derındondurucuya koydelikafaduldenbaktın yumurtladın kullanırsın esın edve olmasada:uhm:bazen ben düşünmuyor değilim keşek dıyorum öle bir sisitem osla derındondurucuya koysak fırsat buldukca enjekte etsek daha cabuk hamiş kalırız benım eşimin işi yogun napıyım bende ısrar etmıyorum tek basıma takıp edıyorum tek basınada hamiş olunmuyrrrrrrayrıca yumurtlama tarihini bi sonraki adet tarihinden 14 gün geri sayarak bulabilirsin.ama bunun için düzenli adet şart.ben yumurtlama saatimi bile anlıyorum.önce bi sıcak basıyo sırtımdan terler öleee akıyo sonra şıp diye o sümüğümsü yağışkan sıvı geliyo.ama ben genelde o saatlerde kocamı bulamıyorum.zaten çok kısa bi ömrü var yumutanın(12-24 saat)ben koçişi bulana kadar oda ölüyo heralde.eşim hafta içi her gün eve gelemiyo.biraz zor anlıcanız.ocamın spermlerini mi dondurtsam acaba.adam yok bari spermler bi işe yarasın.bu gidişle emekli olduğumuzda çocuk sahibi oluruz.ben 65 yaşıma geldiğimde:)
şişşşt açılın ben de geldimlülülülülülü
napıyorsunuz kıslar, belirtiler nasıl gidiyor?
canım inanki dua edeceğim.ama randevu saatin biraz kritik o saatte test sonucunu gerçekten bi hastanenin verdiğini duymştum.acıbadem.ama olsun pozitif sonucu alda bi gün sonra al
derındondurucuya koydelikafaduldenbaktın yumurtladın kullanırsın esın edve olmasada:uhm:bazen ben düşünmuyor değilim keşek dıyorum öle bir sisitem osla derındondurucuya koysak fırsat buldukca enjekte etsek daha cabuk hamiş kalırız benım eşimin işi yogun napıyım bende ısrar etmıyorum tek basıma takıp edıyorum tek basınada hamiş olunmuyrrrrrr
hoşgeldın cnmmm
pozitif olsunda beklerım.ama dr anlar demı cnmm sonucta muayene edecek ultrasondanda bakar en azından olabilir dıyebilir yanı boşa uzman olmamıştır.kaydirigubbakcemile
aşkolsun yaaavv sesimi duyan yok, bariim en iyisi:sm_cool:
aşkolsun yaaavv sesimi duyan yok, bariim en iyisi:sm_cool:
ya arkadaşlar bende isal oldum 2 haftadır adetimede 4 gün var ama göyüslerim de ağrı yok normalde çok ağrı ve şişkinlik oluyodu acaba ben hamilemiyim ve bel ağrısından ölüyorum karnımda ağrıyoo lütfen aydınlatın kan tahlili yaptıra yaptıra kolumda damar kalmadısen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?