En erken hamilelik belirtileri

canım eşim uzun yol kaptanı şubatın 10na gelecek keşke dışarı çıkma fırsatım olsa dedemde bebek gibi sanki ben evden çıkınca birşey olacak odadan çıkıyorum nereye gidiyosun diyo onada kıyamıyorum

lütfen siz beni biraz rahatlatın yoksa kafayı yiyecem ama şuandada öyle sancım varki sanki heran adet olcam normalde çok sancılı geçiyor zaten

canım çok zor bir görevin var allah yardımcın olsun peki sen hamile kalınca dedene kim bakacak bakıma o kadar muhtaçmı

kızlar merhaba nasılsınız geçmişi okumaya çalıoşıordum ama okuyamadım vallahi hepsini ne var ne yok

canım hamileliğin bütün belirtilerini yaşayıp ama hamile olmadığımızı adet olduğumuzu gördüğümüz günler çok oluyo... yani demek istediğim hamilesin veya değilsin bu durumu belirtilerle değilde ancak bir test yaptırarak kesin öğrenebilirsin..zor durumdasın ama bir şekilde fırsat yaratmaya çalış bence..

ebrubu canım 2.5yıl oldu evleneli bekarken adetlerim düzenliydi evlendiğim ay hamile kaldım sora bebeğim öldü ondan sonra adetlerim düzensiz gelmeye başladı doktor kontrol hapı verdi 1yıl kullandım 6ay oldu bırakalı şimdi yine düzensiz ama problem yok diyo işte şimdide 2ay geçti adetim bukadarda tepki var acaba hamiş kalmışmıdırım diyorum ama kaçgündür sudan sebep şeylerdende ağlıyorum birde buhafta 2arkadaşımda rüyasında benim oğlum olduğunu görmüş tesadüf olabilirmi sizce

haticecim netten sipariş ver canımm ya böle he dersekde yok dersekde fayda etmeskii

haticecim, bazi eczaneler eve siparis getiriyor..internet elinin altinda..ac telefon getittir canim
bu arada gecmis olsun tatlim...dedenin guzel dualarini alirsin insallah

ebru1987 canım öyle birdurumki beşyıldır memleketime yeni geldim ocağın 9da uçaktan indiğim anda aneanem kalp krizi geçirdi ve gaziantebe kaldırdılar bende dedeme bakmaya mahkum kaldım yoksa dedem benimle kalmıyor allahın izniyle pazar dönüyorum evime ist

çok sağolun kızlar ya aslında birazda korkuyorum yoksa kuzenkerimden isterim bir test ama çıkmassa diye üzülmek istemiyorum onon için bu sıkıntıyı gidip evimde yaşamak istiyorum burada hıçkıra hıçkıra ağlayam engüzel yer yine insanın kendi evi huzuruda sıkıntıyıda birtek orada atlatırsın hepinize tşk

hoş geldin burcup haticecim çok geçmiş olsun anneannen nasıl şimdi yakınlarda bir eczane yokmu canım ya tadıdık kimsende mi yok onlardan test istesen almazlarmı

aneanem çok şükür resmen 2defa öldü ve geri geldi20gündür yoğun bakımda inşallah yarın gelecek ve bnde evime dönecem inşallah

çok büyük geçmiş olsun canım ben çıkıyorum kızlar kib aeo inşallah yarı o mübarek günde bol hamile haberleri alırız

hoşgeldin asuuu iyiyiz sen nasılsın ne var ne yok

iyiyim canım bugun doktora gıttım...adetımım 3 gunu....hormonlarıma bakacak..oyuzden kan verdım....bıde ultrasonla baktı herseyım temızmıs....patartesı bıdaha gıdecegım sonuclarımı solucek...bole işte...sızler nasılsınızzzzzzzz

ya insan burda öyle gaza geliyor ki adetime daha 9 gün var hemen gidip kan testi yaptırasım geldi yaptırsam çıkar mı sizce???:)) zaten eşim de sen kesin hamilesin ben anlarım diyor 8 TANE ARKADAŞIM RÜYASINDA BENİ GÖRÜYO BEN RÜYALARIMDA BEBEK EMZİRİYORUM bana neler oluyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…