En erken hamilelik belirtileri

:Saruboceq:
çok sevindim cnm inşallah p.tesi günkü sonuçlarda temizcecik çıkar vallahi bende iyiyim beklemediyim bugün çok midem bulanıo inşallah bebişim vardır yaaa

canım bende aldıgım gazla bu sabah test yaptım 2 tane. adetime 5 gun var.2 side silik cıktı.ama ben emin olamıom

yok idrarda çıkması imkansız bu kadar erken de kan testi diyorum yapsam çıkar herahalde ümitle beklemekten iyidir gerçeği bilmek ya öyle değil mi

:Saruboceq:

çok sevindim cnm inşallah p.tesi günkü sonuçlarda temizcecik çıkar vallahi bende iyiyim beklemediyim bugün çok midem bulanıo inşallah bebişim vardır yaaa

insallah temız cıkarda sorun ne bende anlamadım.....senın adetıne kac gun kalmıstı canım....

burayı bugün buldum sabahtan beri çıkamıyorum yemeği bile acele acele yapıyorum bilgisayar başına gide gele sanki burda bebek dağıtıyorlar :))

hoşbulduk asu teşekkürler ben 8 şubata kadar bekleyemicem kesin doktora gittiğimde yumurtlaman dün yada önceki gün olmuş demişti onun bahsettiği o 2 gün içinde biz eşimle 3 kez ilişkiye girdik büyük ihtimal hamileyimdir dimii???

insallah canımmm sen nezamandan berı istıyorsun

ben 6 ay önce erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim.doktor 6 ay korunmamı söyledi. son adetimden sonra korunmayı bıraktım. 1,5 senelik evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…