En erken hamilelik belirtileri

tabiki canım bizler o kadar cahil insanlar değiliz rabbim salıklı bebekler versinde kız erkek hiç önemli değil

canım netten ara istersen sessiz düşük diye bişe varmış sen düşük yaptığını bile anlamıyormussun

:roflol:kıslar çok sıkıldım evimi istiom bende karnımda ağrıyo zaten keşke sizin gibi evde olsaydım yaaa

ev hanımların abazen o kadar çok imreniyorumki anlatamam.. sabah işe gitmek için evden çıkarken eşime hep diyorum..ay ev hanımı olsam vallahi çekirdeğimi alıp tv karşısına geçerim diye...

turizm acentasında çalışıyorum,neyseki eşimin şirketi,patronum kocam :) ara sıra izin veriyo eve kaçıyom

kızlar sinirlerım cok bozuldu hergun gune agrıyla başlıyorum regl olcam dıye gene olmadım yaaa yüryüşümüde yapamıyorum atesler basıyor birde önceden hamişssem düşmesın falan dedım e dun negatıf cıktı bu kesde neden olmuyorum dıye kafayı taktımm...sabah şiddetlı agrı oluyor ama gun içinde azalıyor acaba sabahtan bir test dahamı yapsam ya bana akıl verın yaklaşık 5gundur ha oldum ha olacagım modundayım

kan testimi yaptırdın canım?

ay ne güzel patronun kocanmış bizimki gibi sinir değildir en azından

canım daha ne istion yaa patronsun işde biz elin işinde sabah 08,00 akşam 19,30 a kadar çalışıoz cumarteside dahil haftada sadece 1 günüm warrr senağlama

canım benim sabahki arılardan ne ses var ne soluk bu ne şimdi

neden kan testi yaptırmıyorsun? benim beklenen adet tarihim 8 şubat 5 şubatta gidip kan testi yaptırıcam öyle beklemek yiyip bitiriyor insanı ben mi çok aceleciyim bilemiyorum bazen ilk bebeğim benim aceleciliğim yüzünden mi erken dünayaa geldi acaba diye düşünüyorum ama bebekleri çok seviyorum napıym bana dua edin lütfen...

kıslarr ben 2 aydır adet olmuorum devamlı tuhaf bi sancı ama kırmızılar yok doktor psikolojik olarak kesiosun dediiiiiii bi sorunum yok hamiş değilim ama kırmızılarda yokkk

canım daha ne istion yaa patronsun işde biz elin işinde sabah 08,00 akşam 19,30 a kadar çalışıoz cumarteside dahil haftada sadece 1 günüm warrr senağlama

canım yine sizin giriş çıkıs saatleriniz belli haftada bir gün de olsa tatiliniz var bende bunların hiç biri yok :a015:

[kızlar burası küçük bir yer herkes tanıyor sımdı gıderım iki saat sorarlar olmazsa zırp pırt sorarlar burası küçük bir yer eşim önemlı bir görevde cok kısıtlıyım ama ptesıyı beklıcem olmazsam merkese gidip yaptrcam.birde nıye yaptrmıyorum zaten dun yaptıgım ıdrar testınde negatıf cıktı hanı oda umudmu kırdı sizin duydugunuz varmı ıdrarda negatıf cıkıpta hamiş oldunu kandan örenen.cunkı burda hafıf çizğide olsa 2, çizginini cıkmıs olması gerekıyor.dedıler dıyede acıkcası bile bile kan vermeye gitmek istemedım umudum kırıldıgamyoncuiremsu

adetinden 5 gün önce kan testinde çıkıyormuş ama idrarda adet geçtikten 10 gün sonra..Kimisinin idrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyor ama adetin üzerinden geçtikten sonra bile bizim komuşumuzun öyle oldu mesela.. eğer çok belirti varsa kan testi yaptır bence

inci öle basım falan dönmuyrkı mıdemde bulanmıyor sabahları asırı bir regl sancıı ile uyanıyorum oda zaten gün içinde gidiyor..o zaman yarın için ben dr dan randevu alayım hem orda yaptırım hedme olmuyrsam belkı ılac verırı adet sökturucu gibi.ama ben her ay adetımı olurtum hamiş değilsem eger acaba nedne gecıktı onu sorgualrım artık
yanı sizin komsu ıdrarda negatıf cıktı ama hamişmiş megerse

benim adetim 5.gün gecikmesinde hem kan hem idrar testinde çıkmıştı(tabi düşük oldu sonra)

yani öyle 10 gün felan diye kendimizi kasmayalım derim..ben 1 gün gecikirse hemen gidip kan testi yaptırırım.. günümden önce yaptırdım kaç kez şüphelendim kanda çıkar diye sonrasında üzülüyorum..artık günüm gecikince 1 gün sonra kan testi yaptırıcam,boş yere ümitlenip üzülmek çok zor oluyo

en ıyısı takmamak aslında cıkıp kafayı dagıtayımmm bu fikirden uzaklaşırsamrahatalarım belkı bye kızlarrrrrrrrrkaydirigubbakcemile

geçen ay çok ümitlenmiştim olcak diye 10 gün öncesinden kasıklarımda ağrı vardı adet oldum . bu ay da ümitlenmek istemiyorum aman herşeyi oluruna bırakmak en iyisi

canım zaten kanda yumurtlamadan sonraki 8-9. günde belli oluo daha adet olmana çok verken yani ama idrarda geç yumurtlama olabileceği iiçin bazı insanlarda negatif sonuç vere biliyor yani kan için adetinin geelmesinede gerek yok yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…