:roflol:kıslar çok sıkıldım evimi istiom bende karnımda ağrıyo zaten keşke sizin gibi evde olsaydım yaaa
kızlar sinirlerım cok bozuldu hergun gune agrıyla başlıyorum regl olcam dıye gene olmadım yaaa yüryüşümüde yapamıyorum atesler basıyor birde önceden hamişssem düşmesın falan dedım e dun negatıf cıktı bu kesde neden olmuyorum dıye kafayı taktımm...sabah şiddetlı agrı oluyor ama gun içinde azalıyor acaba sabahtan bir test dahamı yapsam ya bana akıl verın yaklaşık 5gundur ha oldum ha olacagım modundayım
ev hanımların abazen o kadar çok imreniyorumki anlatamam.. sabah işe gitmek için evden çıkarken eşime hep diyorum..ay ev hanımı olsam vallahi çekirdeğimi alıp tv karşısına geçerim diye...
turizm acentasında çalışıyorum,neyseki eşimin şirketi,patronum kocam :) ara sıra izin veriyo eve kaçıyom
canım netten ara istersen sessiz düşük diye bişe varmış sen düşük yaptığını bile anlamıyormussun
canım daha ne istion yaa patronsun işde biz elin işinde sabah 08,00 akşam 19,30 a kadar çalışıoz cumarteside dahil haftada sadece 1 günüm warrr senağlama
inci öle basım falan dönmuyrkı mıdemde bulanmıyor sabahları asırı bir regl sancıı ile uyanıyorum oda zaten gün içinde gidiyor..o zaman yarın için ben dr dan randevu alayım hem orda yaptırım hedme olmuyrsam belkı ılac verırı adet sökturucu gibi.ama ben her ay adetımı olurtum hamiş değilsem eger acaba nedne gecıktı onu sorgualrım artıkadetinden 5 gün önce kan testinde çıkıyormuş ama idrarda adet geçtikten 10 gün sonra..Kimisinin idrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyor ama adetin üzerinden geçtikten sonra bile bizim komuşumuzun öyle oldu mesela.. eğer çok belirti varsa kan testi yaptır bence
adetinden 5 gün önce kan testinde çıkıyormuş ama idrarda adet geçtikten 10 gün sonra..Kimisinin idrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyor ama adetin üzerinden geçtikten sonra bile bizim komuşumuzun öyle oldu mesela.. eğer çok belirti varsa kan testi yaptır bence
benim adetim 5.gün gecikmesinde hem kan hem idrar testinde çıkmıştı(tabi düşük oldu sonra)
yani öyle 10 gün felan diye kendimizi kasmayalım derim..ben 1 gün gecikirse hemen gidip kan testi yaptırırım.. günümden önce yaptırdım kaç kez şüphelendim kanda çıkar diye sonrasında üzülüyorum..artık günüm gecikince 1 gün sonra kan testi yaptırıcam,boş yere ümitlenip üzülmek çok zor oluyo
benim adetim 5.gün gecikmesinde hem kan hem idrar testinde çıkmıştı(tabi düşük oldu sonra)
yani öyle 10 gün felan diye kendimizi kasmayalım derim..ben 1 gün gecikirse hemen gidip kan testi yaptırırım.. günümden önce yaptırdım kaç kez şüphelendim kanda çıkar diye sonrasında üzülüyorum..artık günüm gecikince 1 gün sonra kan testi yaptırıcam,boş yere ümitlenip üzülmek çok zor oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?