En erken hamilelik belirtileri

bu arada hoşbuldum siteye başka bişi için girdim ama sizin gibi güzel insanları görünce üye oldum benide aranıza alırsanız sevinirim:1hug:

ilk 3 ay dan başliim 1 aralık-26 aralık ve en son 18 ocakta oldum yardımcı olursanız çok sevinirim..

canım ortalama 25 günde bir adet oluyosun.yani adet gününden sonraki 11-12 gün yumurtlama günün oluyo.yani bugün sen ne oyalanıyon buralarda git yakala koçişini.koş koooooş

1 haftadır çalışıyorum ama bakalım ALLAH gönlümüze göre versin herkesinde inşallah ALLAH aratmasın..regll olmadan 1 hafta önceside yumurtlma günü diolar doğrumu peki..

canım 28 günde bir olanlar için 14 gün öncesi..ama senin için değil..sen bugün yarın ii çalış dediğim gibi..ne kadardır evlisin??a.s.

canım 28 günde bir olanlar için 14 gün öncesi..ama senin için değil..sen bugün yarın ii çalış dediğim gibi..ne kadardır evlisin??a.s.

mayıs 19 da 2 yıl olcak bekarken bi kist ameliyatı geçirdim kist yumurtalığımın birine zarar veridği çin almışlar ama doktor olur dedi eşim istemediği için çocuk şimdiye kadar istemedik ama şimdi düşünüyoruzz zamnı geldi die düşünüyoruz.ama çok korkuyorum olur olmaz die hayırlısı artık bekşicezfisfisfis

canım hiç korkma ben de bi kist ameliyatı geçirmiştim daha çok küçükken..yumurtalaığım alınmamıştı ama..ama ben tek yumurtalıkla hamile kalan insanlar tanıyorum..onun bi engeli yokki..sonuçta yumurtayı tek yumurtalık da üretebilirr..ki üretemese sen adet olmazsın..sıkma canını.sen de anne olacaksın inşallah ben de ...hepimiz de... :CüvCüv::1hug:

canım benim de çarş. ya da perş. ama ben perşembeden önce yapmıcam..sen de pzt. salı tekrar yap..ümitsizlik yokkk :1hug:

canım yaaaa kendi kendimede diyorum ümitsizlik yok diye ama olmuyo.pazar günü adet olazsam kesin yaparım pazartesiye de.ama olcam heralde.5 aylık evliyim her ay beklemekten sıkıldım biraz.ilk aylar eşim soruyodu artık üzülmeyim diye o da somuyo.zaten bende kesin biş olana kadar ona hissettirmicem yani bebek konusu hiç açılmıyo evde.ama şubatta eşim 2 aylık bi göreve gidiyo yani bu aralar ttutturamazsam mayısa kalıyo benim hayaller.üüüüüffff yaaaaaa napcam ben

canım ya geçmiş olsun .bişi takıldı kafama hani doktorlar almışlar diyosunya senin haberin olmadanmı almışlar yumuralığını......

inşallah canım gerçekten yüreğime su serptin belki bugünden sonra biraz daha umutlu bakcam.inşallah sende bende burdan güsel habereri veririz:Saruboceq::CüvCüv:

slm kızlar ne var ne yok yarın akşam randevu aldım dra gitcem cesaretımı topladım.hayrlısı dua edın bana

kızlarrrrrrrrr kımse varmı bılemıyorumda yenı uyeyım ben ocak 7 hamıle oldugumu ogrendım ocak 8 dede kaybettım doktor sorun olmaz dedı korunmadık suan ınanılmaz belımde agrı var sureklı yemek yemek ıstıyorum sık ıdrara cıkıyorum ama adet görecekmısım gıbı acaba hamıle olabılırmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…