü kilo aldım hamilelikte 90 kilo olurum herhaldeee :CüvCüv: aman olsunnndelikafadulden
lavivia benimde beklenen adet 5 şubat sen ne zaman test yapıcan
heheh bizim ahtımız var oğluşumla vurucaz sanada geliriz vurmaya bakalım bizi niye bu kadar üzdüler
:) tamam.
inşallah canım:lepi: bu ay hepimiz birden patlıycaz yaza koca koca göbişlerle gezicez inşallah
amiiinnnnn... buluşup, gebelikte çatlamalara karşı nelr yaptığımızı tartışırız :)
ay düşünsenize.. bisürü hamiş... koca göbişler... toplaşmışlar.. süt içip, yulaflı kek yiyorlar :)
ndk yada noldu diye soruyorum hiç yazmıyo
neyse bidaha sorucam :))))) yumurta takibi demişsin canım benim çok sevindim klomenmi vericek yumurta takibi yapmasına çok sevindim çünkü senle ben her ay 40 45 gün beklemekten bıkmıştık belirsizliklerle yaşamaktansa doktor kontrolü altında herşey çok güzel olucak bu ay benim adetim ilk defa 28 günde gelicek ne kadar güzel bişeymiş hemencecik geliveriyo tarih önceden olsa daha 1 ay bekliycektim inşallah seninde yumurta takibinden sonra herşey daha güzel olucak
kıslar ben kacar.cok opuldunuz.......
haftaya perşembeye kadar bekliycemmm inşallah kaydirigubbakcemile5
yalel cim süt le yulaflı kek de ne oluyoo yaaa ben fransız kaldım da.
canım benim ndk daha adet olamadı çok geriliyor o yüzden bitanem ..Evet bende bu ay çok rahatım :1hug:
adet geçikmesi yumurtlamaya engel değil
sevedailcim nasılsın ???:1hug:
canım benim ndk daha adet olamadı çok geriliyor o yüzden bitanem ..Evet bende bu ay çok rahatım :1hug:
adet geçikmesi yumurtlamaya engel değil
sevedailcim nasılsın ???:1hug:
slm kıslaaaar benim normalde 27 ocak da olması gerekiyordu halen bişi yok 28 gün de bir oluyorum belki buğün olur. ama ben yumurtlama döneminde eşimle beraber olamadım adetime 1 hafta kala beraber oldum bilmem tutar mı.ne dersinşz kıslaar
ben bekliyemicem galiba okadar:smiley-cool:
ebrubuu canım bugün çıkamamki işten bide şimdi dr a sölesem bilmiş olcam çekiniyorum ben sanırım dr umdan birde ben bu ayda nedense beklemiyorum ondanda içim gitmiyor. Allah razı olsun arkadaşım ne işe yarıyor bu test bunları not alıyorum birdahaki ay uygularım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?