En erken hamilelik belirtileri

ay meryemcim bende de sadece gögüslerim şiş ve arıyo dün ama çok kötü sncım vardı şimdi yok senin test + çıkarsa bende yapsam mı acaba benim adet tarihim 3 şubat senin ne zaman dı

canım otomatik hesaplamaya bakınca bugün adet olmam gerekiyo.en son 1 ocakta hasta oldum.yani 1 şubat pazar günü adet olmam lazım..

ben 2 gün önce yaptığımda teste çok hafif silik çıkmıştı.bu sabah yaptım hemen 2.çizgi çıkıverdi..elim ayağıma dolaştı heyecandan..hemen kan testi yaptırdım işte bilmiyorum

Bakınız; Koyun.

Rüyada kuzu güzel bir çocuk sahibi olacağına yorumlanır.:1shok:delikafaduldendelikafadulden nasıl yaaaaaaaaaaa aman allahımmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhh ilk defa böyle bir rüya tabiri okuyorummmmmmmmdelikafadulden

Inş hamilesindir meryemcim degerini yaz mutlaka bize ihmal etme biizi:) hiç korkma bi sorun olmucak bende geçen ay düşük yaptım bu ay yine hamiş oldum allahım hayırlısını versin

handancım geçen ay düşükmü yaptın nasıl anladın düşürdüğünü yenimiydi hamileliğin

handan sanada gecmiş olsun ve gözün aydın hamile olanlar bakın kız dogurun ogluma alacam Şenizmavişim merhaba

ayyyyy süper görmüşsün kız.Geliyo senin ufaklık bak görürsün. Bende tandır yemiştim rüyamda, 2 gün sonra öğrendim hamile olduğumu :lepi:

ayyy canım benim çok sevindim senin adına inş geçen ki gibi olmazzz inan çok mutlu oldum kaç gün geçti günün ne zaman test yaptın ne olur anlat :CüvCüv::CüvCüv:a.s.a.s.:1hug::1hug:

Ndk hadi hayırlısı tatlım ya inşallahhhhhhhhhhhhhhhh çok güzel bi rüya yaaaaaaa

efet wuzguncum kanamam oldu canım kasıl agrısyla beraber

canım benim hoşgeldinnna.s.

kaç gün var adetineee geri sayıma başlayalım birlikte :lepi:

DAHA 1 HAFTA VAR AMA belli olur mu şimdiden. Belki de ben ümitlenmek istiyorum da onda mı acaba dicem ama bugün inanılmaz midem saat 11 oldu halen bişi yiyemiyorum ooooffff ya. ona odaklandım onda mı acaba bu 1 hafta nasıl geçecek?

hadi bakem bir an önce addet olda çalışmalara başla delikafadulden

kızlar hepinize günaydın dün doktordan sonuçları almaya gittim. bana gebelik var dedi inanamıyorum :))))))))))))))))))))))))))))99

ayyy canım benim çok sevindim senin adına inş geçen ki gibi olmazzz inan çok mutlu oldum kaç gün geçti günün ne zaman test yaptın ne olur anlat :CüvCüv::CüvCüv:a.s.a.s.:1hug::1hug:

inş tatlım ya dua et nolur:Saruboceq: adetim 4 gün gecikince 4.gün idrar testi yaptım çizgileri görünce kantesti yaptıdım canım 633,47 çıktı doktora gittim dün işte progestan+folibol verdi,çarşamba kese için gitcez inş bu sefer benimle kalcak melegim:Saruboceq:

belirtim adet olcakmışım gibi karın agrısı kasık agrıısı bel agırısı oldu bende bide gögüslerim hiç şişmedi acımadı şimdi yeni şişiolar hadi hayırlısı canım ya inş allahım sanada nasip etsin:Saruboceq:

canım ilk denemenmi bu ayyy, bence bekle canımm sabrettt düşünmemeye çalış kendini dinleyince insan bissürü belirtiler buluyooo. dinleme kendini rahatlaa. bikaç gün soınra olmadı kan testine gidersin çıkar.. inşallah geliyodur meleğin..

eylüllllllllll gözün aydın bugn ne güzel bi gün yaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun canım kan degerin kaçmışşşşşşşşşşş

inş handancımm 11 şubat daha var benim şuan kasıklarımda ağrı var arada batmalar oluyor herşey kısmet inş meleğin seninle kalıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…