En erken hamilelik belirtileri

kıslar ben cıkıyorumm....eve geldım hemen bılgısayarın karsısına gectım...azcık dınleneyım...sonra gorusuruzzzzzzzzzzz

Birgün gelicek ve hepimiz bugünleri gülümseyerek a.s anıcaz.
Kimimiz karnımızda, kimimiz yanımızda hissediceğiz meleklerimizin :ecrin_bebek: nefesini
Belki bizden önce göçücekler bu dünyadan ama hepimiz birgün annelik :CüvCüv: duygusunu tadıcağız.
Midem bulanıyor, başım dönüyor, gözüm kararıyor, kasığım ağrıyor
Belki bir defaya mahsus belki 2 defa 3 defa
Ama yaşayacağız bu belirtileri Allahın izniyle :Saruboceq:
O güzel gülücülere kaydirigubbakcemile3 sahip meleklerimiz gelicekler birgün bizlere
Ha bugün Ha yarın ama gelicekler

Sabır, Sabır, Sabır....
Güzel Arkadaşlarım
Geleceğin Güzel Anne Adayları a.s.

hepimiz o kadar çok sabırsalanıyoruzki sizler ben herkes
yazmak sizlerle paylaşmak kimseye anlatamadıklarımı burada hiç tanımayan birilerine anlatmak o kadar çok rahatlatıyoki iyiki varsınız iyiki var kadınlar klubü :enbuyukkk:

ayy ınsallahh Severcimmm artık dualarımız kabul olur bebişlerimiz gelir...

canım cooook bebek sevmek ıstıyorr cooookkk...

allahım inş verecek bizede
o tatlı gülüşlerden mahrum etmeyecek biliyoruz
hiç şüpheniz olmasın bu yüzdendirki sabır diyorum canım artık herkes birbirine aynı soruları soruyor ama hiçkimse ayyyyyyyy demiyodur eminim kimseye bıkkınlık gelmiyor

canım yaaa inşallah senağlamasenağlama

ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi akşamlar diliyorum herşey gönlünce olsun ve yarın hepiniz hamiş kalırsınız inş.

evet canım... tabiki şuan içimdeki en büyük istek bebek... ama en azından günlük hayatta aklıma getırmemeye calısıyorum...

eve gelınce net varsa hemen KK ya geliyorum...
aslında burası da olmasa bu kadar aklıma gelmezdi.. hepimizi okuya okuya gaza geldim daha cok beklıyorum :)

ARKADAŞLAR aranıza ben bugün katıldım vede bende şuan çocuk düşünüyorum daha yeni olduğu için olur olmazını bilmiyorum.yumurtalam dönemlerini biliyomusunuz bana yardımcı olursanız sevinirim..

ARKADAŞLAR aranıza ben bugün katıldım vede bende şuan çocuk düşünüyorum daha yeni olduğu için olur olmazını bilmiyorum.yumurtalam dönemlerini biliyomusunuz bana yardımcı olursanız sevinirim..

hoşgeldinn...sen son adet tarihini kaç günde bir adet olduğunu söyle bakiim..hemen yardımcı olayım :1hug:

bugün daha fazla dayanamadım ve gittim test aldım.sonuç negatif moralim fena bozuk.silik bari çıksaydı.saatlarim teste bakmakla geçti.anlıcanız umutlar bidahaki aya.gece rüyamda görmüştüm.test yapıyorum va pozitif çıkıyodu.heralde ondan etkilendim.demekki neymiş.benim rüalarım yalan sölüyomuş

canım günün geçti mi ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…