En erken hamilelik belirtileri

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
evde test yaptım 2.çizgi hemen çıktııı ,çok mutluyum .hatalı değildir dimi,hemen çıkıyorum kan testi yaptırıcammm
allahım eğer olumluysa....
Hepimize bol bol dua ediyorumm...

Meryemmmmmmmmmmm gözün aydın canımmmmm hadi hemen yaptır degerlerini bekliyorum çok sevindim canım benimmmmmmmmmm hayırlı olsunnnnnnnn

canımbenim gözün aydınnnnnnn çok sevindim bak beraberiz derken ben pette çıktım amamn ii bari senden güzel haber aldık hayırlısı olsun güzelimmmmm:asigim:

Kızlar dün akşam doktora gittim , folibol+progestan verdi keseyi göremedik çarşamba günü gel göstercem keseni dedi çok heyecanlıyım dua edin nolur

ay ya çok sevindim hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq:

kızlar beni de alın aranıza bukett sayesinde buldum burayı :) o da pkolu bnm gibi umut oldu bana :) TEBRİKLER BU ARADAAAAAAAAA ÇOK SEVİNDİM. bilmiyorum stresten mi yoksa çok sinirliyim ve herşeye ağlıyasım geliyor umutlanmak ta istemiyorum belki psikolojik olarak buna odaklandığım içindir. aaaaaaaay ne bileyim inşallah hamileyimdir.

dualarımız sizinle hamişlerr allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasib etsinnn mckkk

canım benim hoşgeldinnna.s.

kaç gün var adetineee geri sayıma başlayalım birlikte :lepi:

günaydın herkese nasılsınız varmı benim sinirimi yatıştıracak güzel haberler

ah ah bir bankaya gittim ssk yapılandırması için geçikmiş ti geçen ay o neden le aralık yerine ocağı kesmişler bende ocağı yatırmaya gittim almadılar banka biz yapamiyoruz ssk ya gidin dediler 6 katını ssk nın 6 kez indim indim çıktım kuyruk dersen cabası aman ağladı ya

herkese günaydın sabah sabah ne güzel haber bu böyle meryemcim tebrikler canım.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hadi gelde anlat bize belirtilerini regl geciktimi gecikmedimi ayyyy çok güzel ya darısı başımıza inşallllaaahhhhh

gunaydın kızlar hamılemız mı var tebrık ederım. ayrıca bugun ezanla sela arası bol bol dua edın. ben cuma gunu ezanla sela arası cok dua etmıstım cumartesı gunu hamıle oldugumu ogrendım. tabı bende sızler ıcın dua edecegım. hhhhhhhhııııı bu arada ndk bomba gıbı donmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…