baharcan bekle anacım işte her ay yaptığımızı sende yapıyorsun ne kadar sabırsızlanıyoruz. ah şu her ay testlere verdiğimiz paralar ahhh ahhh
pek,i ben yapsam çıkarmı 3 subat
baharcan bekle anacım işte her ay yaptığımızı sende yapıyorsun ne kadar sabırsızlanıyoruz. ah şu her ay testlere verdiğimiz paralar ahhh ahhh
negatifsede henüz erken diye düşün çünkü hemen çıkmayabilir idrarda
canım ya dün göbeğim çok ağrıdı kıvrandırdı beni. 1 gün öncede göğüs ağrısı akşamdan beri de tatlı krizim tutuyo adet zamanı tatlıyı çok yerim. dün yandım sıcak bastı ayaklarım alev alev di sanki.başka da değişik bişey yok canımcım yaa
tatlım aslında doğru söylüyosun ama varsa benim erkenden öğrenmem lazım kan pıhtılaşması problemi var bende adete bir hafta kaladan baslayıp deniyorum işte diceksinki kan testi yaptır ozaman ama idrarda görmeden yaptırmaya cesaretimde yok biliyorum idrarda o kadar erken çıkmaz ama umut işte alıştım artık kırmızıları görene kadar üzülmüyorum çok
canım benim bende daha önce kan pıhtılaşması yüzünden düşük yaptım..bende senin gibiyim..erkenden öğrenmem lazımki çünkü hamile kaldığım zaman aylık iğneler ilaçlar kullanıcam... benim günüm 1 şubat..eğer kırmızılar gelmezse 2 şubatta önce evde kendim test yapıcam sonra gidip kan testi yaptırıcam..
Kızlar acele etmeyin testler için başaracağız ama negatiflerin umudumuzun kaybetmesine engel olmak bizlerin elinde
Kızlar acele etmeyin testler için başaracağız ama negatiflerin umudumuzun kaybetmesine engel olmak bizlerin elinde
geçen ay tek kırmızı görmek moralimi çok bozdu umudumu kaybediyorum bu ay korkudam bakamıyorum yine tek grcem diye çift çizgi görmek bizede nasib olacakmı
geçen ay tek kırmızı görmek moralimi çok bozdu umudumu kaybediyorum bu ay korkudam bakamıyorum yine tek grcem diye çift çizgi görmek bizede nasib olacakmı
elbette O - L - A - C - A - K !!!!!
ceylanım anacım benim çok test yapasım geldi eheuehuu
napsam yapsammı eve gidince bitanedelikafadulden
Kıslar test yapmak artık bağımlılık yapıo hamiş olunca devam etcek bu alışkanlık sanırım heheehehe
Kıslar test yapmak artık bağımlılık yapıo hamiş olunca devam etcek bu alışkanlık sanırım heheehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?