canım benimm korkmaaa değerlerin kaç çıktıı??? en kısa zamanda doktoruna git düşük tehlikesi için iğne verecektir sana.. tekrar tebrik ederimm inan çok sevindimmm mckkk
canım benim yaa 5 gün var ve pozitiff harika yaa, kız ikiz olmasınn :)))))))))) değerlerin yüksektir büyük ihtimalle..
saol canim benimm evet kan testinde pozitif ciktiiiiiiiiiiii. ama pko oldugum icin dusuk tehlikesinden korkuyorum. ne zaman doktora gitcem bilmiyorum. darisi basiniza insallahhhhhhhhhh
yuppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy buket ben demiştim ama bak cıktı:)))
yarında ben gidiyorum benım umudum yok ama ama yınede sans dıleyın kızlarrrrrr darısı basımıza kaydirigubbakcemile2
evetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
hamileyimmmm kan testide yaptirdim sonuc pozitifffffffffffffff :dance::dance::dance:hcg degerimi yarin ogrenicem. kendimi cok garip hissediyorumm ve korkuyorum bisey olmasindannnnnnnn
evetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
hamileyimmmm kan testide yaptirdim sonuc pozitifffffffffffffff :dance::dance::dance:hcg degerimi yarin ogrenicem. kendimi cok garip hissediyorumm ve korkuyorum bisey olmasindannnnnnnn
yuppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy buket ben demiştim ama bak cıktı:)))
yarında ben gidiyorum benım umudum yok ama ama yınede sans dıleyın kızlarrrrrr darısı basımıza kaydirigubbakcemile2
cnm inşallah sende hamiş haberlerini verirsin yarın iyi şanslar şeker
selam kıslarrrr..bukettçimmmmmmmmmmm canım hayırlısı olsun bitanemmmmmmm çok sevindimmmm:dance::dance::dance:
lekelenme varsa hamilesin koyumu lekelenmen
kızlar evde yalnızım ve korkuyorum acab düşük mü yapıyıorum..az aaz lekelenme oldu kanama gibi..yarın kanad baktırsam .çıkar mı??
kızlar evde yalnızım ve korkuyorum acab düşük mü yapıyıorum..az aaz lekelenme oldu kanama gibi..yarın kanad baktırsam .çıkar mı??
buketciğim gözün aydın cnm allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim darısı başımıza inşallah güzel anne:)
saol bitanem. hepiniz icin dua ediyorum. insallah herkes hamile kalir bu ay
cok saol canim benim. darisi basiniza insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?