En erken hamilelik belirtileri

çok sevindim cnm benimmmm :1hug: Bebişin bu sefer seninle kalıcak bende hissediyorum. Cnm o gaz olayı bendede ve hatta bütün hamilelerde var. Benimki biraz hafifledi artık. Valla sana sıcak suyun içine yarım limon sıkıp onu içmeni tavsiye ediyorum. İçinede 1 tane kesme şeker atarsın istersen. Hem bulantın olursada bu formul çok işe yarıyor.

bende aynı rüyaları görüyorum heppppppp, ilk defa çift çizgii gördüm, hamile olduğumuu, çocuk emzirdiğimi falan görüyorum hepppppppppp...

kuzum21 değilim gülümmmmmmm söktürücü kullanıyorumm bi regl oliim tam gaz başlicam çalışmalaraaa, bu melek senin meleğin dimiiiiiiii oyyyy allah sağlık sıhhat uzun ömür versinnnn...

handan arada bir attırr rahatlarsınnn :)))))))))

handan gözün aydın yok bende gaz ve siskinlik hamilelik basında olmadı hamilelilik sonunda oldu ada seninde gözün aydın

kuzum21 allah söyletti inşallah canım benim ağzın bal yesin ben hamile değilim ama inşallah olurum adet tarihim 3 subat adet belirtilerim başladı ara ara kasıklarda ağrı gögüşlerim 2 beden büyüdü ve çok ağrıyor dokununca gazım var bunlar benim her adet dönemimde olan şeyler bunlardan başka bir şey de yok ama allah tan ümit kesilmez

alemsin ndk handan bu formul en güzeli attır arada rahatlatsın delikafadulden:roflol:

Herkese günaydın arkadaşlarrrr
güzel bir gün olur inş. Ndk sende hoşgeldin kaç gündür görünmüyosun

işte geldim burdayımmmmmmmm :sm_cool:

ay işte ben bu neşel ndk yi seviyorum mutsuzluk kimseye yakışmıyor ama ndk ye hiç yakıştıramıyorum

dimi yaaa bende nefret ettim somurtuk ndk dann:tomato:

hayırlı cumalar arkadaslar hamile olanlar inşallah bebelerinizi sağ salim kucagınıza alırsınız hamile olmayanlar insallah tez zamanda hamile kalırsınızkaydirigubbakcemile2

aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn

Naber ndk? Kıs sen nerelerdeydin özlettin kendini valla. Burda herkesler yıkıldı ndk yok diye :1hug:

geldimm geldimmm bidaha gitmek yokk a.s.

basla anam bende hamile kalacam diye tam gaz calısıyordum artık herif sıkılmıştı yeter diye bagırıyordu evet benim amiiiindelikafadulden

kızlarrrr sabah sabah sinir oldum ..evimin yakınında bi poliklinik var oraya gitti..dr. test yaptı..ama emin olamadı..idrarda da bakın dedi..negatif gibi görünüyo dedi..bi de 30 tl.mi aldı..çok sinirliyim..bi hafta sonra yine bakalım daha gününüz geçmemiş dedi..eğer hamileysem ben bu dr.u gebertirim..bebeişi de sopalarım walla..durun bakalım..bu kadar belirtiden sonra ne olacak acaba??dua edinnn ... moralim çok bozuk (

bir sorun varda mı bebek olmuyor yoksa daha yeni mi basladın calışmalara ilk bebege hamile kalmak biraz zor oluyormuş anladın benim kaynanam 13 sene sonra hamile kalmış

ahh sabırsızz kuşum benimmm, bir iki gün sonra yaptırsaydın keşkeee gitti gül gibi 30 ytll :)))) sabretttt, bu ay olmadı bidahaki aya bomba gibi patlicaz hepimiz teker tekerr:lepi:

ebrucum gece yaşadıklarımı bir ben bir Allah bi de gece burda olanlar bilir..test aldım biraz bekliycem yapıcam..sinirlerim harap oldu (

ay allahım o kadar kimseyi bekletmesin inşallah henüz yeni başladık 2 ay oldu

çok teşekkür ederim mojikucum ya denicem bu yönetemi:))

kıs ndk evde attırıom merak etme ama iş yerinde bomba gibiyim ya bide çıkmıo şerefsiz gazlar inş rahatlıcam ya saglıklı olsunda ben şişim napım artık

bende bebiş düşünmüyoken görmüştüm bi rüya bebegim kucagımda evimizi gezdiriodum , dünde eşim görmüş benim kucagımda bebegimiz varmış ona gülümsüomuş :))

inş göbişler bebişle dolacak kısalrrrrrrrrrrrr 2009 bizim yılımız olacakkkkkkkkk

Ya doktorlarda böyle yaparsa ne olcak bilmem birde özel polıklinik yani
devlet hastanesi olsa hadi ilgi yok dersin paranla rezil olmak başka bişey değil
valla lavinia bende çok sinir olurdum açıkçası iyi sen orda kavga yapmamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…