En erken hamilelik belirtileri

derındondurucuya koydelikafaduldenbaktın yumurtladın kullanırsın esın edve olmasada:uhm:bazen ben düşünmuyor değilim keşek dıyorum öle bir sisitem osla derındondurucuya koysak fırsat buldukca enjekte etsek daha cabuk hamiş kalırız benım eşimin işi yogun napıyım bende ısrar etmıyorum tek basıma takıp edıyorum tek basınada hamiş olunmuyrrrrrr
hoşgeldın cnmmm

canım inanki dua edeceğim.ama randevu saatin biraz kritik o saatte test sonucunu gerçekten bi hastanenin verdiğini duymştum.acıbadem.ama olsun pozitif sonucu alda bi gün sonra al

pozitif olsunda beklerım.ama dr anlar demı cnmm sonucta muayene edecek ultrasondanda bakar en azından olabilir dıyebilir yanı boşa uzman olmamıştır.kaydirigubbakcemile

valla süper bi fikir aslında:))))derindondurucu yerine spermdondurcular çıkarsalar:))kızların çeyizlerine ilk alacakları eşya olur heralde.))))

pozitif olsunda beklerım.ama dr anlar demı cnmm sonucta muayene edecek ultrasondanda bakar en azından olabilir dıyebilir yanı boşa uzman olmamıştır.kaydirigubbakcemile

canım 5-6 haftalık olmadan ultrasondanda görünmez.ama nolur.doktor eğer deneyimliyde rahim kalınlığını ölçüp bi tahminde bulunabilir

ya arkadaşlar bende isal oldum 2 haftadır adetimede 4 gün var ama göyüslerim de ağrı yok normalde çok ağrı ve şişkinlik oluyodu acaba ben hamilemiyim ve bel ağrısından ölüyorum karnımda ağrıyoo lütfen aydınlatın kan tahlili yaptıra yaptıra kolumda damar kalmadı

kızlarrr...burdakilerrrr...yardımm...bende yine lekelenme olduuu...noluyooo???daha 1 haftam varr nerdeyse..ayın 21iydi sanırım yine olmuştu..bebek mi var acaba???

evetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
hamileyimmmm kan testide yaptirdim sonuc pozitifffffffffffffff :dance::dance::dance:hcg degerimi yarin ogrenicem. kendimi cok garip hissediyorumm ve korkuyorum bisey olmasindannnnnnnn

bukettt inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, hamilemisinnn gördüm atladım hemennnnnnnnn harika haber tebrik ederim meleğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm offff

saol canim benimm evet kan testinde pozitif ciktiiiiiiiiiiii. ama pko oldugum icin dusuk tehlikesinden korkuyorum. ne zaman doktora gitcem bilmiyorum. darisi basiniza insallahhhhhhhhhh

canım benimm korkmaaa değerlerin kaç çıktıı??? en kısa zamanda doktoruna git düşük tehlikesi için iğne verecektir sana.. tekrar tebrik ederimm inan çok sevindimmm mckkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…