hepimiz inş. sizleri tanıdığıma o kadar sevindim ki anlatamam hepimize minik melekler versin mevlam...
kıs yoksam falında bızde mı çıktıkkkkkk.......:sm_cool:
inşallah canım benim..hamileyiz belki deeee delikafaduldendelikafadulden
ben yokumdur ya falda.......insallah sen hamıssındır....ben bıdakı ayı beklıcem artık.......
yarın gezmeye gıdeceğiz.. en azından haftasonu bıraz bebiş fikrinden uzaklaşırım :)
Birgün gelicek ve hepimiz bugünleri gülümseyerek a.s anıcaz.
Kimimiz karnımızda, kimimiz yanımızda hissediceğiz meleklerimizin :ecrin_bebek: nefesini
Belki bizden önce göçücekler bu dünyadan ama hepimiz birgün annelik :CüvCüv: duygusunu tadıcağız.
Midem bulanıyor, başım dönüyor, gözüm kararıyor, kasığım ağrıyor
Belki bir defaya mahsus belki 2 defa 3 defa
Ama yaşayacağız bu belirtileri Allahın izniyle :Saruboceq:
O güzel gülücülere kaydirigubbakcemile3 sahip meleklerimiz gelicekler birgün bizlere
Ha bugün Ha yarın ama gelicekler
Sabır, Sabır, Sabır....
Güzel Arkadaşlarım
Geleceğin Güzel Anne Adayları a.s.
ARKADAŞLAR aranıza ben bugün katıldım vede bende şuan çocuk düşünüyorum daha yeni olduğu için olur olmazını bilmiyorum.yumurtalam dönemlerini biliyomusunuz bana yardımcı olursanız sevinirim..[/QUOT
canım öncelikle hoşgeldin.sen yaz adet tarihlerini ben sölim sana
ARKADAŞLAR aranıza ben bugün katıldım vede bende şuan çocuk düşünüyorum daha yeni olduğu için olur olmazını bilmiyorum.yumurtalam dönemlerini biliyomusunuz bana yardımcı olursanız sevinirim..
bugün daha fazla dayanamadım ve gittim test aldım.sonuç negatif moralim fena bozuk.silik bari çıksaydı.saatlarim teste bakmakla geçti.anlıcanız umutlar bidahaki aya.gece rüyamda görmüştüm.test yapıyorum va pozitif çıkıyodu.heralde ondan etkilendim.demekki neymiş.benim rüalarım yalan sölüyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?