En erken hamilelik belirtileri

amiiinnnnn... buluşup, gebelikte çatlamalara karşı nelr yaptığımızı tartışırız :)

ay düşünsenize.. bisürü hamiş... koca göbişler... toplaşmışlar.. süt içip, yulaflı kek yiyorlar :)

ayyy inaşşalllaaahh bajım allah sesini duysun

slm kıslaaaar benim normalde 27 ocak da olması gerekiyordu halen bişi yok 28 gün de bir oluyorum belki buğün olur. ama ben yumurtlama döneminde eşimle beraber olamadım adetime 1 hafta kala beraber oldum bilmem tutar mı.ne dersinşz kıslaar

canım benim ndk daha adet olamadı çok geriliyor o yüzden bitanem ..Evet bende bu ay çok rahatım :1hug:
adet geçikmesi yumurtlamaya engel değil
sevedailcim nasılsın ???:1hug:

:CüvCüv:
canım benim ndk daha adet olamadı çok geriliyor o yüzden bitanem ..Evet bende bu ay çok rahatım :1hug:

:lepi:
insallah canım bak kocişide ikna ettin teste:) ohhh
hem senın yumurtalarında çok bi problem yok bence. goreceksın bu doktor ne harıkalar yaratacak.:CüvCüv:

kötüyüm gülüm yaa adet olamadım halaaa senağlama

canım yumurtlamanın ne zaman olacağı bazen belli olmayabiliyor. o yuzden tutmusta olabilir belli olmazz. bu gunmu olman gerekiyordu senın. hadi insallah tutmuştur. varmı bi belirti?

valla hic cekinme canim
ozele hele gidiyosan hic hic cekinme
bu hormon dollenen yumurtanin tuplerden gecerek rahime yerlesmesini sagliyor ve orada kalmasini
nettern arastir istersen :smiley-cool:

Arkadaşlar lütfen yaedım edin adete 1 gün kala yapılan idrar testi kesin sonuç veririmi kafamçokkarık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…