En erken hamilelik belirtileri

ha bazen değerin 5 e yakınsa geç yumurtlama olmuş olabilir die başka güne randevu verio!!!atıyorum 5-6 gün sonra gene gel kan testi yapalım diyo

öyle tabi kanda adet gününden önce çıkıyo da..hepimiz biliriz canım..öyle belirtiler yaşıyoruz ki kesin hamileymişiz gibi.gidip kan testi yaptırdım sonuç negatif..2 gün sonra adet oldum zaten..yani o yüzden ben günümü bekliyorum sonra test yapıcam.. yani belirtiler hep yanıltıyo bizi ( boş yere adetten önce gidip kan verip canımı acıtmak istemiyorum artık

kesinlikkkle katılıyorum çünkü adetin gelmeden ahanda bu belirti die didik didik ediyoruz kendimizi adettenn 1 gün geçio ahanda hamileyim bak geçti oluyoruz sonra bi test negatif ben bu ay ölesine kaptırmışımki kendimi 2. adet dönemim geldi hala olmadım düşün yanii

idrarda geç yumurtlama nasıl oluyo kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr

canım geç yumurtlama mesela adetinden itibaren 14-16 günler arası yumurtlarsın dimi ama herkes aynı değil yani bazı insanlarda 14. değilde başka bi zamandada yumurtlama oluyor!!yani 14. günü değilde 17-18. günlerde yumurtlamışsındır yada edtten hemen önce yumurtlamışsındır yani bebiş oluşumuna normal hesapdan bi kaç gün sonra başlamışsındır yerimseniben

ay kızlar bir yerlerde kız doğdu noldu bugün size pek sessizsiniz

burcup35, ebrubu, haticesu, incimini, kedi79, sevedail, sever, zeyno55
katılım çok ama muhabbet yok

kızlar benim yazımı okudunuzmu cevap gelmedi hala bekliyorum yardımınıza çok ihtiyacım var

arkadaslar bence 3-4 gun gectikten sonra yaptirmakta fayda var kan testini
eger 1 seneyi gecmisse ve regl duzenli ise

kızlarrr...kahvelerimizi içtik fallarımıza baktık :)) benim fincanda tabakta her yerde hamileler çıktı..hayırdır inşallah :))

2.5yıl önce bebeğimi kaybettim ondan sonra çok istememize rağmen olmadı ilk hamileliğimdede 3ay sonra çıktı testte şimdide 2ay geçti adet olmadım şimdiki belirtileri yazıyorum göğüs uçlarım acıyor kasıklarım belim ve boşluğum ağrıyor idrarımım rengi koyu özellikle sabahları kokuyor normalde akıntım bile yok ve sağ tarafım iğne gibi batıyor ama herzaman değil test yapamıyorum çünkü dedeme bakıyorum birkaçgün evden çıkamam

canım eşine söle bir test alsın sana test yap inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…