ay meryemcim bende de sadece gögüslerim şiş ve arıyo dün ama çok kötü sncım vardı şimdi yok senin test + çıkarsa bende yapsam mı acaba benim adet tarihim 3 şubat senin ne zaman dı
Inş hamilesindir meryemcim degerini yaz mutlaka bize ihmal etme biizi:) hiç korkma bi sorun olmucak bende geçen ay düşük yaptım bu ay yine hamiş oldum allahım hayırlısını versin
Bakınız; Koyun.
Rüyada kuzu güzel bir çocuk sahibi olacağına yorumlanır.:1shok:delikafaduldendelikafadulden nasıl yaaaaaaaaaaa aman allahımmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhh ilk defa böyle bir rüya tabiri okuyorummmmmmmmdelikafadulden
canım benim hoşgeldinnna.s.
kaç gün var adetineee geri sayıma başlayalım birlikte :lepi:
Bakınız; Koyun.
Rüyada kuzu güzel bir çocuk sahibi olacağına yorumlanır.:1shok:delikafaduldendelikafadulden nasıl yaaaaaaaaaaa aman allahımmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhh ilk defa böyle bir rüya tabiri okuyorummmmmmmmdelikafadulden
ayyy canım benim çok sevindim senin adına inş geçen ki gibi olmazzz inan çok mutlu oldum kaç gün geçti günün ne zaman test yaptın ne olur anlat :CüvCüv::CüvCüv:a.s.a.s.:1hug::1hug:
DAHA 1 HAFTA VAR AMA belli olur mu şimdiden. Belki de ben ümitlenmek istiyorum da onda mı acaba dicem ama bugün inanılmaz midem saat 11 oldu halen bişi yiyemiyorum ooooffff ya. ona odaklandım onda mı acaba bu 1 hafta nasıl geçecek?
kızlar hepinize günaydın dün doktordan sonuçları almaya gittim. bana gebelik var dedi inanamıyorum :))))))))))))))))))))))))))))99
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?