En erken hamilelik belirtileri

İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir. Fallop tüpü içerisinde karşılan sperm ve yumurta birleşerek çoğalmaya ve endometrium (rahim iç tabakası) içine doğru hızla ilerlemeye başlar. Çeşitli aşamalardan geçerek blastosist aşamasına gelen bebek rahim duvarı içerisinde en uygun gördüğü yere yerleşir ve çoğalmaya devam eder. Blastosistin rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlara denk gelmesi implantasyon kanamasına neden olur. Genellikle açık pembe veya kahverengi olur ve ne kadar devam edeceği kadından kadına farklılık gösterir.

Bazı kadınlar implantasyon kanamasını hamilelik lekelenmesi olarak adlandırsalar da bu ikisi aynı şey değildir. Hamileliğin başlarında lekelenmeler çeşitli nedenlerden dolayı olabilir ve her kanama mutlaka implantasyon kanaması değildir.

canım yakamozzz hamile misin sen ???

canım bilmiyorum 3 gün önce test yaptım negatiftti
bide gecen iliskide sırasındada kanamam oldu acaba vardıdamı düstü diye cok korktum bilmiyorum artık ayın 5 ini beklicem artık pembemsi akıntı bendede oldu sadece ondan sasırdım belki olabilir diye :1rolleyes:

lavınıa git canım cok huzursuzsun sen böyle duramazsın bi baktırda icin rahat etsin.insallah allahım vardır dualarım seninle olacak

5 gun once ogrenen biri varmis. bende belki cikar dedim sabah yaptim idrar testi silik cizgi cikti. oglen tekrar yaptim yine silik cizgi. aksam kan verdim pozitif dediler:dance:

ay canım yaaaa.mutluluğunu arif edemiyosun şuannn....tam olmasada anlamaya çalışıyorum seniiidelikafadulden

evetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
hamileyimmmm kan testide yaptirdim sonuc pozitifffffffffffffff :dance::dance::dance:hcg degerimi yarin ogrenicem. Kendimi cok garip hissediyorumm ve korkuyorum bisey olmasindannnnnnnn

canım tebrik ederim seni çok mutlusundur şimdi allah mutluluğunu daim etsin ve darısıda bizim başımıza

selam kızlar
BUKETT cim canım benim tebrik ederim seni bende pkoluyum umut oldun bana da Allah ım sag salim kucagına almayı nasip etsin canıma.s.

Eeee başka hamile olan varmı benimde adet günüm yarın ama ben yapmaya cesaretim yok üzülmek istemiyorum

ben 2 ayda bir adet oluyorum ama şuan 13 gündür adetim hala kananmam var daha doktara gitmedim bitsin oyle gideyim diyorum neden olabilir acaba

Lavinia dualarımız seninle inşallah hamilesindir adetine kaç gün var belirdilerin varmı canım bizimle paylaşırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…