canım günün geçti mi ki??
bu arada hoşbuldum siteye başka bişi için girdim ama sizin gibi güzel insanları görünce üye oldum benide aranıza alırsanız sevinirim:1hug:
ilk 3 ay dan başliim 1 aralık-26 aralık ve en son 18 ocakta oldum yardımcı olursanız çok sevinirim..
ilk 3 ay dan başliim 1 aralık-26 aralık ve en son 18 ocakta oldum yardımcı olursanız çok sevinirim..
beklenen adet tarihim pazar yada pazartesi canım
canım yumurtlama günlerinin son ikisiii...bugün ve yarın sıkı çalışşş delikafadulden
1 haftadır çalışıyorum ama bakalım ALLAH gönlümüze göre versin herkesinde inşallah ALLAH aratmasın..regll olmadan 1 hafta önceside yumurtlma günü diolar doğrumu peki..
canım 28 günde bir olanlar için 14 gün öncesi..ama senin için değil..sen bugün yarın ii çalış dediğim gibi..ne kadardır evlisin??a.s.
mayıs 19 da 2 yıl olcak bekarken bi kist ameliyatı geçirdim kist yumurtalığımın birine zarar veridği çin almışlar ama doktor olur dedi eşim istemediği için çocuk şimdiye kadar istemedik ama şimdi düşünüyoruzz zamnı geldi die düşünüyoruz.ama çok korkuyorum olur olmaz die hayırlısı artık bekşicezfisfisfis
canım benim de çarş. ya da perş. ama ben perşembeden önce yapmıcam..sen de pzt. salı tekrar yap..ümitsizlik yokkk :1hug:
mayıs 19 da 2 yıl olcak bekarken bi kist ameliyatı geçirdim kist yumurtalığımın birine zarar veridği çin almışlar ama doktor olur dedi eşim istemediği için çocuk şimdiye kadar istemedik ama şimdi düşünüyoruzz zamnı geldi die düşünüyoruz.ama çok korkuyorum olur olmaz die hayırlısı artık bekşicezfisfisfis
kızlar kımse varmı bı bılgıye ıhtyıyacım var hemen burda olan varsa yazsın
canım hiç korkma ben de bi kist ameliyatı geçirmiştim daha çok küçükken..yumurtalaığım alınmamıştı ama..ama ben tek yumurtalıkla hamile kalan insanlar tanıyorum..onun bi engeli yokki..sonuçta yumurtayı tek yumurtalık da üretebilirr..ki üretemese sen adet olmazsın..sıkma canını.sen de anne olacaksın inşallah ben de ...hepimiz de... :CüvCüv::1hug:
canım ya geçmiş olsun .bişi takıldı kafama hani doktorlar almışlar diyosunya senin haberin olmadanmı almışlar yumuralığını......
slm kızlar ne var ne yok yarın akşam randevu aldım dra gitcem cesaretımı topladım.hayrlısı dua edın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?