kötüyüm gülüm yaa adet olamadım halaaa senağlama
çidocum inşallah hamilesindir canım
ne zaman yapacaksınnn çıkmaz ki erkendennn lülülülülülüŞeniz
sevedail.. umutsuzluk yok yavrucum.. kötü olacak bişey de yokkkkkk
stres yoookkkkk
topla kendini bacım..
melekler, en ışıl ışıl olduğumuz anda gelecekler bizeeeeeeee
Arkadaşlar lütfen yaedım edin adete 1 gün kala yapılan idrar testi kesin sonuç veririmi kafamçokkarık
canım yumurtlamanın ne zaman olacağı bazen belli olmayabiliyor. o yuzden tutmusta olabilir belli olmazz. bu gunmu olman gerekiyordu senın. hadi insallah tutmuştur. varmı bi belirti?
Arkadaşlar lütfen yaedım edin adete 1 gün kala yapılan idrar testi kesin sonuç veririmi kafamçokkarık
yarın sabah yapıcam çıkmaz tabi erken ama olsun denicem bi şansımı dayanamıyorum ben yaa hem çıkmayınca erken nasılsa deyip üzülmicem:1no2:
CANIM YA NORMLADE 2. ADET DÖNEMİM GELDİ BENİM KORKUM HADİ BU AY OLDUM DİELİM Bİ DAHAKİ AYDAMI BÖLE OLCAKBİDE ADET OLUNCA DOKTORA GİTCEM KLOMENE BAŞLAYACAĞIM Bİ OLSAMDA HEMEN BENDE BAŞLASAM EN AZINDAN HAMİŞMİYİM ACABA TELAŞI BAŞLASA :1no2:
pozitifse, kesindir.
negatifse kesin değildir. beklenti varsa, birkaç gün sonra tekrarlanmalıdır canım
canım çıkmaz amaa..neyse sen yap..ben de gaz gelir yaparım belkiii :içelim:
hemüz yapmadım yapmaya korkuyorum ya negatifse diye
Belki meleğim bekletecek ama biliyorumki elimden geleni ypıyorum doktorun yardımıyla allahın izniyle başaracğım ve sizlerde başaracaksınız......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?