saol cnmmm gidipte geleyım hındı gibi düşünmekle bişey olmuyor 1haftadır ha oldum ha olcam dıye acı cekıyorum cok ilğinç bişiy benımkıbenneyaptımkiRABBİM yardımcın olsun:Saruboceq:
kızlarrrrrrrrr kımse varmı bılemıyorumda yenı uyeyım ben ocak 7 hamıle oldugumu ogrendım ocak 8 dede kaybettım doktor sorun olmaz dedı korunmadık suan ınanılmaz belımde agrı var sureklı yemek yemek ıstıyorum sık ıdrara cıkıyorum ama adet görecekmısım gıbı acaba hamıle olabılırmıyım
canım öncelikle geçmiş olsun.nasıl oldu o iş anlamadım valla bir günün içinde.neyse soruna geçim.bir kere hamilelik geçirdim fakat o zamanlar bunu istemediğim için takip etmiyordum ama şunu çok iyi biliyorum.arkadaşlarım bana yüzüne farklı bi güzellik gelmiş sen hamilesin diye takılmaya başladılar ama ben aldırmıyordum çünkü şiddetli bel ve kasık ağrılarım vardı.adet günüme bir gün kala her zaman çıkktğı yerde o kocaman sivilcem de çıkıverdi.ben bu belirtilerle kesin adet olacağımı düşündüm ama olmadım.5 gün geçince ölesine yolda yürüken birden eczaneye daldım ve test aldım oda e çift çizgi ama zamansız.yani anlıcan aynı adet belirtileri oluyo hende aynısı
slm kızlar ne var ne yok yarın akşam randevu aldım dra gitcem cesaretımı topladım.hayrlısı dua edın bana
tatlım cok soru soruyorum ama hıç bılgım yok ama gecen hamılelıgımde göguslerım cok sısmıs ve acıyordu bel agrım yoktu sımdıde göguslerımde bısı yok belk arım var kafayı yıcem ya offff
benim adet günüm nomarlde 24 ünde...yane 24 aralıkta adet gördüm...bu ayın 14-15 inde bir gün pembe bir leke,ertesi gün açik kahverengi bir leke geldi...kafama takmadım...dedim adetim gelecek heralde,ama nafile..bugün ayın 29 hala adetim gelmedi...bir test yaptım bişey çikmadı...karnım alt kısımda şişkinlik var..aceba hamilemıyım...yardımci olursanız sevinirim...
canım inş.güzel haberlerle dönersin.senin için dua edeceğim
vuslatım cok saoll inş. süprüz olur yaaa gercek hamişşsem havalara ucarım :))) kantestı yaparsa dr hemen alırmıyımkı sonucları sizce bu hemencık cıkan bişimı???
bu arada inş. bu ay cok hamiş haberı gelcek.....buna nedense ınanıyorum bu yazdıgımı unutmayın gayrı ıhtıyarı olmsuut sılmedım bi hayır vardırrşakkıdı
birde kızlar adet gununuz ve yumurtlamanızı nerden hesaplıyrsun ben gebelık.orgdan hesaplıyorum ama ona göre ise 23 ocakta olmam gerekıyordu olmadım kafam karısık
siz nerden hesaplıyorsunuz kesın doğru cıkan benımkını hesaplarmısınız belkıde gunum gelmemiştir
ayrıca hastanelerin birçoğu bir gün içinde veriyolar sonucu ama aen fazla ertesi günü beklersin.
özel bir hastaneye gitcem 17,45 randevu inş. çalışanalr gitmez esımle gitcemız için son randevuyu aldım.vuslat ıns. sorun yoktur korkmaya başladımmmmm bak unutma dua etsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?