En erken hamilelik belirtileri

çidocum inşallah hamilesindir canım

canım benim inşallah ama pek umut yok gibi çünkü yumurtlama döneminde beraber değildim adetime 1 hafta kala beraber oldum eşimle. gerçi kk da bi ara okumuştum adetine 1 gün kala hamike kalmış biri bilmemmmmm ki

sevedail.. umutsuzluk yok yavrucum.. kötü olacak bişey de yokkkkkk
stres yoookkkkk
topla kendini bacım..

melekler, en ışıl ışıl olduğumuz anda gelecekler bizeeeeeeee

CANIM YA NORMLADE 2. ADET DÖNEMİM GELDİ BENİM KORKUM HADİ BU AY OLDUM DİELİM Bİ DAHAKİ AYDAMI BÖLE OLCAK BİDE ADET OLUNCA DOKTORA GİTCEM KLOMENE BAŞLAYACAĞIM Bİ OLSAMDA HEMEN BENDE BAŞLASAM EN AZINDAN HAMİŞMİYİM ACABA TELAŞI BAŞLASA :1no2:

canım ne zaman yumutladığını bilemezs,in ki belkide tutmuştur

canım yumurtlamanın ne zaman olacağı bazen belli olmayabiliyor. o yuzden tutmusta olabilir belli olmazz. bu gunmu olman gerekiyordu senın. hadi insallah tutmuştur. varmı bi belirti?

canım ya dün göbeğim çok ağrıdı kıvrandırdı beni. 1 gün öncede göğüs ağrısı akşamdan beri de tatlı krizim tutuyo adet zamanı tatlıyı çok yerim. dün yandım sıcak bastı ayaklarım alev alev di sanki.başka da değişik bişey yok canımcım yaa

Evetttttttttttttttttttttttttt ikna ettik Patricia bizim başarımız
Sevedail adet olacaksın allahın izniyle bence bşka doktora gidip tedaviye başla en iyi seni anlayan benim

ya bu erkeklerin olayı ne basit.
her daim hammadde var adamlarda.
ne zaman canları isterse... hatta istemeseler bile, sürekli atabiliyorlar.

bi de bize bak yahu... ayda 1 kere, 1 tane yumurta.. oldu mu-olcakmı-attıkmı-nooldu.... kırmızılar.. yok bilmemne...
delikafadulden
öfff öfff

Belki meleğim bekletecek ama biliyorumki elimden geleni ypıyorum doktorun yardımıyla allahın izniyle başaracğım ve sizlerde başaracaksınız......

baharcan bekle anacım işte her ay yaptığımızı sende yapıyorsun ne kadar sabırsızlanıyoruz. ah şu her ay testlere verdiğimiz paralar ahhh ahhh

Belki meleğim bekletecek ama biliyorumki elimden geleni ypıyorum doktorun yardımıyla allahın izniyle başaracğım ve sizlerde başaracaksınız......

hepimiz başaracağıııızzzzzzzz
pes etmek yoookkkkk...
azimle yapan, taşları delermiş... atasözü bu valla. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…