iyiyim canım bugun doktora gıttım...adetımım 3 gunu....hormonlarıma bakacak..oyuzden kan verdım....bıde ultrasonla baktı herseyım temızmıs....patartesı bıdaha gıdecegım sonuclarımı solucek...bole işte...sızler nasılsınızzzzzzzz
ya insan burda öyle gaza geliyor ki adetime daha 9 gün var hemen gidip kan testi yaptırasım geldi yaptırsam çıkar mı sizce???:)) zaten eşim de sen kesin hamilesin ben anlarım diyor 8 TANE ARKADAŞIM RÜYASINDA BENİ GÖRÜYO BEN RÜYALARIMDA BEBEK EMZİRİYORUM bana neler oluyo:))
lavinia o hamişler sen ve bizleriz allahın izni ile
:Saruboceq:
çok sevindim cnm inşallah p.tesi günkü sonuçlarda temizcecik çıkar vallahi bende iyiyim beklemediyim bugün çok midem bulanıo inşallah bebişim vardır yaaa
canım bende aldıgım gazla bu sabah test yaptım 2 tane. adetime 5 gun var.2 side silik cıktı.ama ben emin olamıom
insallah temız cıkarda sorun ne bende anlamadım.....senın adetıne kac gun kalmıstı canım....
ayyyyyyyy insallah hamılesındır......kan testıde yaptırsana canım ozaman kesınlesırrrrrr
inşallah canım..fala bakan ark. diyo ki kız hamile misin yoksa her yerde hamile var diyooo :CüvCüv:
benim 4 gün var şekerim yaa 3 şubat çok heyecanlıyım
yarın yaptırıcam canım.insallahh:Saruboceq:
burayı bugün buldum sabahtan beri çıkamıyorum yemeği bile acele acele yapıyorum bilgisayar başına gide gele sanki burda bebek dağıtıyorlar :))
yarın yaptırıcam canım.insallahh:Saruboceq:
hoşbulduk asu teşekkürler ben 8 şubata kadar bekleyemicem kesin doktora gittiğimde yumurtlaman dün yada önceki gün olmuş demişti onun bahsettiği o 2 gün içinde biz eşimle 3 kez ilişkiye girdik büyük ihtimal hamileyimdir dimii???
ben 6 ay önce erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim.doktor 6 ay korunmamı söyledi. son adetimden sonra korunmayı bıraktım. 1,5 senelik evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?