En erken hamilelik belirtileri

canım sat 5 ocak 4 şubatta falan bekliorum erken olmam hiç...geçen hafta da lekelenme olmuştu bugün de oldu..çok korkuyorum..elim kolum bağlı eşim de şehir dışında..oturdum ağlıyorum..yarın kanda baktırsam çıkar mı acaba??

kızlar saolun ailem de burda değil annem olsa hemen yanına gidicem walla..şimdi yok durdu gibi leke..ne olur gebelikten olsun..çok endişeliyim

selam arkadaslar
hamis varmıs hayırlı olsun buket tebrik ederim
allasım hepimize nasip eder insallah

cnm kanda çıkar bi baktır sen yarın olur mu tatlım şimdi de üzülme artık

ya aglama canım ne gusel bak belirti var kanda baktır cıkıyorsa adete az kalmıs korkma sakın bişiy olmıcak

canım niye böle belirsizlik içinde oturup boş yere kendini üzüyosun? Yarın ilk işin sabah erken kalk en yakın sağlık merkezine kan tahliline git. Kendini üzdüğüne yıprattığına değmez, ya hamileysen böyle ağlayıp üzmekle bebişe de zarar verirsin.. Ama büyük ihtimalle hamilesinnnn.. Sil gözlerinin yaşınıııı, yarın kan tahlililine hazırla kendini tamammı şeker?kaydirigubbakcemile

lavinia bencede sen hamis olabilirsn
yanlıs hatırlamıyorsam aynı tarihlerde adet olacaktık az bisikaldı biraz daha sabır belli olacak

inşallah canım çok korkuyorum elimde değil ağlıyorum walla ( umarım hamileyimdir..kendi derdimden bukati bile unutturdum..tebrikler buket ...

:teselli:ağlamaaaaa ay kıyamam yaa..benimde çok düzenliydi geçen ay 5 gün önceden geldi..benimde elim ayağıma karışmıştıı.önce sakin ol canımm ..inşallahyerleşme kanamasıdırr..bence birazz uzan yatt rahatla bi ..sabahta ilk iş doktoraa git derim.ama dediğim gibi öncelik pozitif olmakta...cama balkona filan çık hava all kendine gelllllllll..don't panikkkk:1hug:..hayırlı haberlerle gelirsin inşş.canımmmm:Saruboceq:

canım yarın sabah ilk iş kan testine gidicem..lütfen dua edin hepinizz..cmt de sonuç ne olursa olsun dr.a gidicm..böyle şey gelmedi hiç başıma..gözyaşım durmuyo ya (

inşallah canım çok korkuyorum elimde değil ağlıyorum walla ( umarım hamileyimdir..kendi derdimden bukati bile unutturdum..tebrikler buket ...

saol canim benim. aglama nolur insallah hamilesindir. bak benimde adete 5 gun vardi bugun kandada cikti idrarda da. insallah sende yarin gusel haberler verirsin bize.a.s.

bende oyle aman aman belirti yok. sadece bugun karnimda fazlaca dolgunluk hissi oldu. birde acik sari akintim var ama cok fazla deil

aman aman maşallahh... inşallah 9 ayy boyunca böyle rahat geçer canımm..tekmelerini bir an önce hissetmen dileği ileee..anaammmmm bebişşş gelioooooo:dance::dance:

hosbulduk aura insallah insallah
lavinia bendeden bugün oldu o pembemsi akıntı gecen günde olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…