En erken hamilelik belirtileri

canım öncelikle geçmiş olsun.nasıl oldu o iş anlamadım valla bir günün içinde.neyse soruna geçim.bir kere hamilelik geçirdim fakat o zamanlar bunu istemediğim için takip etmiyordum ama şunu çok iyi biliyorum.arkadaşlarım bana yüzüne farklı bi güzellik gelmiş sen hamilesin diye takılmaya başladılar ama ben aldırmıyordum çünkü şiddetli bel ve kasık ağrılarım vardı.adet günüme bir gün kala her zaman çıkktğı yerde o kocaman sivilcem de çıkıverdi.ben bu belirtilerle kesin adet olacağımı düşündüm ama olmadım.5 gün geçince ölesine yolda yürüken birden eczaneye daldım ve test aldım oda e çift çizgi ama zamansız.yani anlıcan aynı adet belirtileri oluyo hende aynısı

ayrıca hiç yapmadığım bişey gece kalkıp yarım ekmeği bitirmeye başlamıştım.ocak ayında çok fena yeşil erik hayalleri canlanıyodu gözümün önünde

canım saol folıc asıtte vermısytı doktor dedıgım gıbı subatın 3 adet gormem lazım kan testı yaptırsam hemen cıkarmı

eee kızlar bedne hamiş olmayayım aynı adet belirtilerım var bel kasık agrısı sabah cok şiddetlı oluyr tamam kesın olcam dıyorum ama gun içinde azalıyor e dun test yaptım tek çizği cıktı ama az beklemişimmmm 2dakka bekledım sandımkı cizikler arka arkaya oluscak beklemedım attım.yarında dra gitcemm hamiş değilsem nedne olmuıyuım dıye ay heyecanlandım bak.size adet tarıhımıde yazııymda yorum yapın 31ekım 27kasım 26aralık umutlanıymmıcokacimcoook

tatlım cok soru soruyorum ama hıç bılgım yok ama gecen hamılelıgımde göguslerım cok sısmıs ve acıyordu bel agrım yoktu sımdıde göguslerımde bısı yok belk arım var kafayı yıcem ya offff

benim adet günüm nomarlde 24 ünde...yane 24 aralıkta adet gördüm...bu ayın 14-15 inde bir gün pembe bir leke,ertesi gün açik kahverengi bir leke geldi...kafama takmadım...dedim adetim gelecek heralde,ama nafile..bugün ayın 29 hala adetim gelmedi...bir test yaptım bişey çikmadı...karnım alt kısımda şişkinlik var..aceba hamilemıyım...yardımci olursanız sevinirim...

canım herkeste aynı belirti olcak diye bişi yok.hatta aynı kadının değişik hamileliklerinde farklı belirtiler oluyo.o yüzden en kesin cevabı kan testi veriyor.inş.hamilesindir

canım dediğim gibi hemen bir kan testi yaptır.benim bi arkadaşım 3 aylık hamileyken adet oldu.düşük zannattik ama değilmiş.şimdi nur topu gibi bi oğlu var

canım inş.güzel haberlerle dönersin.senin için dua edeceğim

vuslatım cok saoll inş. süprüz olur yaaa gercek hamişşsem havalara ucarım :))) kantestı yaparsa dr hemen alırmıyımkı sonucları sizce bu hemencık cıkan bişimı???
bu arada inş. bu ay cok hamiş haberı gelcek.....buna nedense ınanıyorum bu yazdıgımı unutmayın gayrı ıhtıyarı olmsuut sılmedım bi hayır vardırrşakkıdı
birde kızlar adet gununuz ve yumurtlamanızı nerden hesaplıyrsun ben gebelık.orgdan hesaplıyorum ama ona göre ise 23 ocakta olmam gerekıyordu olmadım kafam karısık
siz nerden hesaplıyorsunuz kesın doğru cıkan benımkını hesaplarmısınız belkıde gunum gelmemiştir

canım şimdi sen ortalama 28 günde bir adet oluyosun ama bu ay gelmemiş daha.yani hesap şaştı bu ay.23 ünde olman gerekiyodu ama olmamış.ya hamilesin yada adet döndün değişiyo.çünkü ben 30 günde dir adet olurdum bu daha sonra 28 edüşrü evlendikten sonra ise 25 son 5 aydır 25 günde bie adet oluyorum.bence en kısa zamanda kan testi yaptır.

ayrıca hastanelerin birçoğu bir gün içinde veriyolar sonucu ama aen fazla ertesi günü beklersin.

özel bir hastaneye gitcem 17,45 randevu inş. çalışanalr gitmez esımle gitcemız için son randevuyu aldım.vuslat ıns. sorun yoktur korkmaya başladımmmmm bak unutma dua etsırnaşık şey

ayrıca yumurtlama tarihini bi sonraki adet tarihinden 14 gün geri sayarak bulabilirsin.ama bunun için düzenli adet şart.ben yumurtlama saatimi bile anlıyorum.önce bi sıcak basıyo sırtımdan terler öleee akıyo sonra şıp diye o sümüğümsü yağışkan sıvı geliyo.ama ben genelde o saatlerde kocamı bulamıyorum.zaten çok kısa bi ömrü var yumutanın(12-24 saat)ben koçişi bulana kadar oda ölüyo heralde.eşim hafta içi her gün eve gelemiyo.biraz zor anlıcanız.ocamın spermlerini mi dondurtsam acaba.adam yok bari spermler bi işe yarasın.bu gidişle emekli olduğumuzda çocuk sahibi oluruz.ben 65 yaşıma geldiğimde:)

özel bir hastaneye gitcem 17,45 randevu inş. çalışanalr gitmez esımle gitcemız için son randevuyu aldım.vuslat ıns. sorun yoktur korkmaya başladımmmmm bak unutma dua etsırnaşık şey

canım inanki dua edeceğim.ama randevu saatin biraz kritik o saatte test sonucunu gerçekten bi hastanenin verdiğini duymştum.acıbadem.ama olsun pozitif sonucu alda bi gün sonra al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…