En erken hamilelik belirtileri

ben zaten testi farklı eczanelerden alıyorum her ay aynı yerden alsam adam pis pis gülecek bıyık altından bu ayda mı negatif dicekk

yalelcim sen dr.undan eminmisin??? ben kaç kere yaptırdım bu testi hiç 0 çıkmadı şimdiye kadar hep 2 ve üstü çıktı hiç gitmediysem 5 ayrı dr.a gittim ve bunuda sordum hepside düşük demek değil o bazen 5 ekadar çıkabilir hormonlarla alakalı dedi sana 0,4 le nasıl düşük diyo ben anlamadım saçma geldi bu dr seni kandırmaya çalışıyo olmasın bir çok yerde okudum ben bunu erken düşükler anneleri gerek olmadığı halde tüp bebeğe yöneltiyolarmış. canımcım ben seninkinin düşük olduğunu sanmıyorum lütfen sende kendine bunu bukadar rahat kondurma ya. sor bir kaç dr a daha bence haksızmıyım kızlar

:roflol:kıslar çok sıkıldım evimi istiom bende karnımda ağrıyo zaten keşke sizin gibi evde olsaydım yaaa

ben bi önceki hamileliğimde göğüslerimin sızısından anlamıştım adetimden 2 gün önce de beta hcg ile emin oldum. fakat bebğimi 26. haftada yani erken doğumla dünyaya getirdim 3 gün yaşadı. Şimdi aradan 6 ay geçti son adetimden sonra korunmayı bıraktım. adetime 10 gün var şuan ishal oldum karnımda acayip bi şişlik var ama göğüslerimde bişey yok bu sefer meraktan ölmek üzereyim olabilir miyim acaba?

canım öncelikle geçmiş olsun başın saolsun rabbim en yakın zamanda sanada bebek versin inşallah amam sölediğin şeyle gebelik belirtileri arasında var ben bide şey duymuştum önceki gebeliğinden farklı şeyler yaşıyorsan cinsiyet farkından dolayı olurmuş bu farklılıklar

çok sağol cevabın ve bana verdiğin ümit için :) 4-5 gün sonra dayanamayıp beta hcg yaptırıcam herahalde yine ilk bebeğim kızdı bi bebek istiyorum cinsiyeti hiç farketmez. :)

Ya arkadaşlar yalel gibi benimde pazar akşamı biraz lekelenmem oldu o gün baya bir temizlik falan yaptım gerçektende böyle olan düşülşerde olabiliyomu yaa bak panik yaptım şimdi yazında olmuştu birkaç kez bende aynı şeyler yorulunca falan lekelenme tarzında az bişey kanamam olmuştu ama ben çok harekete yormuştum hep ayyy keşke temizlik falan yapmasaydım ben hiç olmuştur bu ay diye düşünmemiştim (

incimini canım ne güzel hemencecik toparlamışsın kendini bazıları hayata küser çocuk istemes yani efet üzücü bi oolay rabbim kimseye yaşatmasın ama abartırlar artık!!!inşallah sen bi daha böle bişey yaşamassın bebişini sağlıklı bi şekilde alırsın kucağınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…