Mojiku benim bebiş 4+5 miş doktorum çarşamba gel keseyi görelim şimdi göremeyiz dedi ultrasonla baktı herşey normal şulardan pıtlıcak kese dedi heycanlandım:) folibol+prıogestan verdi baya motive etti düşmücek korkma die inş inş çarşambayı bekliyorum işte
benim felaket gazım şişkinligim var hamile bayanlar sizde oldumu böle çaresi ne ya bunun çatlıcammmmmmm karnım kocaman ya
zilli hemen gordunmu beni bende gizli gizli senin yazdigini okuyordum ahahha delikafaduldenşakkıdı
bende aynı rüyaları görüyorum heppppppp, ilk defa çift çizgii gördüm, hamile olduğumuu, çocuk emzirdiğimi falan görüyorum hepppppppppp...
kuzum21 değilim gülümmmmmmm söktürücü kullanıyorumm bi regl oliim tam gaz başlicam çalışmalaraaa, bu melek senin meleğin dimiiiiiiii oyyyy allah sağlık sıhhat uzun ömür versinnnn...
handan arada bir attırr rahatlarsınnn :)))))))))
Herkese günaydın arkadaşlarrrr
güzel bir gün olur inş. Ndk sende hoşgeldin kaç gündür görünmüyosun
ay işte ben bu neşel ndk yi seviyorum mutsuzluk kimseye yakışmıyor ama ndk ye hiç yakıştıramıyorum
hayırlı cumalar arkadaslar hamile olanlar inşallah bebelerinizi sağ salim kucagınıza alırsınız hamile olmayanlar insallah tez zamanda hamile kalırsınızkaydirigubbakcemile2
Naber ndk? Kıs sen nerelerdeydin özlettin kendini valla. Burda herkesler yıkıldı ndk yok diye :1hug:
bende aynı rüyaları görüyorum heppppppp, ilk defa çift çizgii gördüm, hamile olduğumuu, çocuk emzirdiğimi falan görüyorum hepppppppppp...
kuzum21 değilim gülümmmmmmm söktürücü kullanıyorumm bi regl oliim tam gaz başlicam çalışmalaraaa, bu melek senin meleğin dimiiiiiiii oyyyy allah sağlık sıhhat uzun ömür versinnnn...
handan arada bir attırr rahatlarsınnn :)))))))))
basla anam bende hamile kalacam diye tam gaz calısıyordum artık herif sıkılmıştı yeter diye bagırıyordu evet benim amiiiindelikafadulden
kuzum21 allah söyletti inşallah canım benim ağzın bal yesin ben hamile değilim ama inşallah olurum adet tarihim 3 subat adet belirtilerim başladı ara ara kasıklarda ağrı gögüşlerim 2 beden büyüdü ve çok ağrıyor dokununca gazım var bunlar benim her adet dönemimde olan şeyler bunlardan başka bir şey de yok ama allah tan ümit kesilmez
kızlarrrr sabah sabah sinir oldum ..evimin yakınında bi poliklinik var oraya gitti..dr. test yaptı..ama emin olamadı..idrarda da bakın dedi..negatif gibi görünüyo dedi..bi de 30 tl.mi aldı..çok sinirliyim..bi hafta sonra yine bakalım daha gününüz geçmemiş dedi..eğer hamileysem ben bu dr.u gebertirim..bebeişi de sopalarım walla..durun bakalım..bu kadar belirtiden sonra ne olacak acaba??dua edinnn ... moralim çok bozuk(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?