En erken hamilelik belirtileri

ikinciyi düşünüyosun heee maaşallahhhhhhhhhh, inşallahhh gelir yakın zamandaaa

2.bebek 5 sene sonra daha oglum 2 aylık ve sezeyanla dogum yaptım kız bu arada ki calışmalarımız bebek için degil özlem gidermek amaclı kac aydır tık yoktusırnaşık şey

ahh sabırsızz kuşum benimmm, bir iki gün sonra yaptırsaydın keşkeee gitti gül gibi 30 ytll :)))) sabretttt, bu ay olmadı bidahaki aya bomba gibi patlicaz hepimiz teker tekerr:lepi:

ahh canım sabırsızlıktan değil..dün de lekelenmem oldu açık renk pembe gibi...o yüzden gittim..daha 5 günüm falan var..ama dr hiç güven vermedi..idrarda bakılan şeyle kanda baktı..beni de sokmadı laboratuvara..dua edin bana..sanki bebiş var gibi hissediyorum senağlama

canım kavga etmeye değmezz..çok sinirliyimm...

inşallah vardır canım benide geçen ay yumurtlama dönemimde pempe rennkli kanamam olmuştu damla damla 1-2 gün sürmüştü

2.bebek 5 sene sonra daha oglum 2 aylık ve sezeyanla dogum yaptım kız bu arada ki calışmalarımız bebek için degil özlem gidermek amaclı kac aydır tık yoktusırnaşık şey

ayyy ilahiiiii bende bebik için çalışıyonus sandımmmmmmmmm bize moral vermek içinmi geldin topikimizeee oyy oyy oyyy:1hug:

Lavinia canım ablamda benle birlikte hamile şimdi onunda senni giibi lekelenmesi oldu adetine bi kaç gün varken hatta adet olucam dedi bende şakasına yerleşiodur dedim dogruymuş megersem:)) bende olmadı leke felan ma bazı kadınlarda oluomuş inş seninkide yerleşmedir canım adetine daha varmış

inşallah canım..ama bu test bana hiç güven vermedi dur bi idrarda bakayımm..çıkmaz ama daha di mi??off offf...senağlama

ben taaa bekarken bebek rüyaları görüyordum hep erkek bebek görüyordum evlenincede gördüm hamileykende hep oglumu görüyordum rüyalarımdagamyoncuiremsu

Efet ndk ya size sölemiştim ya onlarda çalışma yapıo die onunda tuttu şaka gibi , onunda ilk bebişi birlikte idrar testi yaptık birlikte ögrendik çok tuhaftı inş bebeklerimizde kardeş gibi büyücekler

Meryemmmmmmmmm geldinmi nodu kantestiiiiiiii

canım kan verdim geldim de saat 13:30 da sonuç çıkacakmış ... ayy çok korkuyorum yaa..eczaneden aldığım test yanılma payı vramıdır acaba? normalde pazar günü adet günüm ama otomatik hesaplayıcıya baktığımda bugün adet olmam gerekiyor..bende hiç sancı mancı yok..sadece göğüslerim çok ağtıyo ve şişti..hiçbi ay böyle olmazdı..
saat 13:30 u nasıl beklicem bilmiyorum...

10 aylık evliyim 5.ayda hamile kalmıştım.kan pıhtılaşması yüzünden düşük yaptım..düşükten sonraki 5.ayımdayım inşaallah bir sorunla karşılaşmam..

ben taaa bekarken bebek rüyaları görüyordum hep erkek bebek görüyordum evlenincede gördüm hamileykende hep oglumu görüyordum rüyalarımdagamyoncuiremsu

canım benimm bende ilk bu ay gördüm rüyalarımda hep bebekler gördümm bide bu gece koyun kuzu sürüsü gördüm bissürüü nedir acaba hikmetii:uhm:

handancım süper yaaaa, harika vallaaaa:sm_cool:

Inş hamilesindir meryemcim degerini yaz mutlaka bize ihmal etme biizi:) hiç korkma bi sorun olmucak bende geçen ay düşük yaptım bu ay yine hamiş oldum allahım hayırlısını versin

ay meryemcim bende de sadece gögüslerim şiş ve arıyo dün ama çok kötü sncım vardı şimdi yok senin test + çıkarsa bende yapsam mı acaba benim adet tarihim 3 şubat senin ne zaman dı

çok güsel görmüşsün ndk cım rüyanı , bende hamile kalmadan önce 2 sindde sebze görmüştüm hep geçen hamilelikte fasulye pırasa felan görmüştüm bu sefer patates salata felan gördüm

canım benimm bende ilk bu ay gördüm rüyalarımda hep bebekler gördümm bide bu gece koyun kuzu sürüsü gördüm bissürüü nedir acaba hikmetii:uhm:

handancım süper yaaaa, harika vallaaaa:sm_cool:

canım benim rüyada koyun kuzu görmek melek demektir keçi görmekse şeytan neyseki sen melek görmüşsün

ayyy ilahiiiii bende bebik için çalışıyonus sandımmmmmmmmm bize moral vermek içinmi geldin topikimizeee oyy oyy oyyy:1hug:

evet moral vermek icin geldim cünkü bunları bende yasadım siz üzülmeyin diyorum kaydirigubbakcemile3olsun be 2.cocuga hazırlık oluyor bu calışmalar:roflol:
meryem meryem gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…