ikinciyi düşünüyosun heee maaşallahhhhhhhhhh, inşallahhh gelir yakın zamandaaa
ahh sabırsızz kuşum benimmm, bir iki gün sonra yaptırsaydın keşkeee gitti gül gibi 30 ytll :)))) sabretttt, bu ay olmadı bidahaki aya bomba gibi patlicaz hepimiz teker tekerr:lepi:
Ya doktorlarda böyle yaparsa ne olcak bilmem birde özel polıklinik yani
devlet hastanesi olsa hadi ilgi yok dersin paranla rezil olmak başka bişey değil
valla lavinia bende çok sinir olurdum açıkçası iyi sen orda kavga yapmamışsın
2.bebek 5 sene sonra daha oglum 2 aylık ve sezeyanla dogum yaptım kız bu arada ki calışmalarımız bebek için degil özlem gidermek amaclı kac aydır tık yoktusırnaşık şey
Lavinia canım ablamda benle birlikte hamile şimdi onunda senni giibi lekelenmesi oldu adetine bi kaç gün varken hatta adet olucam dedi bende şakasına yerleşiodur dedim dogruymuş megersem:)) bende olmadı leke felan ma bazı kadınlarda oluomuş inş seninkide yerleşmedir canım adetine daha varmış
Meryemmmmmmmmm geldinmi nodu kantestiiiiiiii
ben taaa bekarken bebek rüyaları görüyordum hep erkek bebek görüyordum evlenincede gördüm hamileykende hep oglumu görüyordum rüyalarımdagamyoncuiremsu
canım benimm bende ilk bu ay gördüm rüyalarımda hep bebekler gördümm bide bu gece koyun kuzu sürüsü gördüm bissürüü nedir acaba hikmetii:uhm:
handancım süper yaaaa, harika vallaaaa:sm_cool:
ayyy ilahiiiii bende bebik için çalışıyonus sandımmmmmmmmm bize moral vermek içinmi geldin topikimizeee oyy oyy oyyy:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?