En erken hamilelik belirtileri

kızlar pembe açık renk kanama hala var ama azcık (

cnm bugün perşembe gecesi ve yatmadan dua edeceğim senin için ve buradaki herkes için dua edeceğim Rabbim inşallah bu gece sesimi duyacak biliyorum inşallah hamilesindir cnm ve yarın burda bağıra bağıra haykırırsın

bazen bu gibi sikayetler hergun olmuyo bendede aynisi bazen sittedli bzende hafif oluyo sikayetler azalinca sanki bise yok hissediyorsun.benim kasik batiyo ve goguslerim sis ve agri var ama sanki bugun yarin regl olacakmisim gibi bekliyorum

kızlar bişey sorcam, bu yerleşme kanaması illaki oluyomu hamile kalınca? yoksa kişiden kişiye değişen bişeymi?

kızlar şimdi banyoya girip abdest alıp dua edicem..bu kanama bugün oldu açık renk.geçen hafta da kahverengi olmuştu 1 gün..umarım bebektendir ( kızlarr yarın olumlu ya da olumsuz yazarım ben buraya sonucu...

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım güzel bi uyku cek kafana takma yarın belli olacak iyi geceler

günaydın kıslaar kimse yokmuu. gece geç yattınız sabah kalkamadınız tabi. ben işe gelmesem bende yatardım anacım. ama bende resmen ayak da uyuyorum. adetim 2 gün geçti. ama sabah kalktığımda çok gergin huzursuzdum neden bilmiorum.inş. gelmez kırmızılar.

Günaydın herkese ama kimse henüz gelmemiş.Gününüzün güzel hayırlı haberlerle geçmesi dileğiyle...9 Şubata daha çok var kim bekleyecek off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…