canım sat 5 ocak 4 şubatta falan bekliorum erken olmam hiç...geçen hafta da lekelenme olmuştu bugün de oldu..çok korkuyorum..elim kolum bağlı eşim de şehir dışında..oturdum ağlıyorum..yarın kanda baktırsam çıkar mı acaba??
canım sat 5 ocak 4 şubatta falan bekliorum erken olmam hiç...geçen hafta da lekelenme olmuştu bugün de oldu..çok korkuyorum..elim kolum bağlı eşim de şehir dışında..oturdum ağlıyorum..yarın kanda baktırsam çıkar mı acaba??
ee canımmm hani belirtilerrrrCADIARZU
selam arkadaslar
hamis varmıs hayırlı olsun buket tebrik ederim
allasım hepimize nasip eder insallah
inşallah canım çok korkuyorum elimde değil ağlıyorum walla( umarım hamileyimdir..kendi derdimden bukati bile unutturdum..tebrikler buket ...
bende oyle aman aman belirti yok. sadece bugun karnimda fazlaca dolgunluk hissi oldu. birde acik sari akintim var ama cok fazla deil
aman aman maşallahh... inşallah 9 ayy boyunca böyle rahat geçer canımm..tekmelerini bir an önce hissetmen dileği ileee..anaammmmm bebişşş gelioooooo:dance::dance:
saol canim benim. belki cok erken ondan olabilir. daha adet tarihim bile gecmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?