En erken hamilelik belirtileri

hamilemizi tebrik ediyorum darısı bizlere inşallah benim son 3 günüm allahtan hayırlısı inşallah

tam bomba sayılamazzz ısınma hareketleriii yapıyorum patlarım birazdannndelikafadulden

Günaydın kızlar. Nabersiniz?

Meryem hamileymiş sanırım. Tebrik ederim canım. Hayırlı olsun.

Handancım senin bebiş ne durumda?

bırsey daha ceylan nerelerde su lısteyı bır gorseydık. o nuda goremıyorum ne zamandır gunu gecen bır suru arkadas var ama kımseden ses yok.

günaydınnn mozijikuuu günaydınn sevedailll günaydınn diğerr zillilerrrrrrrrrrr:teytey:

tubacık seni görmedim sanmaaaaaaaaaaaalaelaelaelaelae

ada canim hosgeldin
nasil gobis durumlari
icinde bi mucize gerceklesiyo nasil duygu
dualarin icin cok cok tsk canim
sen de insallah sorunsuz gecirirsin hamisligi
ve nur topu gibi bebisini kucagina alirsin insallah saglicakla

Herkese günaydın arkadaşlarrrr
güzel bir gün olur inş. Ndk sende hoşgeldin kaç gündür görünmüyosun

günaydınnn mozijikuuu günaydınn sevedailll günaydınn diğerr zillilerrrrrrrrrrr:teytey:

tubacık seni görmedim sanmaaaaaaaaaaaalaelaelaelaelae

ay işte ben bu neşel ndk yi seviyorum mutsuzluk kimseye yakışmıyor ama ndk ye hiç yakıştıramıyorum

&NECLA&, ebru1987, gncam, kedi79, kuzum21, Mozijiku, sevedail, sever, tubacik, zeyno55

heyyy kızlarrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzz, bakın bu enerjiyi bidaha bulamassınız bende heeeeeeeeee:sm_cool: konuşun hadiiiiiiiiiiiiicokacimcoook

hayırlı cumalar arkadaslar hamile olanlar inşallah bebelerinizi sağ salim kucagınıza alırsınız hamile olmayanlar insallah tez zamanda hamile kalırsınızkaydirigubbakcemile2

delikafaduldenkızlar kaç gündür öle rüyalar görüyorum ki inşallah gerçekleşir hep gebe kaldığımı görüyorum benim eşim 7 gibi çıkıyor işe gidebilmek için yeri uzakta onu gönderdikten sonra ben tekrar yatıyorum o yatışımdan sonra hemen rüya gördüm test yapıyordum rüyamdaa ve o görmeyi çok istediğim çift çizgi çıkıyordu allahım inşallah bu ay olur yaşadıgım belirtiler adet değildir de gebeliktendir inşallah

ada canim hosgeldin
nasil gobis durumlari
icinde bi mucize gerceklesiyo nasil duygu
dualarin icin cok cok tsk canim
sen de insallah sorunsuz gecirirsin hamisligi
ve nur topu gibi bebisini kucagina alirsin insallah saglicakla

ay ya cok tesekkur ederım gobek de daha bır gelısme yok. ama pazartesı gunu kalp atıslarını duydum. cay et daha bır suru seyden mıdem bulanıyor hıc bır sey yıyemıyorum bazen sadece sut bazende kuru ekmek. ya olsun bakalım ama cok guzel bır duygu tedaylarını anlatmak ıstemıyorum. ama su kadarını soyleyeyım elım gobegımde uyuyorum. allahım mubarek cuma gunu hepınıze tatdırsın bu heyecanı:Saruboceq::Saruboceq:

Mojiku benim bebiş 4+5 miş doktorum çarşamba gel keseyi görelim şimdi göremeyiz dedi ultrasonla baktı herşey normal şulardan pıtlıcak kese dedi heycanlandım:) folibol+prıogestan verdi baya motive etti düşmücek korkma die inş inş çarşambayı bekliyorum işte

benim felaket gazım şişkinligim var hamile bayanlar sizde oldumu böle çaresi ne ya bunun çatlıcammmmmmm karnım kocaman ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…