En erken hamilelik belirtileri

baharcan bekle anacım işte her ay yaptığımızı sende yapıyorsun ne kadar sabırsızlanıyoruz. ah şu her ay testlere verdiğimiz paralar ahhh ahhh

tatlım aslında doğru söylüyosun ama varsa benim erkenden öğrenmem lazım kan pıhtılaşması problemi var bende adete bir hafta kaladan baslayıp deniyorum işte diceksinki kan testi yaptır ozaman ama idrarda görmeden yaptırmaya cesaretimde yok biliyorum idrarda o kadar erken çıkmaz ama umut işte alıştım artık kırmızıları görene kadar üzülmüyorum çok

hmmm canım hadi insallah hamişsindir:))) sıcak basması falan :))
ama yinede çok hazırlama kendini biliyorsunkı adet belirtileriyle aynı oluyor.

canım benim bende daha önce kan pıhtılaşması yüzünden düşük yaptım..bende senin gibiyim..erkenden öğrenmem lazımki çünkü hamile kaldığım zaman aylık iğneler ilaçlar kullanıcam... benim günüm 1 şubat..eğer kırmızılar gelmezse 2 şubatta önce evde kendim test yapıcam sonra gidip kan testi yaptırıcam..

Kızlar acele etmeyin testler için başaracağız ama negatiflerin umudumuzun kaybetmesine engel olmak bizlerin elinde

aynen tatlım benim trombositim plt yani 600-700 arası çıkıyo genetik o yüzden çaresi yok iğne olucam senin plt kaçki

Kızlar acele etmeyin testler için başaracağız ama negatiflerin umudumuzun kaybetmesine engel olmak bizlerin elinde

geçen ay tek kırmızı görmek moralimi çok bozdu umudumu kaybediyorum bu ay korkudam bakamıyorum yine tek grcem diye çift çizgi görmek bizede nasib olacakmı

geçen ay tek kırmızı görmek moralimi çok bozdu umudumu kaybediyorum bu ay korkudam bakamıyorum yine tek grcem diye çift çizgi görmek bizede nasib olacakmı

elbette nasip oluacak bir gün ama sabrertmek inanmak lazım umudumuzu kaybetmemek lazım tabiki de her ay kırmızıları görünce çok ama çok üzülüyoruz.Mevlam elbet bir gün ol diyecek bizde hamile kalıcaz bebilşlerimizi kucağımıza alıcaz Allah'ın izniyle. dayanmak gerek sabretmek gerek inanmak gerek...

Kıslar test yapmak artık bağımlılık yapıo hamiş olunca devam etcek bu alışkanlık sanırım heheehehe

canım umutsuzluk yakışmıyor ne kadardır hasretle yanıp tutuşuyorsun elbet başaracağız bu umutsuzluk zaten engelliyor birazda ....
ceylanım anacım benim çok test yapasım geldi eheuehuu
napsam yapsammı eve gidince bitanedelikafadulden

ne güldüm heee esram 1 günlük çıkar hemen git test yap delümmmmmmmmma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…